RayDTutto είπε:
Ρε συ Χάρη, ο καθένας μπορεί να βρίσκει αντιαισθητικό ό,τι γουστάρει.
Δεν έχει δικαίωμα όμως να κάνει αναφορές ούτε για ξύλο, ούτε για κλωτσιές.
Ιδίως όταν πρόκειται για μια μειονότητα η οποία έχει αντιμετωπίσει πολύ συχνά τέτοια προβλήματα από διάφορους "μάγκες" και "άντρες", αυτά δεν πρέπει να τα αναφέρεις ούτε για πλάκα, όπως ξέρω ότι εσύ έκανες.
Γιατί πλάκα στην πλάκα, γίνονται αλήθεια. Και εδώ μας διαβάζουν και άτομα τα οποία ίσως δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την προσωπικότητά τους (συμπ. ενηλίκων).
Ray, πίστεψέ με όταν λέω ότι γαμήθηκα στη δουλειά, μας πήδηξε ο μαγαζάτορας, την έσκισα την κιθάρα, τον έχω χεσμένο τον μπάτσο και άλλα πολλά τέτοια, αν και όλα τα ρήματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας, κανένα από τα παραπάνω γεγονότα δεν συνέβη κυριολεκτικά και κανένα ζώο δεν πληγώθηκε.
Όπως επίσης όταν λέμε ότι είναι για πολλές σφαλιάρες ο τάδε (ή η τάδε) πολιτικός δεν εννοώ (τουλάχιστον εγώ) ότι θα πάμε να γίνουμε Χρυσαυγίτες ή Εξοργισμένοι Πολίτες και θα τους πλακώσουμε στο ξύλο σε ένα σκοτεινό σοκάκι.
Παρόλα αυτά, αν με τα γραφόμενά μου προέτρεψα κάποιο παιδί είτε να βγει έξω και να δέρνει ομοφυλόφιλους ή να ξυρίσει το μούσι του, ζητώ ταπεινά συγγνώμη, θα προσπαθήσω να μετράω ακριβώς τι λέω, να είμαι κυριολεκτικός και ταυτόχρονα να συλληπηθω βαθύτατα τους γονείς του παιδιού.
Όσο για την Κλαψομούσα, τον έχω χεσμένη (μεταφορικά πάντα) καθότι α) δεν μου έκανε το τραγούδι της β) δεν μου έκανε η συμπεριφορά του και γ) ήταν κακάσχημο το θέαμα για τα δικά μου γούστα και ναι, για τα δικά μου γούστα μιλάω και όχι του μουζουκοταβερνιάρη γείτονά μου, τι να κάνουμε τώρα.
Αν ήταν gay, bi, tri, drag, shag, εβραία, μαύρος, κομμουνίστρια ή/και καπνίστρια με νοιάζει ΠΟΣΩΣ. Και θα πολεμάω όσο μπορώ για να διατηρώ το δικαίωμα να λέω ότι θεωρώ τον οιοδήποτε καλλιτέχνη που είναι KTM τριμάλαξ ολκής, αν έτσι πιστεύω ή αν έτσι πιστεύω ότι θα τα πάρει στο κρανίο ο Σούπερφακ.