kosh είπε:και όμως...
Κι ομως αυτη η κομματαρα δεν περασε και δεν ειδα να αναφερεται πουθενα εδω μεσα...
Τι κριμα που η τραγουδιαρα δεν ηταν τραγουδιαρης με μουσι. >
Καίτοι αναφέρθηκα στην (μουσική και όχι οπτική) διαφορετικότητα της Γεωργίας από το πρώτο μου post (το οποίο προφανώς δεν διαβάσατε αμφότεροι), δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι ένα ενδιαφέρον μεν, μέτριο δε τραγούδι.Κι ομως αυτη η κομματαρα δεν περασε και δεν ειδα να αναφερεται πουθενα εδω μεσα...
Τι κριμα που η τραγουδιαρα δεν ηταν τραγουδιαρης με μουσι. >
"Τυπικό Ντίσνεϋ μπαμπά, στυλ Μουλάν και τέτοια".Nestoras είπε:Και το τραγούδι μ' άρεσε
και παιζουμε και ΤΖΑΖ ΦΙΟΥΖΙΟΝ αμα λαχει να'ουμεAlter είπε:σαν ελληνες ειναι λογικο να μας απωθει η σαβουρα πασης φυσεως, γιατι εχουμε ζωντανη και βαθια παραδοση στη μουσικη και σεβασμο στην τεχνη γενικοτερα..
Αν και δεν με συνηθίζεις σε κάτι τέτοιο, το σχόλιό σου (στο συγκεκριμένο forum) θεωρώ ότι είναι μάλλον άστοχο.Alter είπε:σαν ελληνες ειναι λογικο να μας απωθει η σαβουρα πασης φυσεως, γιατι εχουμε ζωντανη και βαθια παραδοση στη μουσικη και σεβασμο στην τεχνη γενικοτερα..
οπως ειναι επισης λογικο να μας ξενιζει καθε αναφορα στο gay, μια και οι καταβολες της αρχαιας ελλαδας, ενος πολιτισμου που ηταν μαλλον ενας απο τους πιο ανδροπρεπεις και λιγοτερο gay που περασαν ποτε απο τον πλανητη, για τον οποιο ειμαστε τοσο περηφανοι, ειναι τοσο εντονες στην σημερινη..
Η βλακεία έχει πάντοτε ένθερμους οπαδούς.Superfunk είπε:
Σύμφωνοι, αλλά υποτίθεται ότι αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της διοργάνωσης. Κοινώς κοροιδευόμαστε μεταξύ μας.audiokostas είπε:Να εκφράσω επίσης μέσω αυτού του thread και την λύπη μου σε αυτούς που ρομαντικά/αμετανόητα/ανόητα/απέλπιδα/ουτοπικά/../.../... στήνονται τόσες ώρες μπροστά από την τηλεόραση περιμένοντας να ακούσουν μέσω Eurovision, μία Ευρωπαική Μουσική πρόταση. Παιδιά, υπάρχουν άλλα φεστιβάλ για αυτό το πράγμα.
Το έγραψες και χθες, νόμισα ότι έκανες πλάκα όμως.theoctapus είπε:Σύμφωνοι, αλλά υποτίθεται ότι αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της διοργάνωσης. Κοινώς κοροιδευόμαστε μεταξύ μας.
To Ισραήλ έχει πάντα, τουλάχιστον μία στροφή του τραγουδιού, στα Εβραϊκά.dvat είπε:Υγ. Όντως πολύ Εγγλέζικα ρε παιδάκι μου... Έχω επιθυμήσει λίγα Ισραηλίτικα να μην καταλαβαίνω λέξη δικέ μου.. ??? ???
Πλάκα; Γιατί να κάνω πλάκα;trolley είπε:Το έγραψες και χθες, νόμισα ότι έκανες πλάκα όμως.
Σπανίως ανοίγω την τηλεόραση όταν είμαι εξωτερικό.(αν έχεις ταξιδέψει πρόσφατα στην Ευρώπη και άνοιξες λίγο την τηλεόραση, θα το παρατήρησες οπωσδήποτε).
Ναι, ακριβώς αυτό ήταν το reference στο οποίο ανατρέξαμε οι κεφαλές της οικογενείας.alderbody είπε:Army Of Lovers ρε gaτάκια!... ;D
Απίστευτο ήταν !Επίσης χάζεψα με το σκηνικό. Απίθανη παραγωγή, μπράβο στους διοργανωτές.
Σωστά. Γιατί εδώ είναι μουσικό φόρουμ και αυτό είναι ένα thread για την Eurovision 2014.ΥΓ Για τα "άλλα" έχω άποψη (προφανώς) αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να την πω εδώ (όποια κι αν είναι).
Ένεκα της ελαφρότητας του ζητήματος.theoctapus είπε:Πλάκα; Γιατί να κάνω πλάκα;
Το βρίσκω πάντα πολύ διδακτική εμπειρία.Σπανίως ανοίγω την τηλεόραση όταν είμαι εξωτερικό.
Εμένα. ;D ;D ;DΤελικά ποιόν να πιστέψω, εσένα ή τον audiokostas;