ο νομος (επειδη τον εχω μπροστα) ΔΕΝ επιβαλει την υπαρξη αυτων των χωρων ΑΝ θελει ο μαγαζατορας η η επιχειρηση δημιουργουν εναν τετοιο χωρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ομως ΕΝΤΕΛΩΣ απο τους υπολοιπους.Τα μαγαζιά απ'όσο ξέρω επιβάλεται να έχουν χώρους για καπνιστές.
Όπως προχώραγα στη ανάγνωση τον post που είχα αφήσει από το μεσημέρι, ένα στα δύο που έβρισκα ήθελα να τα κάνω παράθεση και να σχολιάσω. Η κατ' εμένα πιο σωστή άποψη ειπώθηκε από έναν πρώην καπνιστή. Και ας μην παραλείψει κανείς το τελευταίο!! Les Paul Junior και ένα Pro Junior!!!mkm είπε:Κάπνιζα για 10 χρόνια και δεν καπνίζω για 10 μήνες και μπορώ να πώ οτι έχω δει και τις δυο πλευρές
Όταν κάπνιζα κάτι τέτοιοι νόμοι κλπ μου φαινότανε αστείοι. Έλεγα πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο και αναρωτιόμουνα πως είναι δυνατόν να είναι τόσο ενοχλητικός ο καπνός και το τσιγάρο για κάποιον που δεν καπνίζει
Εννοείται οτι πιο λάθος δεν θα μπορούσα να κάνω και το διαπιστώνω τώρα
Ειδικά σε εστιατόρια και ταβέρνες δεν πιστεύω οτι υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό απο τον καπνό του άλλου (εκτός απο κάτι τύπους που παίζουν απαίσια ακορντεόν και δεν φεύγουν αν δεν τους δώσεις λεφτά). Σε μπαρ και ειδικά στα μεγάλα και πολυδιαφημισμένα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης (αυτά με τις φίρμες ;D) η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη
Πιστεύω οτι σαφώς και θα πρέπει να ρυθμιστεί κάτι τέτοιο.
Άσε που όταν έκοψα το κάπνισμα άρχισα να μαζεύω τα λεφτά και τώρα βρίσκομαι με μια Les Paul Junior και ένα Pro Junior απο τα αυτά τα λεφτά 8)
+10000000Wow! είπε:Πάντως, να ξέρετε ότι το μεγαλύτερο σύγχρονο πρόβλημα με το κάπνισμα στην Ελλάδα, είναι το ότι οι άνθρωποι καπνίζουν μέσα στα γραφεία δηλητηριάζοντας τους συναδέλφους τους που δεν καπνίζουν.
Ειδικά όταν ο εργοδότης ή προϊστάμενος είναι ο ίδιος καπνιστής, τότε δεν τολμά κανείς από τους υφιστάμενούς του να επικαλεστεί το νόμο, διότι θα έρθει αντιμέτωπος με όλο το υπόλοιπο γραφείο, μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση.
Superfunk αυτό το πρόσεξες?Superfunk είπε:...
ο νομος (επειδη τον εχω μπροστα) ..
harilatron είπε:Άρθρο 23.
Πράγραφος 11
Από τις διατάξεις του παρόντος, εξαιρείται κ. Λιάνα (Γαρυφαλιά) Καννέλη η οποία δικαιούται να καπνίζει σε οιονδήποτε εσωτερικό χώρο, περιλαμβανομένων και των λεγόμενων "ευαίσθητων" χώρων (όπως επι παραδείγματι νοσοκομεία, νηπιαγωγεία, αεροσκάφη, η κεντρική αποθήκη πυρίτιδας της ΕΒΟ κλπ).
harilatron είπε:Πράγραφος 11
Από τις διατάξεις του παρόντος, εξαιρείται κ. Λιάνα (Γαρυφαλιά) Καννέλη η οποία δικαιούται να καπνίζει σε οιονδήποτε εσωτερικό χώρο....
Ποτέ δεν είναι αργά..... μαχαίρι.....η πρώτη εβδομάδα είναι δύσκολη, μετά παλεύεταιharilatron είπε:μπορεί κανεις από τους 3 μας να μην κάπνιζε σήμερα. Άσχημα θα μας έπεφτε?