1. Αυτό δεν κάνει το μέτρο λάθος.newmind είπε:1. Αποφασισαν να μειωσουν τα κονδυλια για την ΥΓΕΙΑ αυτο ειναι το κολπο.
2. Οχι, θελω να καπνιζω και να επιλεξω τον τροπο που θα πεθανω.
3. Το κρατος οφειλει να με περιθαλπει οποιος κι αν ειμαι, ο,τι κι αν κανω.
4. Δεν τους δινω αλλοθι για τους υποπτους σχεδιασμους τους. Ο φορος του καπνου θα πολλαπλασιαστει οταν θα μειωθουν οι πωλησεις, λογω απαγορευσης (ο,τι γινεται με ολες τις απαγορευσεις) σ' αυτη την περιπτωση ο ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΡΑΤΟΣ δεν θα χασει.
5. Σε μαγαζια με καλο εξαερισμο, αν ο αλλος δεν φυσαει τον καπνο στα μουτρα σου, δεν καταλαβαινεις αν καπνιζει κανεις. Ας τους υποχρεωσουν να εχουν καλα συστηματα εξαερισμου και κλιματισμου.
6. Ρε παιδια ειμαι σε συγχιση γιατι οι απαγορευσεις ποτε δεν εξυπηρετησαν εμας αλλα καποια συμφεροντα ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας. >>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
![]()
2. Κάπνιζε στο σπίτι σου μέχρι να πάθεις καρκίνο, αυτό δε σε εξουσιοδωτεί να καπνίζεις πάνω μου.
3. ΟΧΙ!!!! Και τέλος πάντων δεν κατάλαβα, εσένα η λογική σου ποια είναι; Πώς θα είσαι καλά εσύ ή πως θα κάνεις ζημιά στο κράτος; Κάνε αυτό που λέει ο Blue.
4. Αυτό επίσης δεν κάνει το μέτρο λάθος.
5. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!!! Έχω πρόβλημα με τον καπνό, όταν μπαίνω σε χώρο όπου καπνίζουν κλείνει ο λαιμός μου, η μύτη μου, έχω πρόβλημα στα μάτια μου.... ΟΣΟ καλό εξαερισμό και να έχει
6. Δεν εξυπηρετούν ΕΣΕΝΑ που καπνίζεις, εξυπηρετούν όμως ΕΜΕΝΑ που μου κάνει πρόβλημα το ΔΙΚΟ ΣΟΥ κάπνισμα!!!!
Έχω την αίσθηση ότι ορισμένοι άνθρωποι βλέπουν λίγο στενά το "ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ" ως αποκλειστικά δικό τους συμφέρον!!!!!!!! Σοβαρέψου, και σκέψου και όλους εμάς που έχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ και μας κάνει ζημιά ο καπνός, και μετά πες μας για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ!!!!! Έχουμε πήξει στην εξυπνάδα και την επανάσταση!!!! >