- Πόντοι
- 1,548
Ά, αλλο αυτο. Ναι, αυτο που λες ισχυει.Δεν λέμε το ίδιο.
Εγω λέω πως τα άλλα επαγγέλματα π.χ. οι Ηθοποιοί, θα πάρουν επίδομα άσχετα αν ανήκουν σε σωματείο.
Ενω δεν ισχύει για τους μουσικούς και τους χορευτές.
Ά, αλλο αυτο. Ναι, αυτο που λες ισχυει.Δεν λέμε το ίδιο.
Εγω λέω πως τα άλλα επαγγέλματα π.χ. οι Ηθοποιοί, θα πάρουν επίδομα άσχετα αν ανήκουν σε σωματείο.
Ενω δεν ισχύει για τους μουσικούς και τους χορευτές.
Δεν ισχυριστηκε κανεις αυτο.Ποιος βγάζει το μάτι ποιανού λοιπόν.
Μα δεν συζητάει κανείς γι αυτήν. Ετσι κι αλλιως εισοδηματικά κριτηρια ισχύουν για όλα τα επαγγέλματα απο όσο γνωριζω εγω και μπορω να τα αναφερω με μια βολτα στο taxisnet.Δεν ισχυριστηκε κανεις αυτο.
Εγω, αν δεν εγινα αντιληπτός, ειπα, ότι αυτη η έξτρα προϋπόθεση του εποχικού επιδόματος (που την θεωρώ άδικη) ειναι λογικό να έγινε γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο, επειδή οι μουσικοι με ισχυρή παρουσία σωματιακή αλλά και ιντερνετική ( και μπράβο τους) το επικοινώνησαν και την στηλίτευσαν.
Αν δεν εβγαιναν οι μουσικοι να την καταγγείλουν (την έξτρα προϋπόθεση ) , ΔΕΝ θα το μάθαινε ο υπόλοιπος κόσμος (ο οποίος θα είχε την εντύπωση πως όλοι θα παρουν 800 €-ενώ δεν θα πάρουν ), και είπα πως κάτι τέτοιο (ανάδειξη αυτού του προβλήματος) δεν ηταν πιθανόν να γίνει από τους καπνεργάτες (γιατι, αν μη τι άλλο , ΔΕΝ έχουν "¨φωνη" στο internet).
Αυτο το παραπάνω , που έγραψες. και το έκανα quote, ΠΟΙΟΣ το είπε ή το υπενόησε;Αντιθέτως όμως "οι μουσικοι με ισχυρή παρουσία σωματιακή αλλά και ιντερνετική ( και μπράβο τους) το επικοινώνησαν και την στηλίτευσαν" παιρνουν μόνο αυτοι επίδομα στον κλάδο. Λειτούργησαν προς δικο τους όφελος ή για το καλό ΟΛΩΝ των μουσικών;
Κατσε Γιαννη, γιατι είμαι και από τον ύπνο, και ακομα καφε πινω και σημερα εχουμε ενα προβλημα συννενοησης ? Αν εννοείς πως το σωματείο δεν πέτυχε πολλά, γιατι εξαιρούνται π.χ. οι μουσικοι που δεν είναι μελη του και άρα δεν περιλαμβάνονται όλοι οι μουσικοι τελως πάντων , στα 800 € , μαζί σου. Αλλα στο τελος της ημέρας, δεν νομοθετεί το σωματειο, τόσα μπορούσε τοσα πέτυχε. Αλλου θα αναζητουσα ευθυνες εγω. Και εγω π.χ. διαφωνω σχεδον συνολικά με τους χειρισμους των δικηγορικών συλλογων, αλλά στο τελος της ημερας......δεν τα βαζω με αυτους. Αλλοι μου "φταινε".Μα εγω ρωτάω.
Τι πέτυχαν για τους μουσικούς ακριβως;
Τελος πάντων είναι εξω απο τα νερά μου το θεμα μιας και δεν ξερω το φορολογικο καθεστως που δουλευει ο καθε μουσικός. Αλλα λεω τα αυτονόητα νομίζω.
Τωρα αρχιζω να καταλαβαίνω τι λες. ?Εγω βλεπω τη λιστα. Χωρις σωματεία για όλα τα επαγγέλματα including τους ηθοποιούς και μονο μουσικούς να εξαιρουνται με προϋπόθεση να ανηκουν σε σωματείο. Αν επρεπε να ψαξω ευθυνες δεν θα τις έψαχνα σε αυτον που εδωσε σε όλους τους υπόλοιπους χωρίς εξαίρεση. Επαναλαμβάνω όμως
οι συλλογικές προσπάθειες των μουσικών είναι ως συνισταμένη (στα δικά μου τουλάχιστον μάτια), μια ιλαρή ιστορία (
Εγω σας εύχομαι να μην σας τυχει αυτες τις ημερες συναλλαγη με το δημόσιο (που απαιτεί φυσικη παρουσία- τα τηλέφωνα ουτως ή άλλως δεν τα σηκωναν).Για αυτό και το κράτος παραμένει ο μεγαλύτερος εργοδότης και οι περισσότεροι Έλληνες ζουν από αυτό.
Τα υπόλοιπα ΘΥΜΑΤΑ που δεν ζουν από αυτό απλά ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ όσους ζουν από αυτό.
Ήταν που ήταν