- Πόντοι
- 48
neeq είπε:Εγω δε χρειάζομαι την ευχη σου, ευχαριστώ. Νομιζω πως θα αγαπησω το παιδί μου, είτε το αποδεχονται αμορφωτοι ρατσιστες, είτε όχι![]()
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
neeq είπε:Εγω δε χρειάζομαι την ευχη σου, ευχαριστώ. Νομιζω πως θα αγαπησω το παιδί μου, είτε το αποδεχονται αμορφωτοι ρατσιστες, είτε όχι![]()
Ίσως να είναι κι έτσι, αυτό που δεν μπορώ όμως είναι η εικόνα(όχι σαν εικόνα) του τύπου με το μούσι και τα μηνύματα που ηθελημένα ή άθελά(δεν το πιστευω αυτό) περνάει στον κόσμο και στα νέα παιδιά...Και να το θεωρούμε και ΟΛΟ αυτό ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...Όταν Προκαλείς φίλε θα φας ντομάτες και γιαούρτια ..ΤΕΛΟΣJazzjoker είπε:Αγαπάμε ή δεν αγαπάμε τους ανθρώπους για τις επιλογές τους. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή.
Αν δε μπορεις να στηριξεις τη λέξη "φυσιολογικο", μη την αναφερεις κανSatanas είπε:Ίσως να είναι κι έτσι, αυτό που δεν μπορώ όμως είναι η εικόνα(όχι σαν εικόνα) του τύπου με το μούσι και τα μηνύματα που ηθελημένα ή άθελά(δεν το πιστευω αυτό) περνάει στον κόσμο και στα νέα παιδιά...Και να το θεωρούμε και ΟΛΟ αυτό ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...Όταν Προκαλείς φίλε θα φας ντομάτες και γιαούρτια ..ΤΕΛΟΣ
Την λέξη δεν χρειάζεται να την στηρίξω εγω, στηρίζεται από μονη τηςneeq είπε:Αν δε μπορεις να στηριξεις τη λέξη "φυσιολογικο", μη την αναφερεις καν
Οι διεμφυλικοι άνθρωποι ειναι απολυτα φυσιολογικοι
Για τις ντοματες και τα γιαουρτια, κρατα μια πισινη...μπορει κι εσυ με τον ακραιο ρατσισμο σου να προκαλεις καποιους![]()
Στράτο μου δεν είναι τεράστιο θέμα. Είναι δεδομένο. Η σεξουαλική κατεύθυνση δεν είναι επιλογή.fusiongtr είπε:Αγγίζεις τεράστιο θέμα.
Φυσικα. Οταν θελησει να αναπαραχθει, θα κάνει αυτο που κανουν όλοι οι ανθρωποι για να αναπαραχθουν. Ακομα δε βλέπω το πρόβλημα...relos είπε:Τρανή απόδειξη είναι οτι για να αναπαραχθεί "φυσιολογικά" ο κοντσιτας πρέπει να υπάρχουν κάποιες "φυσιολογικες" προϋποθέσεις.
Μα δε μπορείςΤην λέξη δεν χρειάζεται να την στηρίξω εγω
Εσύ έχεις παιδιά? Γιατί εγώ, αντίστοιχα, ελπίζω να μεγαλώνουν όλο και λιγότερα με τέτοιους πατεράδες..Satanas είπε:Εύχομαι σε όλους σας που μεγαλώνετε παιδιά άρρεν, να μην σας τύχει να μεγαλώσετε μια Κοτσίτα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι...
Τότε να δω τη ΘΕΩΡΙΑ σας και το open mind σας....
Εγω σ'αυτο παραθετω το τραγουδι της Phoebe Buffay στα παιδια ("the lady who sings the truth"), Friends επεισοδιο 2.12:neeq είπε:Στο τουιτερ εχει κανει θραυση το "δεν ξερω τι να απαντήσω στο παιδι μου που ρωτάει γιατι η κυρία εχει μουσια".
Αν παντως καποιος φοβαται να πει την αλήθεια στο παιδι του, και προτιμά να τη μάθει από αλλού, μπορει να του πει πως προκειται για παπα με λίγο πιο φανταχτερο maxi.
Μα δεν εμποδίζει κάπου η ομοφυλοφιλία την αναπαραγωγη. Ενας ομοφυλοφιλος άντρας μπορει να εισαγει σπερματοζωάρια, είτε με το συνηθη τρόπο, είτε με ιατρικες τεχνικες, σε μια γυναικα και αυτή να τεκνοποιήσει...relos είπε:Φιλέ neeq δεν μίλησα για ηθικούς κώδικες, προσπάθησα να εξηγήσω την θεμελιώδη αρχη της αναπαραγωγής των "φυσιολογικών" ειδών. Γιαυτό ανέφερα ότι δεν με νοιάζει τι κάνεις στο κρεβάτι σου.
Το πρόβλημα μάλλον εχει να κάνει το οτι την μέθοδο αναπαραγωγής την κάναμε "extreme sport", και οτι η σεξουαλικη διαφορετικοτητα ειναι ιδια με "εμενα μ'αρεσει το metal, εσενα το pop"neeq είπε:Μα δεν εμποδίζει κάπου η ομοφυλοφιλία την αναπαραγωγη. Ενας ομοφυλοφιλος άντρας μπορει να εισαγει σπερματοζωάρια, είτε με το συνηθη τρόπο, είτε με ιατρικες τεχνικες, σε μια γυναικα και αυτή να τεκνοποιήσει...
Επίσης μια ομοφυλοφιλη γυναικα, μπορει να συλλάβει με τον ίδιο τρόπο όπως μια ετεροφυλοφιλη.
Δεν ειναι;relos είπε:και οτι η σεξουαλικη διαφορετικοτητα ειναι ιδια με "εμενα μ'αρεσει το metal, εσενα το pop"
Αν είναι έτσι παω πάσο, παρακαλώ δεχτείτε την διαφορετικοτητα μουNikoubis είπε:Δεν ειναι;
Πρόβλημα? Το διάβασα κι αυτο, το 2014... :relos είπε:Το πρόβλημα μάλλον εχει να κάνει το οτι την μέθοδο αναπαραγωγής την κάναμε "extreme sport"
www.youtube.com/watch?v=fUspLVStPbk&feature=youtu.be&t=56sneeq είπε:Πρόβλημα? Το διάβασα κι αυτο, το 2014... :![]()