πράγματι!menelaos είπε:Καλά δε νομίζω ότι τίθεται οποιοδήποτε θέμα σύγκρισης από πλευράς φωνής ανάμεσα σε Aguilera και Winehouse.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
(παρακάτω δε διάβασα)
πράγματι!menelaos είπε:Καλά δε νομίζω ότι τίθεται οποιοδήποτε θέμα σύγκρισης από πλευράς φωνής ανάμεσα σε Aguilera και Winehouse.
?? Δεν το έπιασα αν το ενοούσες όπως το έγραψες αλλά ειναι λίγο προσβλητικό. Και εγώ σιχένομαι τα περισσότερα απο αυτά και βγάζω σπυριά με την rnb αλλά δεν ανήκει στην δικιά μου κουλτούρα για να την κατανοήσω ως μουσική και ειναι και υποκειμενικό η μουσική από την ύπαρξή της. Να απεχθάνεσαι αυτους που τους ακουν κανονικά δεν το δέχομαι. Δηλαδή επειδή μια κοπελίτσα 16 χρονών μεγάλωσε με ραδιόφωνο που παίζει μόνο λαικά και μόλις έχει χωρίσει και νιώθει 100% αυτά που λέει ο Βέρτης και πάει και αγοράζει το cd του και το ακούει και κλαίει στο δωματιό της, αυτο ειναι fake? Θα το κρίνω εγώ ως αηδία επειδή δεν το ακούω;AlarV είπε:Η άποψή μου για την μουσική βιομηχανία -και συγκεκριμένα την Αμερικάνικη, μιάς και είναι κατα κύριο λόγο η πιο εμπορική- είναι η χειρότερη, όπως και (πιστεύω) πολλών εδω μέσα. Ονόματα όπως Beyonce, Rihanna, Britney Spears, Jay-Z, Lady Gaga κλπ μου προκαλούν αηδία και απεχθάνομαι όσους τους ακούν κανονικά.