Επειδή με εκπλήσει το γεγονός, θα ήθελα, αν σου είναι εύκολο, να παραθέσεις κάποιους τίτλους.Superfunk είπε:Τελος ας αναφερω οτι ο συγκεκριμενος συνθετης εχει γραψει εκτος των...ροκ και ποπ επιτυχιων του και ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ λαϊκα τραγουδια
----------
Εχω την γνώμη οτι ο συγκεκριμένος συνθέτης (αναμφίβολα) λόγω του φόρτου εργασίας του και των χρονικών πιέσεων, αρκείται σε απλές και γρήγορες συνθέσεις*. Μου θυμίζει την λογική του φαστ φουντ. Είναι γρήγορο, νόστιμο, χορταστικό αλλά καθόλου υγιεινό και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του καθόλου "μεράκι". Συνεπώς, μοιάζει πολύ με του διπλανού.
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Κάτι τέτοιο πιστεύω, όχι μόνο για το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά για το συγκεκριμένο είδος. Δεν έχει πάει την ελληνική εμπορική μουσική ούτε βήμα μπροστά, αντίθετα έχει κάνει πολλά βήματα πίσω...
Ελπίζω ο SF να έχει κάτι πραγματικά αξιόλογο να δείξει.
*Πριν χρόνια, τα ίδια πίστευα για τον Prince (δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, απλά το αναφέρω) μέχρι που άκουσα μια συλλογή ενός bolgger με τελείως αντιεμπορικά κομμάτια του και ζαλίστηκα!! Είμαι πια φαν του!!
(δείτε εδώ το blog ή ψάξτε "Prince - Bleeding Jazz")