Επιτελους! Αλλοι 18 μηνες ΣΚΛΑΒΙΑΣ!

Status
Not open for further replies.
tzelkos είπε:
διαφωνώ.το πιό σωστό θα ήταν να υπάρχουν,τουλάχιστον στα κέντρα διασκέδασης,μπαρ κτλ είτε για την μια είτε για την αλλη κατηγορία.ενώ ετσι δημιουργείς πολίτες β κατηγορίας.επίσης η απαγόρευση ποτέ δεν επέφεραι τα αναμενόμενα αποτελέσματα.μαγαζιά λοιπόν οπου επιτρέπεται και μαγαζιά όπου δεν επιτρέπεται.σεβασμός σε όλους.   
Δηλαδή σου φαινεται ποιο λογικό να δημιουργείς πολίτες β' κατηγοριας, όπως λες εσύ, τους μη καπνιστές ?...Γιατι αν παρατηρησεις στα περισσότερα μαγαζια οι θεσεις μη καπνιστων είναι στα χειρότερα μερη....μιας και αυτοί που δεν καπνίζουν ειναι μειονοτητα....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Mιλάμε απλά για καφέ, μπαρ, ταβέρνες, υπηρεσίες κλπ?

Αν και καπνιστής, συμφωνώ. Μόνο σε ταβέρνες θέλω να υπάρχει και ειδικό δωματιάκι :P

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Είμαι μέλος μιας παρέας όπου όλοι είμαστε φανατικοί αντικαπνιστές και υποφέρουμε κάθε φορά που βγαίνουμε οπουδήποτε αλλού εκτός των Starbucks.

Τουλάχιστον με τα νέα μέτρα θα μπορούμε να βγαίνουμε σαν άνθρωποι και να μην είμαστε αναγκασμένοι να τρώμε στα μούτρα το ντουμάνι.

Υπάρχει και το σοβαρό ενδεχόμενο να μειωθούν και οι καπνιστές με αυτό τον τρόπο. Καλό στην υγεία του κόσμου θα είναι δηλαδή...

Υ.Γ. Φίλε tzelkos, όταν υποβάλλεται ένας μη-καπνιστής σε παθητική εισπνοή καπνού επειδή ο διπλανός του καπνίζει, ποιός είναι ο πολίτης Β' κατηγορίας;

Τα μαγαζιά απ'όσο ξέρω επιβάλεται να έχουν χώρους για καπνιστές.
ο νομος (επειδη τον εχω μπροστα) ΔΕΝ επιβαλει την υπαρξη αυτων των χωρων ΑΝ θελει ο μαγαζατορας η η επιχειρηση δημιουργουν εναν τετοιο χωρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ομως ΕΝΤΕΛΩΣ απο τους υπολοιπους.

Thanks for the correction ;) Μα εννοείται ότι οι χώροι καπνιστών όπως είναι τώρα, δηλαδή ακριβώς δίπλα, δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ νόημα ;D ;D

ημουν Βερολινο το Φλεβαρη για καμια 10 μερες (εξτρα σουπερ μερος, να πατε  :)) και δεν μπορεις να καπνισεις ΠΟΥΘΕΝΑ σε εσωτερικο δημοσιο χωρο (δημοσιος χωρος ειναι φυσικα και τα καφε, μπαρ, εστιατορια), μερικα μαγαζια καταφεραν και δημιουργησαν κατι τεντες και εκαναν τον εξωτερικο χωρο εσωτερικο (δεν ξερω αν με πιανετε), μονο σε τετοιου ειδους χωρο μπορουσες να καπνισεις.

δεν ειμαι καπνιστης, κανω καμια τρακιτσα αμα ειμα εξω με παρεα για το χαβαλε, μισω μεχρι αηδιας τους φασισμους παντος ειδους (δεν θα κανεις αυτο, επιτρεπεται μονο εκεινο, κτλ) αλλα παιδια το καπνισμα ειναι στεγνα μια αηδιαστικη συνηθεια (σας λεω ακομα και γω καμια φορα το κανω, δεν με βγαζω απεξω). ειδικα σε κλειστο χωρο... τι να λεμε τωρα.

δεν ξερω τι θα εφαρμοστει και ποτε εδω στο "μπιουτιφουλ γκρις" (σκεφτειτε μονο τις αντιδρασεις των μαγαζατορων που πλειτονται αμεσα, και ειναι χιλιαααααααααδες αυτοι), αλλα οσο πιο γρηγορα τοσο καλυτερα.

To τραγικότερο ειναι σε ορισμενα μαγαζια στα οποια ο χωρος μη καπνιστων βρισκεται στον επανω οροφο....Ετσι ρε παιδι μου για να σου ερχεται στην μαπα ολη η καπνα απο το ντουμανι απο κατω...

@Alchemist

Παντως ενταξει καλος ο αντικαπνισμος αλλα τα starbucks δεν παλεύονται... ;D ;D

Κάπνιζα για 10 χρόνια και δεν καπνίζω για 10 μήνες και μπορώ να πώ οτι έχω δει και τις δυο πλευρές

Όταν κάπνιζα κάτι τέτοιοι νόμοι κλπ μου φαινότανε αστείοι. Έλεγα πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο και αναρωτιόμουνα πως είναι δυνατόν να είναι τόσο ενοχλητικός ο καπνός και το τσιγάρο για κάποιον που δεν καπνίζει

Εννοείται οτι πιο λάθος δεν θα μπορούσα να κάνω και το διαπιστώνω τώρα

Ειδικά σε εστιατόρια και ταβέρνες δεν πιστεύω οτι υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό απο τον καπνό του άλλου (εκτός απο κάτι τύπους που παίζουν απαίσια ακορντεόν και δεν φεύγουν αν δεν τους δώσεις λεφτά). Σε μπαρ και ειδικά στα μεγάλα και πολυδιαφημισμένα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης (αυτά με τις φίρμες ;D) η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη

Πιστεύω οτι σαφώς και θα πρέπει να ρυθμιστεί κάτι τέτοιο.

Άσε που όταν έκοψα το κάπνισμα άρχισα να μαζεύω τα λεφτά και τώρα βρίσκομαι με μια Les Paul Junior και ένα Pro Junior απο τα αυτά τα λεφτά 8)

mkm είπε:
Κάπνιζα για 10 χρόνια και δεν καπνίζω για 10 μήνες και μπορώ να πώ οτι έχω δει και τις δυο πλευρές

Όταν κάπνιζα κάτι τέτοιοι νόμοι κλπ μου φαινότανε αστείοι. Έλεγα πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο και αναρωτιόμουνα πως είναι δυνατόν να είναι τόσο ενοχλητικός ο καπνός και το τσιγάρο για κάποιον που δεν καπνίζει

Εννοείται οτι πιο λάθος δεν θα μπορούσα να κάνω και το διαπιστώνω τώρα

Ειδικά σε εστιατόρια και ταβέρνες δεν πιστεύω οτι υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό απο τον καπνό του άλλου (εκτός απο κάτι τύπους που παίζουν απαίσια ακορντεόν και δεν φεύγουν αν δεν τους δώσεις λεφτά). Σε μπαρ και ειδικά στα μεγάλα και πολυδιαφημισμένα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης (αυτά με τις φίρμες ;D) η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη

Πιστεύω οτι σαφώς και θα πρέπει να ρυθμιστεί κάτι τέτοιο.

Άσε που όταν έκοψα το κάπνισμα άρχισα να μαζεύω τα λεφτά και τώρα βρίσκομαι με μια Les Paul Junior και ένα Pro Junior απο τα αυτά τα λεφτά 8)
Όπως προχώραγα στη ανάγνωση τον post που είχα αφήσει από το μεσημέρι, ένα στα δύο που έβρισκα ήθελα να τα κάνω παράθεση και να σχολιάσω. Η κατ' εμένα πιο σωστή άποψη ειπώθηκε από έναν πρώην καπνιστή. Και ας μην παραλείψει κανείς το τελευταίο!! Les Paul Junior και ένα Pro Junior!!!

Πάντως, να ξέρετε ότι το μεγαλύτερο σύγχρονο πρόβλημα με το κάπνισμα στην Ελλάδα, είναι το ότι οι άνθρωποι καπνίζουν μέσα στα γραφεία δηλητηριάζοντας τους συναδέλφους τους που δεν καπνίζουν.

Ειδικά όταν ο εργοδότης ή προϊστάμενος είναι ο ίδιος καπνιστής, τότε δεν τολμά κανείς από τους υφιστάμενούς του να επικαλεστεί το νόμο, διότι θα έρθει αντιμέτωπος με όλο το υπόλοιπο γραφείο, μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση.

Wow! είπε:
Πάντως, να ξέρετε ότι το μεγαλύτερο σύγχρονο πρόβλημα με το κάπνισμα στην Ελλάδα, είναι το ότι οι άνθρωποι καπνίζουν μέσα στα γραφεία δηλητηριάζοντας τους συναδέλφους τους που δεν καπνίζουν.

Ειδικά όταν ο εργοδότης ή προϊστάμενος είναι ο ίδιος καπνιστής, τότε δεν τολμά κανείς από τους υφιστάμενούς του να επικαλεστεί το νόμο, διότι θα έρθει αντιμέτωπος με όλο το υπόλοιπο γραφείο, μία πολύ δυσάρεστη κατάσταση.
+10000000

Οι δοκιμαστές πούρων θα δουλεύουν στην ύπαιθρο?

Αρ γιου τόκιν του μι;

news_wesaw-1162156822-1363841.jpg

καταρχήν δεν είπα να μείνουν τα πραγματα ως έχουν.ουτε τους μη καπνιστές β κατηγορίας θέλω.ούτε ατάκες  πετάω όπως ειπώθηκε απο κάποιον.είπα να υπάρχουν μαγαζιά όπου επιτρέπεται και μαγαζιά οπου δεν επιτρέπεται.τι πιο δικαιο?τι θα πει σου επιτρέπεται η είσοδος απλά σου απαγορεύω την πράξη και μάλιστα σε χωρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης οπου οι συνθηκες είναι ιδανικές για έναν καπνιστή.τι διασκέδαση θα έχει ο καπνιστής εκείνη την στιγμή?να το δούμε και απο τις 2 πλευρές αφού κατανοήσουν μερικοί πως το κάπνισμα είναι εξάρτηση κτλ τα έχεται ξανακούσει.μπαρ οπου επιτρέπεται,και μπάρ οπου δεν επιτρέπεται.και επιλέγεις που θα πας.

Superfunk είπε:
...

ο νομος (επειδη τον εχω μπροστα) ..
Superfunk αυτό το πρόσεξες?

....

Άρθρο 23.

Πράγραφος 11

Από τις διατάξεις του παρόντος, εξαιρείται κ. Λιάνα (Γαρυφαλιά) Καννέλη η οποία δικαιούται να καπνίζει σε οιονδήποτε εσωτερικό χώρο, περιλαμβανομένων και των λεγόμενων "ευαίσθητων" χώρων (όπως επι παραδείγματι νοσοκομεία, νηπιαγωγεία, αεροσκάφη, η κεντρική αποθήκη πυρίτιδας της ΕΒΟ κλπ).

Ο Υπουργός                                  Οι Υφυπουργοί

[τζίφρα]                                       [τζίφρες]

ειμαι καπνιστης,αλλα ειμαι συμφωνος σε ολα οσα λετε!!!ακομη και τους καπνιστες εφοσον δεν ειναι φουγαρα τους ενοχλει ο καπνος των αλλων.το θεμα για μενα ειναι σε χωρους καπνιστων/μη καπνιστων να υπαρχει καλος εξαερισμος...κατι αλλο τωρα το μεγαλυτερο προβλημα στους εξωτερικους χωρους ειναι ο καπνος απο το τσιγαρο?????δλδ δεν ενοχλει καθολου το καυσαεριο και τα σκατα στους δρομους?τα σκουπιδια?ο βλακας που μπεκροπινει και κατουραει την εισοδο μου???

τελος ποσοι απο εσας γειωσαν μια γκομενα που καπνιζει???μονο και μονο για αυτο??ειλικρινα ομως!!

harilatron είπε:
Άρθρο 23.
Πράγραφος 11

Από τις διατάξεις του παρόντος, εξαιρείται κ. Λιάνα (Γαρυφαλιά) Καννέλη η οποία δικαιούται να καπνίζει σε οιονδήποτε εσωτερικό χώρο, περιλαμβανομένων και των λεγόμενων "ευαίσθητων" χώρων (όπως επι παραδείγματι νοσοκομεία, νηπιαγωγεία, αεροσκάφη, η κεντρική αποθήκη πυρίτιδας της ΕΒΟ κλπ).

χααααααααααααχχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D θεός  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

harilatron είπε:
Πράγραφος 11

Από τις διατάξεις του παρόντος, εξαιρείται κ. Λιάνα (Γαρυφαλιά) Καννέλη η οποία δικαιούται να καπνίζει σε οιονδήποτε εσωτερικό χώρο....
lol.gif
lol.gif

Η Λιάνα καλύτερα να καπνίζει από το να μιλάει.

tzelko και Herbert, κι εγώ -δυστυχώς- καπνίζω και πραγματικά ζορίζομαι οταν είμαι αναγκασμένος να βρεθώ για πολλές ώρες σε χωρο που απαγορεύεται. Όμως, δεν έχει και μεγάλη σημασία το τι θέλουμε, το τι πιστεύουμε, το ότι είναι εξάρτηση που πρέπει να γίνει σεβαστή κλπ.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αν αυτός ο νόμος είχε εφαρμοστεί πριν 20 χρόνια, μπορεί κανεις από τους 3 μας να μην κάπνιζε σήμερα. Άσχημα θα μας έπεφτε?

Κι εγώ είμαι υπέρ της απαγόρευσης παντού. Κι ας πλαντάξω. :)

harilatron είπε:
μπορεί κανεις από τους 3 μας να μην κάπνιζε σήμερα. Άσχημα θα μας έπεφτε?
Ποτέ δεν είναι αργά..... μαχαίρι.....η πρώτη εβδομάδα είναι δύσκολη, μετά παλεύεται

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back