- Πόντοι
- 1,643
μη με μπερδεύεις κι εσύ τώρα ρε...πάνω που πάω να βγάλω μια άκρη...LK είπε:Με την ίδια γυναίκα Νίκο, θα έχει φοροαπαλλαγή.![]()
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
μη με μπερδεύεις κι εσύ τώρα ρε...πάνω που πάω να βγάλω μια άκρη...LK είπε:Με την ίδια γυναίκα Νίκο, θα έχει φοροαπαλλαγή.![]()
Σου έχω και άλλα ;D ;DLK είπε:Ανοίγεις θέματα υψηλής ραπτικής και hi-end fashion. ΔΕΝ έχω χρόνο τώρα. ;D ;D
Μα δεν τους λυπάσαι allready? ;D ;Dfusiongtr είπε:Τι λες τώρα!!!!!!
Φόρος κατοχής και αποκλειστικής "εκμετάλευσης"!
Εγώ θα σου δώσω λύση και σε αυτό.npap είπε:σοβαρέψουυυυ...
και μη βάζεις προσχώματα... στο τερμακτό την λες στην κυρά να σου κάτσει γιατί "το πληρώσαμε μη πάει χαμένο" και την έψησες... με το Ε69 96 μπινελίκια θα πάρεις...
Κωστάκη μια φωτό σε πανσέληνο με την ματωμένη μπανάνα σου, μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά στον οποιοδήποτε ακατάλληλο γονέα... ;Dkwstas79 είπε:Στην επόμενη πανσέληνο, μπορώ να υπογράψω με το αίμα μου για αυτό.
Ρε φίλως αυτό είναι κατάντια ως προς την ιδέα πως πρέπει υποχρεωτικά λόγο τεκμηρίου ομορφιάς 3 φορές το μήνα δλδ.LK είπε:Αντικειμενικά κριτήρια.
Π.χ. αν είσαι ωραίος τεκμαίρεται πως μαμάς 3 φορές το μήνα, κ.ο.κ....you catch my drift? ;D ;D ;D ;D
Άμα στο κάνουν συνέχεια...όπως μου το κάνει η εφορία....τι πρέπει να γράψω? ;DLK είπε:Τεκμήριο θα ναι λαίμαι.
Το κάνεις χίλιες φορές, δεν το κάνεις καθόλου, θα φορορολογηθείς για 3. ;D
Μην γράφεις εσύ τίποτα. Λάθος θα τα κάνεις. Δώσε τα σε σεξολογιστή. ;Dmarathon είπε:Άμα στο κάνουν συνέχεια...όπως μου το κάνει η εφορία....τι πρέπει να γράψω? ;D
Σίγουρα τα κάνω λάθος....γιατί όλο τον τρώω...ποτέ δεν τον δίνωLK είπε:Λάθος θα τα κάνεις.
Έχει γεμίσει μουσάτες τελευταία ο τόπος, οιμέ τι θα πω στα παιδιά μου λαίμαιmarathon είπε:Σίγουρα τα κάνω λάθος....γιατί όλο τον τρώω...ποτέ δεν τον δίνω![]()
Μάλλον το κάνεις λάθος.marathon είπε:Σίγουρα τα κάνω λάθος....γιατί όλο τον τρώω...ποτέ δεν τον δίνω![]()
Same here, σαν το ανέκδοτο ένα πράγμα..."Ρε παιδιά, να οργανωθούμε λίγο..." ;Dmarathon είπε:Σίγουρα τα κάνω λάθος....γιατί όλο τον τρώω...ποτέ δεν τον δίνω![]()