- Πόντοι
- 48
Waterfall-K είπε:Ενα απλο search στο Google θα σε πεισει γι αυτο.
Δεν ειναι κατι το κρυφο, το γεγονος επαιζε το 1987 στις εφημεριδες καθε μερα για μηνες, το ξερουν και οι πετρες.
Τι να σβησω λοιπον?
Και για να κλεισουμε με τα "μυστικα":
Ξαναδιάβασε προσεκτικά τι έγραψα.Δεν είπα -ούτε και με ενδιαφέρει κιόλας- αν είναι... κρατικό μυστικό.
Προσωπικά δεν θα ήθελα στο (μουσικό) site/forum "μου" να βρίσκεται "αναρτημένο" κάτι που αφορά αποκλειστικά τον Φοίβο και τα μέλη της οικογένειάς του και μόνον αυτούς και κανέναν άλλον. (όπως -πολύ εύστοχα και γλαφυρά- είναι γραμμένο στην αρχική σελίδα του noiz.gr θα βρίσκεται εκεί για πολλά χρόνια και θα το διαβάσουν 81.000+ άτομα,πιθανόν και ο ίδιος ο Φοίβος ή κοντινα του πρόσωπα...)Τα βιογραφικά και τα παραλειπόμενα της ζωής του Φοίβου βρίσκονται σε κοινή θέα και έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν πολλάκις. Ηταν δε κάποια εποχή στο προσκήνιο των μέσων καθώς είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη το συγκεκριμένο γεγονός. Κάτι που μπορεί να μην ξέρεις λόγω του νεαρού της ηλικίας σου. Αποψη μου είναι πως δεν έχουν χώρο σε μια συζήτηση στο Noiz και κακώς αναφέρθηκαν. Αλλά βασίζονται σε γεγονότα και σαν τέτοια αναφέρθηκαν. Επίσης διαφωνώ με πολλές άλλες απόψεις και δεν επεμβαίνω να τις διαγράψω. Ας κάνει ο καθένας την "δουλειά" του όσο καλά γνωρίζει (διασταυρώνοντας πηγές εν προκειμένω) και ας αποφεύγουμε τις υποδείξεις.
Ξαναλέω -όπως ήδη είπα και στον WK- ότι δεν με απασχολεί και δεν με ενδιαφέρει κιόλας,αν αποτελεί ή όχι κρατικό μυστικό και αν τα υπόλοιπα "μέσα" το έχουν "πρώτο τραπέζι πίστα"...Ούτε φυσικά είπα να διαγράψεις μιά άποψη με την οποία διαφωνείς -"αυτό μας έλειπε"- αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό δεν ήταν "μιά άποψη". Όταν στην οικογένειά μου είχαμε κάποια πολύ δυσάρεστα "θέματα" (ευτυχώς καμία σχέση με αυτά του Φοίβου) δεν μου άρεσε καθόλου όταν ξαφνικά μιά μέρα "τα είδα παραέξω",εξού και η ευαισθησία μου σε τέτοια θέματα.Χαίρομαι,όμως,που τουλάχιστον συμφωνούμε ότι κακώς αναφέρθηκαν.
Επιμένω,λοιπόν,στη θέση μου,αλλά συγχρόνως σου ζητώ συγνώμη αν ένοιωσες ότι σου έκανα υποδείξεις.Δεν ήταν αυτός ο σκοπός.Απλά αυτό θα έκανε ο γράφων στη θέση σου.