• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Έι, έι, έχουμε πάρτυ εδώ...

H ώρα είναι 10:30 ...... το νωρίτερο (Αφού 9:30 θα γίνει sound check)

Το μέρος είναι εδώ (http://www.mikesirishbar.gr/map.htm)

Οδηγίες εδώ (http://www.mikesirishbar.gr/gr/map.asp)

Τα λέμε εκεί.....

audiokostas είπε:
looseragirishbarposterg.jpg

marathon είπε:
Ως εκ τούτου, διότι πιστεύω στην αντρική τιμή και λόγο...περιμένω τις μπύρες μου ;D ;)
Tα έπιασες τα λεφτά σου ;D

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Ειλικρινώς και εκ βάθους.

Σε όλους σας.

Στα παιδιά (ναι, όλοι ήταν παιδιά  ;) ;D) που ανέβηκαν επάνω στη σκηνή (Αντώνη πήρες απουσία αλλά καταλαβαίνω την δυσκολία της ώρας) αλλά και σε όλους εσάς που δημιουργήσατε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Προσωπικά, πέρασα υπέροχα.

Ελπίζω το ίδιο να συνέβει και σε σας.

Και παλι σας ευχαριστώ.

Με τις καλημέρες μου.............

Την καλημέρα μου κι εμένα σε όλους και μία συγνώμη που απλά... εξαφανίστηκα μετά τις 01:00 χωρίς να πω τίποτε απολύτως στους πιο πολλούς. Δυστυχώς δε κατάφερα να μείνω παραπάνω... :(

Φαντάζομαι ότι πρέπει να ήταν πολύ ωραία και ελπίζω να ξαναγίνει κάτι τέτοιο...

Καλήμέρα σε όλους σας,

Πέντε λεπτά πριν το μάθημα και με τη ψυχή στο στόμα. Το καταχάρηκα. Ευχαριστώ όλους για όλα αλλά ειδικά το Κώστα που πραγματικά ξέρει να κάνει τους φίλους του να χαίρονται. Αυτό είναι θείο δώρο. Στεναχωρήθηκα όμως που δεν κατάφερε να παρευρεθεί ο ΛΑΖΑΝΗΣ. Την επόμενη φορά και με ιδιαίτερη πρόσκληςη παρακαλώ.

studio54GR είπε:
Mπας και "παίζει" κανένα Video να ζηλέψουμε περισσότερο ?
Σε αυτές τις (jam)περιπτώσεις, προσωπικά, προτιμώ τις φωτό.

Και αυτό γιατί μπορούν να "θρέψουν" την αφαιρετική μνήμη που διαμορφώνεται από τις συλλογικές οπτικές γωνίες και να διατηρήσεις την αίγλη ενός γεγονότος (βλ. παραμύθα) παρά να βλέπεις ένα βίντεο που θα σου δείχνει τις "πρασινάδες" σου. Που τις ξέρουμε μεν αλλά δεν θέλουμε να μας τις θυμίζουν. ;)

Το καταχάρηκα. Ευχαριστώ όλους για όλα αλλά ειδικά το Κώστα που πραγματικά ξέρει να κάνει τους φίλους του να χαίρονται.
Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Για όλα.

Καλό μάθημα (Κυριακάτικα βρε συ ; )

Ευχαριστώ κι από μένα,ήταν πολύ ωραία βραδιά.

(Στιλπνέ και μυώδη μπλου η δουλειά σας-snooze loop-μου έφτιαξε το πρωινό).

audiokostas είπε:
Σε αυτές τις (jam)περιπτώσεις, προσωπικά, προτιμώ τις φωτό.

Και αυτό γιατί μπορούν να "θρέψουν" την αφαιρετική μνήμη που διαμορφώνεται από τις συλλογικές οπτικές γωνίες και να διατηρήσεις την αίγλη ενός γεγονότος (βλ. παραμύθα) παρά να βλέπεις ένα βίντεο που θα σου δείχνει τις "πρασινάδες" σου. Που τις ξέρουμε μεν αλλά δεν θέλουμε να μας τις θυμίζουν. ;)
Δηλαδή να μην ανεβάσω το Further On Up The Road που έχω τραβήξει..?

Μια πολύ ωραία βραδιά που τα είχε όλα. Μουσική που γουστάρουμε (σε σωστές εντάσεις χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στην κουβέντα), παρέα, σοβαρές και εντελώς ασόβαρες συζητήσεις και ωραία τζαμαρίσματα.

Χαιρετισμούς από την γαλαρία των κιθαριστών :)

Υ.Γ. Παρακαλώ για πιο συχνά λάιβ με πληθώρα παρουσιών νοϊζικής προέλευσης. Περνάμε καλά.

Έχω πονοκέφαλο...και δεν φταίει η καταπληκτική ατμόσφαιρα, η καταπληκτική παρέα, η καταπληκτική μουσική ούτε το ότι γύρισα στις 3.00.

Μάλλον φταίει αυτή η τελευταία μπύρα, απόρροια ενος κερδισμένου στοιχήματος...που κάποιος δεν κέρασε με τη καρδιά του.... :D 8) ;D

marathon είπε:
Έχω πονοκέφαλο...και δεν φταίει η καταπληκτική ατμόσφαιρα, η καταπληκτική παρέα, η καταπληκτική μουσική ούτε το ότι γύρισα στις 3.00
Το post που με βρίσκει εντελώς... αλληλέγγυον  ;D ;D. Καλημέρα και από εμένα, ωραία περάσαμε, πλάκα είχε - και ιδιαίτερα η... παρέλαση  :o από Fender και Gibson!!!

Θα σταθώ στην τρομερή ατάκα του Yameth, «καλά, γυναίκες δεν έχει εδώ μέσα»; Όχι βέβαια, γιατί έχει πολλλλέεεεεεεεεςςςςς κιθάρες και αυτά τα δύο δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους  ;D

Ηρωίδες οι όσες κυρίες που παραβρέθηκαν- θα πρέπει να έμαθαν τα πάντα για μαγνήτες, πηνία, χορδές και όλα τα συναφή  ;D

Πάντως ήταν όμορφο βράδυ και μακάρι να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες για τέτοιους «μουσικούς διαλόγους».

PS: Gregg, μου χρωστάς ένα... σόλο  ;D ;D ;D

Μια απο τα ιδια παιδες και απο μενα! Υπεροχη βραδια με πολυ μουσικη και πολλους φιλους :).

Κωστη σ'ευχαριστουμε :)

@Terry δεν το ξεχναω ;)

ΟΚ θα το πω... Ανέβηκα να παίξω 2 κομμάτια κι εγώ.

Στο δεύτερο, όταν ήρθε η σειρά μου να σολάρω, το'χασα. Κοντοστάθηκα και δεν μπήκα στο cue μου. :-[

Εβλεπα από κάτω κάποιες παράπλευρες απωλειες στα μάτια αδέσποτων παρευρισκόμενων που φαντάστηκα να λένε  από μέσα τους: "Ωχχχ... έρχεται κι άλλο ένα σόλο..."  :'(

Ευχαριστούμε τους Loose Rag που προσέφεραν το πάλκο στα αιμοσταγή δάχτυλα των κιθαριστηκών βαμπίρ του φόρουμ.  ;D

Να'σται καλά. Κι εσείς και όσοι μουσικαράδες ανέβηκαν.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Ωραία ήταν όλα εχθές... :)

...και το μαγαζί γέμισε κυριολεκτικά!

Απο τα ωραία κλου της βραδυάς ήταν η ωραία χρονική επιλογή των κομματιών...

Πχ....Όταν έπεσε η τελευταία νότα του 'after midnight', κοιτάζω το ρολόι μου και η ώρα είναι 00:02!!  ;) ;D

Ή προς το τέλος του σετ των loose rag το.."just got paid today" φάνταζε σαν μια υπενθύμιση προς την διεύθυνση του μαγαζιού!!  :D

Όποιος έχει φωτός ή βίντεος απο το event ας τα ανεβάσει... ;)

Thanks για την πολλή ωραία βραδία, παρέα και τζαμ.

Οι Loose Rag, ως συνήθως χαλαροί σε ένα ευχάριστο λάιβ. Πρέπει όμως να αναπτύξουν τις headbanging techniques. Μεγάλο πρόβλημα...!

Χάρηκα για τη γνωριμία και με τα "παιδιά" (ποια παιδιά ωρέ το μικρότερο που ανέβηκε επί σκηνής έχει πατημένα τα 30... δε λέω ποιο  >:( ) που δεν είχα γνωρίσει μέχρι τώρα αλλά και για τις γνωστές φυσιογνωμίες από προηγούμενες συναντήσεις.

Και σε επόμενες!

Περί βίντεο, διαπραγματεύομαι να μην εμφανιστεί κανένα :P

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back