Oπως κι εγώ δεν είμαι υποχρεωμένη να τρέχω να γλιτώσω από τον κάθε μαλάκα που με κυνηγάει να του δώσω λεφτά για να πάρει ουσίες.Αλλά είπαμε καλύτερα ξεχωριστοί χώροι παρά απαγόρευση παντού.ninja είπε:Όπως και να χει η δουλειά κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να εισπνέει καπνό χωρίς να το θέλει από το οποιοδήποτε αγενή και άμυαλο διπλανό του στην καφετέρεια,συναυλία, δημόσιες υπηρεσίες κ.α.Αν ήταν κάτι το οποίο δεν επηρέαζε τους γύρω, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
Κότσα, τελικά τι έγινε μ' εκείνο το γύρισμα? Όλα καλά?Q.O.T.S.A. είπε:Oπως κι εγώ δεν είμαι υποχρεωμένη να τρέχω να γλιτώσω από τον κάθε μαλάκα που με κυνηγάει να του δώσω λεφτά για να πάρει ουσίες.
...
Nαι μια χαρά... Μετά από μερικές μέρες με ξαναφώναξαν! 8)harilatron είπε:Κότσα, τελικά τι έγινε μ' εκείνο το γύρισμα? Όλα καλά?
(Μη βρίζεις μωρε.....)
Φυσικά,αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση.Είναι δύο ξεχωριστά προβλήματα που πρέπει να λυθούν.Q.O.T.S.A. είπε:Oπως κι εγώ δεν είμαι υποχρεωμένη να τρέχω να γλιτώσω από τον κάθε μαλάκα που με κυνηγάει να του δώσω λεφτά για να πάρει ουσίες.
Αλλά είπαμε καλύτερα ξεχωριστοί χώροι παρά απαγόρευση παντού.
Nαι αλλά αντί να διορθώσουν τα δύσκολα και επικίνδυνα καθονται και ασχολούνται με γόπες!ninja είπε:Φυσικά,αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση.Είναι δύο ξεχωριστά προβλήματα που πρέπει να λυθούν.
Αυτό είναι καλό σημάδι.Q.O.T.S.A. είπε:Nαι μια χαρά... Μετά από μερικές μέρες με ξαναφώναξαν! 8)
Ευχαριστώ. Με κάνεις τόσο ευτυχισμένο που μάλλον θα ξεχάσω να καπνίσω την επόμενη ώρα.Καλά δε θα βρίζω... Αλλά για σένα το κάνω μόνο να το ξέρεις.
Εγω παλι οσο σκεφτομαι το οτι δε θα μπορω σε μερικους μηνες να βγω να διασκεδασω καπνιζω περισσοτερο!!!!harilatron είπε:Αυτό είναι καλό σημάδι.
Ευχαριστώ. Με κάνεις τόσο ευτυχισμένο που μάλλον θα ξεχάσω να καπνίσω την επόμενη ώρα.
Έχεις άσθμα και καπνίζεις ???Q.O.T.S.A. είπε:Εγω παλι οσο σκεφτομαι το οτι δε θα μπορω σε μερικους μηνες να βγω να διασκεδασω καπνιζω περισσοτερο!!!!
ninja κι εγω ασθμα εχω!!!!! αλλα παντα σεβομουν τους μη καπνιστες....
Και να είχα μονο το ασθμα καλα θα ηταν!!!!! ευχαριστουμε που μας προσεχεις ))ninja είπε:Έχεις άσθμα και καπνίζεις ???
Αμάν βρε παιδιά προσέξτε λίγο την υγεία σας
Φιλικά πάντα
Συμφωνω για τα προβληματα σου, τα περνω κ γω αλλα..Ένα βημα την φορα, κατι ειναι κ αυτο ε? :Q.O.T.S.A. είπε:Nαι αλλά αντί να διορθώσουν τα δύσκολα και επικίνδυνα καθονται και ασχολούνται με γόπες!