- Πόντοι
- 2,368
ναι μονο που απο οτι θυμαμαι ο παπους μου με ταϊζε πετσουλα ΜΙΑ φορα το χρονο και κοκορετσακι 2-3 ενω ΚΑΠΝΙΖΕ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΣΚΕΤΟ ΑΣΣΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ & ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΜΑΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΠΝΑ.....(η γιαγια μου εκανε εξετασεις ενω ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕ και ο γιατρος της ειπε να σταματησει ΑΜΕΣΩΣ να καπνιζει γιατι θα ΠΕΘΑΝΕΙ,οπως και τελικα εγινε.....)Οτι σαν κοινωνια δεν προκειται να πουμε εναν γονεα η εναν παπου "αναισθητο", "μουλαρι" κλπ οταν δινει κοκορετσι στα εγγονακια του ("αυτο εδω το ωραιο τσιμπα, με την πετσουλα") του η μια μαμα αν δωσει το κινητο της να πει γεια στη θεια το 10χρονο παιδακι της. Δεν δισταζουμε ομως ουτε δευτερολεπτο να τον χαρακτηρισουμε ετσι οταν τον δουμε να καπνιζει μπροστα στην μαπα του μικρου. Και τα δυο ειναι κακα και βλαπτουν και τον γονεα και το παιδι, λενε οι ειδικοι, και εγω τους πιστευω ακραδαντα.
Μιλαμε για μια ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΗ ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ" που θα ΣΩΣΕΙ οσους ΔΕΝ καπνιζουν απο το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ καπνισμα (η γυναικα μου π.χ εχει ΣΟΒΑΡΟ αναπνευστικο προβλημα ενω ΔΕΝ καπνιζει μια και ΟΛΟΙ στη δουλεια της την λιβανιζουν με μανια..κατι που αλλωστε εκανα και ΕΓΩ σαν ΓΑΪΔΟΥΡΙ για αρκετα χρονια που ζουμε μαζι πριν σταματησω να καπνιζω πρωτα στο σπιτι και μετα οριστικα....) ΤΟΣΟ δυσκολο ειναι πια να το καταλαβετε? :