you sexy mfLK είπε:O Πρινs είναι απο άλλο ανεδοτο...έχει ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ... δεν συνεχίζω.,Άλλοs πλανήτηs..
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!LK είπε:O Πρινs είναι απο άλλο ανεδοτο...έχει ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ... δεν συνεχίζω.,Άλλοs πλανήτηs..
*Πριν χρόνια, τα ίδια πίστευα για τον Prince (δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, απλά το αναφέρω) ...
εκει ειναι το προβλημαεκτός αν δεν μπορεί
Αυτα τα 2 ας πουμε μαμανε και δερνουν....ωραιοτατα λαϊκα τραγουδια και κορυφαια εις το ειδος τους.Τωρα αν καποιοι μπορουν να γραψουν...χιλιαδες σαν και αυτα..απορω γιατι δεν το κανουν τωρα μαλιστα που εχουμε και κριση.....Επειδή με εκπλήσει το γεγονός, θα ήθελα, αν σου είναι εύκολο, να παραθέσεις κάποιους τίτλους.
Σίγουρα υπάρχει. Π.χ.mediumswing είπε:Εδώ ποιά είναι η αντίπαλη σκηνή;
μπαίνει κάποιος και βάζει γκόλ σε κενή εστία και μετά τερματοφύλακας και οι αμυντικοί γκρινιάζουν και τσακώνονται μεταξύ τους.
atreu73 είπε:Σίγουρα υπάρχει. Π.χ.
Δεν διαφωνώ και χαίρομαι που ο Χαρούλης έχει κόσμο.Περισσότερο αναφερόμουν στον Δημήτρη Υφαντή.δεν εχεις δικιο, ο Χαρουλης εχει κανει μεγαλη επιτυχια και οπου παιζει γινεται χαμος,προσωπικα δεν με αγγιζει αυτο που κανει,αλλα το κανει πολυ καλα και με επαγγελματισμο.
Terry βεβαιως ειναι περσινα ξινα σταφυλια (και το ειχα γραψει σε καποιο ποστ μου στο ιδιο θεμα στην αρχη ) Τον ''συνθετη'' δεν θα τον επιανα στο μολυβι μου αλλα καποιος αλλος τον ανεφερε ανεβαζοντας ενα κομματι.ΟΚ...ειπα τα δικα μου αλλα σοβαρα και αλλα μη σοβαραTerry RoscoeBeck5 είπε:Βρε... ατίθασο νιάτο ;D που θέλεις να πας να κάνεις και τεντιμποϊσμούς ;D
Και δεν έχεις και μαλλί για να στο κουρέψουν ;D ;D ;D
Αυτή η ιστορία (των «συμπτώσεων») είναι τόσο χιλιοειπωμένη και χιλιογραμμένη από τα 90ς, που απορώ τις σας έπιασε τώρα
Δεν διαφωνώ σε κάποια που έγραψες νωρίτερα- τα ίδια ξέρω και εγώ από τα τότε- άλλα είναι τόσοοοοοοοοο παλιά ξινά σταφύλια, που who cares...![]()
πες μου οτι κανεις πλακα....και οτι δεν θεωρεις απαραιτητο καποιος να γραφει παρτιτουρα για να γραψει ποπ και ροκ τραγουδια....αν δεν κανεις πλακα απλα τσεκαρε ποιοι απο τους μεγαλους ποπ και ροκ συνθετες ηξεραν να γραφουν...μαλλον θα εκπλαγεις αν δεις οτι ουτε το 5% δεν ηξερε....Οσον αφορα για την παρτιτουρα απλα αναρωτηθηκα αν καποιοι ξερουν να γραφουν μουσικη σε παρτιτουρα δεν ειπα οτι ο συνθετης μας δεν ξερει ..προς Θεου
Δε θα ασχοληθώ... αλλά ασχολούμαι. Δεν εννοούσα κάτι με τις παρτιτούρες... αλλά το έγραψα. Δεν ξέρω τι λέω.. αλλά είμαι αλεπού. Και να ξέρεις ότι θα συνεχίσουμε να μη σε καλούμε στις μπυροποσίες*... στις οποίες όμως δεν υπάρχουν κλίκες που να αποκλείουν άλλα μέλη.pericles είπε:Δεν θα ασχοληθω με καποιους εδω μεσα που λαμβανουν μια μπυροποσια ως δειγμα κολλητιλικιου και διαμαρτυρονται εμμεσα γιατι δεν τους καλεσαν και αυτους να παιξουν μαζι μας .Οσον αφορα για την παρτιτουρα απλα αναρωτηθηκα αν καποιοι ξερουν να γραφουν μουσικη σε παρτιτουρα δεν ειπα οτι ο συνθετης μας δεν ξερει ..προς Θεου. 8)
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια βεβαια ( κι'εγω επειδη δεν τα φτανω και ειμαι και αλεπου τα κρεμασα κανονικα
+1,αλλά το γατάκι που έβαλες μοιάζει με...αλεπουδάκι... ;DSuperfunk είπε: