Επιτελους αυθεντικό software... προτασεις για VSTi;

Δεν ξερω γιατι δεν την βλεπω (γενικα τη φωτο)..και με chrome και με mozilla το ιδιο μου κανει.

Ναι, ξερω ληγει 7 Ιουλιου. Το ειδα οτι τα μεταφορικα ειναι free (και τα free θα επιλεξω) απλα λεω μην παρει καμια αυξηση (φορο κλπ?  ???) οταν ερθει στην Ελλαδα επειδη διαβασα αυτο:

Additional duties, taxes and brokerage fees may apply depending on country of residence. Native Instruments is not responsible for any additional duties, taxes & brokerage fees; see Terms & Conditions for details.

Απο google μεταφραση:

Πρόσθετοι δασμοί, φόροι και τέλη χρηματιστηριακές μπορούν να εφαρμόσουν ανάλογα με τη χώρα διαμονής. Native Instruments δεν φέρει καμία ευθύνη για τους φόρους οι ενδεχόμενες πρόσθετες υποχρεώσεις, και μεσιτικές αμοιβές? Δείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις για λεπτομέρειες.

Kαι εδω απο τα terms:

3 Prices / Terms of Payment

If the other contracting party is a company rather than a private end user, we quote our prices as net prices, i.e., without value added tax. Value added tax at the applicable rate will be shown separately in the invoice. Our prices apply only to the given individual order ex works and exclusive of packaging, transport and cost of door delivery. These costs are charged separately.

If orders are placed from abroad and the merchandise is to be delivered there, our prices apply exclusive of turnover tax.

Should our costs increase after the order has been placed and the contract been finalised due to changes of negotiated standard wage rates and/or of prices charged by our suppliers, we shall be entitled to change the agreed price by the same amount. If requested to do so, we will furnish relevant proof to the other contracting party.

Payments shall be due without any deductions immediately on invoicing. They will always be set off against the oldest outstanding invoice. The deduction of cash discounts shall require a separate written agreement.

In the event that the other contracting party is in default of its payment obligation or a part thereof, it shall, notwithstanding any additional rights on our part, pay interest on the amounts due for payment at a level of 5% p.a. above the base interest rate of the European Central Bank pursuant to § 247 BGB (German Civil Code).

The other contracting party shall not be entitled to setoff, except if its counterclaims are established by a court of law, are undisputed or accepted by us. The other contracting party shall have no right of retention on account of disputed counterclaims.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτά τα προγράμματα μπορούν να εγκατασταθούν σε παραπάνω από 1 υπολογιστή ταυτόχρονα ? Δηλαδή,πές ότι 2 άτομα πληρώνουν από μισό ένα πρόγραμμα και το εγκαθιστούν πρώτα στον ένα υπολογιστή του ενός και έπειτα στον άλλο.Γίνεται αυτό ?

axtarmas είπε:
Αυτά τα προγράμματα μπορούν να εγκατασταθούν σε παραπάνω από 1 υπολογιστή ταυτόχρονα ? Δηλαδή,πές ότι 2 άτομα πληρώνουν από μισό ένα πρόγραμμα και το εγκαθιστούν πρώτα στον ένα υπολογιστή του ενός και έπειτα στον άλλο.Γίνεται αυτό ?
Γενικά νόμιμο δεν είναι.
Αλλά συνήθως επιτρέπουν να μπει το πρόγραμμα σε 2-3 υπολογιστές, χωρίς να μπλοκάρει, γιατί περιμένουν ότι μπορεί κάποιος να χρειαστεί να κάνει format ή να το θέλει και στο laptop του, ή να αγοράσει καινούριο Η/Υ, κλπ...

Ειναι αναλογα την αδεια που σου δινει η καθε εταιρια. Πχ η cakewalk για dimension pro, rapture και z3ta+ που πηρα ειναι μονο για εναν υπολογιστη (το ελεγε αυστηρα).

Το fl studio απο την αλλη νομιζω μπορει να ειναι σε 2 υπολογιστες.

stratigos είπε:
Δεν ξερω γιατι δεν την βλεπω (γενικα τη φωτο)..και με chrome και με mozilla το ιδιο μου κανει.
Περιεργο...Εγω με το Opera τη βλεπω κανονικα, αλλα με τα Firefox/IE/Safari οχι.

Με IE/Safari βλεπω μονο ενα τετραγωνακι με ερωτηματικο στη θεση της φωτο.

Ας το κοιταξει καποιος Mod να δουμε γιατι το κανει αυτο.

Το ειδα οτι τα μεταφορικα ειναι free, απλα λεω μην παρει καμια αυξηση (φορο κλπ?) οταν ερθει στην Ελλαδα....
Τα προϊοντα της Native Instruments ερχονται απο Γερμανια. Η Ελλαδα ανηκει (ακομα) στην Ευρωπη. Οποτε αυτο που πληρωνεις ειναι η τιμη του προϊοντος συν Ελληνικο (23%) ΦΠΑ.

Ο 23% ΦΠΑ ειναι ηδη υπολογισμενος και μεσα στην τιμη που ειδες.

Και αφου οπως εγραψες τελικα το αγορασες η ιστορια εχει τελειωσει. Δεν εχεις να πληρωσεις κατι παραπανω.

Απο οτι ειδα περιπου 19% πληρωσα μιας και η τιμη του κανονικα ελεγε 41,60 χωρις φορο και με φορο 49,50. Με 23% παει πανω απο 50 ευρω.

Κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω. Οταν ειχα αγορασει απο την image line το fl studio (download version οχι box), στην διαδικασια της πληρωμης σου εχει να επιλεξεις μονος τον φορο που εχει η χωρα σου αλλα εγω αντι να επιλεξω 23% επελεξα 19% απο λαθος. Να υπαρξει καποιο προβλημα γενικα οχι ε?

Τι προβλημα να υπαρξει? Το πολυ πολυ να σου κατασχεσουν σπιτι, αυτοκινητο και καταθεσεις και να σε βαλουν να κανεις παρεα με τον Ακη. :P

(και πριν λιγα λεπτα ακουσα στον RealFM οτι το κελι του δεν εχει AC! :o Την γ@$&#ες!!! ;D ;D)

Χαχαχα! Φοροδιεφυγα. ;)

Περα απο την πλακα να τους στειλω εμαιλ στην image line να τους πω το λαθος και να καταθεσω τα υπολοιπα...(4% ακομα? ???)?

H image line εχει -40% εως τις 13 Ιουλιου και για τα γενεθλια που ειχα μου εχουν στειλει και ενα κουπονι -30% και μπορω να εχω συνολικα 70% σε οτι παρω. ;D

Σκεφτομαι σοβαρα το Harmor (που πρεπει να ειναι και το καλυτερο synth της εταιριας απο αυτα που διαβαζω σε φορουμς και απο βιντεο στο youtube) που απο 118 μου βγαινει 42.

Εdit: Τελικα μου βγαινει 59 με τον φορο... >:(

Πηγα μολις και εβαλα λεφτα στην καρτα και το πηρα (να ειναι καλα η Πειραιως με την online καταθεση της και η Paypal).

Οταν πηγα να πληρωσω πριν με παει στο paypal μου ειχε παλι εκει με τα στοιχεια μου και τον φορο (απο μονο του στην επομενη σελιδα αμα πηγαινα για ολοκληρωση παραγγελιας ειχε 19%) και πηγα να βαλω 23 και με το που το εγραψα εκανε refresh και μου ζητησε επωνυμια εταιρειας κλπ, αρα το 23% το επιλεγουν οι εταιρειες και οχι ο τελικος χρηστης οπως εγω, που μια χαρα εκανα την αγορα με 19% που το ειχε αυτοματα.

Το καλο ειναι οτι εχει αυτοματο συστημα πληρωμης και διαδικασιας και αμεσως μετα την πληρωμη ειναι στο account σοθ οτι πληρωσες ετοιμο να το κατεβασεις με το registry code κλπ. Εχω βαλει το harmor ηδη στο fl studio.

stratigos είπε:
...πηγα να βαλω 23 και με το που το εγραψα εκανε refresh και μου ζητησε επωνυμια εταιρειας κλπ, αρα το 23% το επιλεγουν οι εταιρειες και οχι ο τελικος χρηστης οπως εγω, που μια χαρα εκανα την αγορα με 19% που το ειχε αυτοματα.
Ωραια. Αν και ειναι περιεργο να μη σου βαζει 23% οπως κανουν πχ τo Thomann ή το Music Store.

Nαι, τι να σου πω...δεν καταλαβαινω.

Παντως και στη Νative instruments με 19% απο μονο του ειχε.

Θα παω να κανω και καποια παραγγελια (εικονικα δεν θα την ολοκληρωσω) στην image line μεσα στη μερα και θα ανεβασω screenshots για να δουμε τι λεει για τον φορο οταν παω να τον συμπληρωσω με 23.

Εκανα μια διαδικασια παραγγελιας και τραβηξα εικονες. Αν οι εικονες σας ειναι καπως μικρες, πατατε μια φορα πανω τους και τις φορτωνει πιο μεγαλες.

Με το που με παει στα στοιχεια με τον φορο, το vat ειναι κενο και εχει ενα ερωτηματικο διπλα που αν το πατησεις λεει αυτο που φαινεται παρακατω στη φωτο:

http://imageshack.us/f/262/24888085.jpg/

Yστερα βαζω 23% και λεει το εξης:

http://imageshack.us/f/576/46026514.jpg/

Και τελος το αφηνω κενο το vat και με παει να πληρωσω απο μονο του με 19% και εκει που λεει σε παρενθεση Why vat, αφησα το mouse πανω και λεει τα εξης:

http://imageshack.us/f/52/57998523.jpg/

Ρε παιδια, μηπως αντιμετωπισω κανα προβλημα με το πιανο της Alicia Keys, απο την αποψη οτι θα το δουλεψω με το kontakt 5 player και δεν εχω το kontakt 5?

Βρηκα και αυτο:

http://www.native-instruments.com/en/products/producer/powered-by-kontakt/alicias-keys/kontakt-player-faqs/

Κατι διαβαζω για demo σε ξενα φορουμς για διαφορα οργανα που τρεχουν μεσω kontakt player και εχω μπερδευτει. Αν ειναι να εχω καποιο θεμα (πχ να πρεπει να ανοιγοκλεινω το kontakt player καθε 3 και λιγο κλπ) μηπως να παρω και το kontakt 5 που ειναι σε προσφορα και εχει και μεγαλη βιβλιοθηκη 47gb και βιολια μεσα απο την vienna orchestra και να τελειωνω και απο το θεμα με τους ορχηστρικους ηχους. Βεβαια θα πιεστω λιγο να τα δωσω τα λεφτα τωρα..

Εγω απο το πιανο αυτο δεν με ενδιαφερουν να εχω τα effect του kontakt κλπ (που δεν τα εχει το kontakt player) αλλα θελω να εχω cutoff, sustain, automation κλπ.

Εδω και η διαφορα των 2:

http://www.native-instruments.com/#/en/products/producer/kontakt-5-player/?page=2493

Βρηκα και αυτο καπου στο internet:

''The player only works with "powered by kontakt" libraries.

which is different than Kontakt format libraries.