και ρητορικη να ηταν ...ειναι πολυ ουσιαστικη και νομιζω ολοι εχουμε κατι να πουμε και να βγαλουμε πορισματα.SpyrosCh είπε:Μάλλον ρητορική ήταν η ερώτηση του Νέστορα.![]()
και έχει ξαναγίνει ουουουKorgious είπε:να ανοιξεις σχετικο θεμα...γιατι ειναι μια μεγαλη κουβεντα αυτη που παραθεσες..!! πολυ μεγαλη!
Που να ανοιγοκλεινεις το πορτακι του cd player ωχουουουουNestoras είπε:Για πέστε μου κιόλας, εκτός από κάτι γραφικούς σαν και μένα ποιός αγοράζει δίσκους και CD σήμερα.
Είναι ένα απο τα συγκροτήματα που ή θα τα λατρέψεις ή θα τα μισήσεις!Οι Πυξ Λαξ με αφήναν και με αφήνουν αδιάφορη. Μπράβο τους που πούλησαν σε διάφορους εδώ. Ελλείψει οτιδήποτε άλλου μάλλον σε κάποιους άρεσαν. Σε άλλους πάλι όχι. Πάμε γι άλλα Tongue
Και το χειρότερο, που ν' αλλάζεις πλευρά δίσκου. 8)playloud είπε:Που να ανοιγοκλεινεις το πορτακι του cd player ωχουουουου
couldn't agree more, αλλωστε το παλιο μου πικαπακι δεν φευγει με τιποτα, κι ας μην αγοραζω πια δισκους. Εχω αρκετους να ξαναματακουωNestoras είπε:Και το χειρότερο, που ν' αλλάζεις πλευρά δίσκου. 8)
Κι' όμως το ν' ακούς μουσική από βινύλιο είναι εμπειρία. (Και ας έχει γίνει πολύ ακριβό χόμπυ).
Ας πάρουμε μια κιθάρα λιγότερη. Έτσι κι' αλλιώς μ' όποια κιθάρα και να παίξει ο καθείς τον ίδιο ήχο θα 'χει. Ενω ακούγοντας ένα καλό δίσκο παραπάνω, κέρδος θα έχει και όλο και κάτι θα του μείνει μέσα του, που κάποια στιγμή της ζωής του θα του βγεί σε κάποιο improvise.
Καλά τα λές Μάνο!manosx είπε:Θα πρέπει κάποια στιγμή όμως και το παραμυθάκι των πωλήσεων να τελειώσει. Σου αρέσουν οι Πυξ Λαξ? Κανένα πρόβλημα. Το ότι πουλάνε όμως δεν τους δίνει κανένα credit "αντικειμενικής αξίας". Είναι τέτοιο το επίπεδο του σημερινού Έλληνα που όταν κάτι πουλάει θα πρέπει μάλλον να μας προβληματίζει παρά να μας ενθαρρύνει.
Αυτό είναι το καλύτερο...ξέρεις τι σου γίνεται άμεσα! ;Dlongshadow είπε:Πάντως πρέπει να έχεις ένα αρκετά μεγάλο αβαντάζ όταν μέλος της μπάντας σου είναι ταυτόχρονα και στέλεχος της δισκογραφικής σου εταιρείας! ...
(Απο άποψη promotion,διαφήμησης κλπ κλπ)
Νόμιζα και 'γω ότι η συζήτηση είχε τελειώσει στο thread για το Μάλαμα, όταν συμφωνήσαμε ότι η εμπορική επιτυχία δεν είναι κριτήριο ποιότητας. Αν και ειπώθηκε ξανά, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.manosx είπε:Θα πρέπει κάποια στιγμή όμως και το παραμυθάκι των πωλήσεων να τελειώσει. Σου αρέσουν οι Πυξ Λαξ? Κανένα πρόβλημα. Το ότι πουλάνε όμως δεν τους δίνει κανένα credit "αντικειμενικής αξίας". Είναι τέτοιο το επίπεδο του σημερινού Έλληνα που όταν κάτι πουλάει θα πρέπει μάλλον να μας προβληματίζει παρά να μας ενθαρρύνει.
Ξερω πολλες φασεις με το ξεκινημα της συγκεκριμενης μπαντας λογω του οτι τοτε ειχα με την δικη μου (τοτε) μπαντα παρε δωσε με την ιδια εταιρια αλλα ασε καλυτερα γιατι ο ανθρωπος εχει φυγει.....longshadow είπε:Πάντως πρέπει να έχεις ένα αρκετά μεγάλο αβαντάζ όταν μέλος της μπάντας σου είναι ταυτόχρονα και στέλεχος της δισκογραφικής σου εταιρείας! ...
(Απο άποψη promotion,διαφήμησης κλπ κλπ)
Πολύ αμφιβάλλω αν θα έπαιρναν τα φράγκα των περισσοτέρων που σχολίασαν στο παρόν topic αλλά I get your point.swinger είπε:Το θεμα της επανενωσης για το ΧΡΗΜΑ και μονο γι'αυτο δεν ειναι κανουριο στον παγκοσμιο μουσικο κοσμο αλλα κακα τα ψεματα ειναι αλλο να σου παιρνουν τα φραγκα οι Led Zeppelin και αλλο καποιοι τυχαρπαστοι που εγιναν ''rock'' σε καποιο ελλαδισταν.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!
Ας βγω πουτ@ν@ εγώ αν πουλάω, θα συνεχίζω να υπάρχω και ας βγάζω αηδίες (λες και τώρα βγάζω εμπορικά... ;D)manosx είπε:Θα πρέπει κάποια στιγμή όμως και το παραμυθάκι των πωλήσεων να τελειώσει. Σου αρέσουν οι Πυξ Λαξ? Κανένα πρόβλημα. Το ότι πουλάνε όμως δεν τους δίνει κανένα credit "αντικειμενικής αξίας". Είναι τέτοιο το επίπεδο του σημερινού Έλληνα που όταν κάτι πουλάει θα πρέπει μάλλον να μας προβληματίζει παρά να μας ενθαρρύνει.