Το κείμενό σου είναι γεμάτο ανακρίβειες που κάτι μου λέει ότι δεν βασίζονται σε επιστημονικά κριτήρια αλλά σε ηθικά. Για παράδειγμα, ναι, το (εταιροφυλοφιλικό) σεξ είναι ο τρόπος που επέλεξε η φύση για να αναπαραγόμαστε. Υπάρχουν στρέιτ άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά. Και αυτό είναι επιλογή, αντίθετα με την ομοφυλοφιλία που, όπως είπε ο JJ, δεν είναι. Είναι και αυτοί μη φυσιολογικοί; Και η στάση σου απέναντί τους θα ήταν εξίσου επικριτική με αυτή απέναντι στους ομοφυλόφιλους;relos είπε:Ας σταματήσει αυτή η καραμέλα με το "φυσιολογικό". Το οτι υπάρχουν μες τη φυση δεν συνεπάγεται οτι είναι φυσιολογικό. Άλλωστε και η φύση κάνει λάθη. Τρανή απόδειξη είναι οτι για να αναπαραχθεί "φυσιολογικά" ο κοντσιτας πρέπει να υπάρχουν κάποιες "φυσιολογικες" προϋποθέσεις. Μην με σταυρωνετε, απλα 1+1=2, ή οχι; Άλλο τι κάνεις στο κρεβάτι σου και άλλο αν αυτο το κάνεις κίνημα και θες να το επιβάλεις σαν "φυσιολογικό". Στο κάτω κάτω της γραφής, κρίμα γιατί είμαστε σε ένα μουσικό forum, και το τραγούδι, ηταν από τα "καλύτερα" μες στο σωρό απο μπάζα.
Οχι απαραιτητα αλλα σιγουρα τα κανει να συμπεριφεροντε σαν αδερφες! να ασχολουντε δλδ με κατινιες κ ασημαντα πραγματα ενω καθημερινα διακυβεύεται το ιδιο τους το μελλον (βλεπε ειδησεις)RayDTutto είπε:Δλδ η τηλεόραση κάνει τα παιδιά μας αδερφές;
Αυτό είναι;
Δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι ασχολούνται μόνο με κατινιές και ασήμαντα πράγματα. Σε αντίθεση με τους ετεροφυλόφιλους που όλη την ημέρα ασχολούνται με το μέλλον της ανθρωπότητας;rista είπε:Οχι απαραιτητα αλλα σιγουρα τα κανει να συμπεριφεροντε σαν αδερφες! να ασχολουντε δλδ με κατινιες κ ασημαντα πραγματα ενω καθημερινα διακυβεύεται το ιδιο τους το μελλον (βλεπε ειδησεις)
Το μουστάκι είναι ο φερετζές του φιούστηfusiongtr είπε:Ξέρετε πριν πόσα χρόνια πρωτοειπώθηκε ότι το μούσι είναι ο φερετζές? ;D ;D ;D
RayDTutto είπε:Δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι ασχολούνται μόνο με κατινιές και ασήμαντα πράγματα. Σε αντίθεση με τους ετεροφυλόφιλους που όλη την ημέρα ασχολούνται με το μέλλον της ανθρωπότητας;
![]()
![]()
![]()
Ωχ Θεέ μου... :-X
Φίλως το ξύρισα προχθές λαίμαι και άφησα μόνο το πουστάκι ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Λετε τωρα να γινει μοδα το μουσι και στις γυναικες? Ηδη κανει θραυση στους νεους κυριως αντρες....
Το ανθρώπινο περιβάλλον στο οποίο αναφέρομαι, είναι αμείλικτο στην αντιμετώπιση της διαφορετικότητας, ειδικά όταν αυτή προέρχεται από δημιουργικότητα (και το σεξ έχει να κάνει καθαρά με αυτό) που εκφράζεται με διαφορετικό από τους συνηθισμένους τρόπους.RayDTutto είπε:Το ανθρώπινο περιβάλλον όμως στο οποίο αναφέρεσαι είναι πολύ πιο ανεκτικότερο με κάποιους απ'ότι με κάποιους άλλους. Εκτός και αν νομίζεις ότι εσύ είχες π.χ. στο σχολείο σου, την ίδια αντιμετώπιση με έναν π.χ. θηλυπρεπή νεαρό που του άρεσε να φοράει φανταχτερα χρώματα.
Εγώ πάλι, μακρύ μαλλί έχω, μουσάκι έχω, τι μου λείπει?cigaret13 είπε:Αν κατέβαινε έτσι (νορμάλ) φίλε μου απ'την πανέμορφη Χαλκίδα 8), κανείς δεν θα έλεγε τίποτα και μάλλον θα ήταν κάπου στην μέση στην βαθμολογία, οπότε......
Στη Χαλκιδα δεν εχουμε τετοια φαινομενα φιλτατε, εδω ειμαστε ολοι Straight και Χριστιανοι Ορθοδοξοι.cigaret13 είπε:Αν κατέβαινε έτσι (νορμάλ) φίλε μου απ'την πανέμορφη Χαλκίδα 8), κανείς δεν θα έλεγε τίποτα και μάλλον θα ήταν κάπου στην μέση στην βαθμολογία, οπότε......