• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Έι, έι, έχουμε πάρτυ εδώ...

audiokostas είπε:
Η αναλυτική (για να καταλαβαίνουν ακόμα και αυτοί) διαδικασία για τους κιθαρίστες θα είναι απλή.

α) Ανεβαίνω με την κιθάρα μου και το (όχι τα) πεταλάκι μου από τα σκαλιά και χωρίς ακροβατικές μαγκιές στη σκηνή. Ποτά, τσιγάρα όχι στη σκηνή.

β) Τοποθετώ το (όχι τα) πεταλάκι μου μπροστά μου.

γ) Βάζω το βύσμα που βγαίνει από το (όχι τα) πεταλάκι μου στην είσοδο του ενισχυτή που μου υπεδείχθη και ο οποίος προϋπάρχει στη σκηνή.
Συμφωνώ με τον ενικό, παρατηρώ δε ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο ΜΕΓΕΘΟΣ του ΕΝΟΣ πεταλακίου, which is most peculiar (but good).

8)

Nestoras είπε:
Kατεβαίνω στο γήπεδο με 3 γκολ κατά μου.
Καλά μην τρελλαίνεσαι...βγές με τη LesPaul και άσε τους άλλους με τους 3 μονούς να ψάχνονται ;D ;D ;)

The Genius Loci είπε:
Συμφωνώ με τον ενικό, παρατηρώ δε ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο ΜΕΓΕΘΟΣ του ΕΝΟΣ πεταλακίου, which is most peculiar (but good).
Ναι. οκ. Αλλά ......

Α, Για να μην ξεχάσω.

Το πεταλάκι να έχει μπαταρία.

Ρεύμα δεν ψάχνουμε εκείνη τη στιγμή.
Μπαταρίες αυτοκινήτου ΔΕΝ ανεβαίνουν στη σκηνή.

Κώστα, μου αρέσει το "πρόβλημα" που θέτεις σε αυτούς που κουβαλούν διαστημόπλοια...Άντε την άλλη φορα και unplugged  ;)

Ε, βαλτε και κανενα πολυμπριζο εξτρα just in case  :)

Παντα χρειαζεται μια παραπανω μπριζα διαθεσιμη  ;D

Evilnye είπε:
Μια μικρή διευκρίνηση που δεν βλέπω κάπου. Είσοδος πόσο;
A μπράβο, γιατί με ρωτάνε φίλοι.

@Κωστάκης

Το "πεταλάκι" του Μαρίλλιον έχει τροφοδοσία... ΟΚ... όμως νομίζω θα καλύψει περισσότερους του ενός (λέγε τον δεύτερο Ιγνάτιο  ;)). Οπότε δεν ενοχλεί (νομίζω) μια σταλιά είναι εξάλλου αν το καλοσκεφτείς (σε σχέση με την τόουνλαμπ ας πούμε).

Ελπίζω το ανανεωμένο εικαστικό αριστούργημα ενός διαταραγμένου μυαλού, να λύνει τις όποιες απορίες σας.

looseragirishbarposterg.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eγω χωρις το setup μου δεν παιζω παντως! Αν δεν εχω τον προσωπικο χαρακτηριστικο μου ηχο δεν εμπνεομαι!!!!! ;D Γιαυτο ετοιμαζω μπαλαντεζες spare tubes ,κολλητηρια σολντερινες κλπ!!!! Αααα , θα εχω κ το axefx για BACKUP!!!!! ;D (just in case...!!)

Marillion είπε:
Eγω χωρις το setup μου δεν παιζω παντως! Αν δεν εχω τον προσωπικο χαρακτηριστικο μου ηχο δεν εμπνεομαι!!!!! ;D Γιαυτο ετοιμαζω μπαλαντεζες spare tubes ,κολλητηρια σολντερινες κλπ!!!! Αααα , θα εχω κ το axefx για BACKUP!!!!! ;D (just in case...!!)
Τη "καλή" κιθάρα μην ξεχάσεις ;D ;D

marathon είπε:
Ελπίζω να κάνετε πρόβες για αύριο....
Bεβαίως, έχουμε αρχίσει τις μπύρες από σήμερα. :D

Άντε, ελπιζω να αξιωθώ να έρθω αυτή τη φορά.

Όχι τίποτε άλλο, να δω με τα μάτια μου τι τραβάει ο Πανάγος που τον έχετε βάλει με το ζόρι να παίζει μπλουζ, μεταλλά άνθρωπο.  ;D ;D ;D

Από εξοπλισμό θα φέρω μια πένα.

Και ενα metal zone.

;D

Jasemeister είπε:
Άντε, ελπιζω να αξιωθώ να έρθω αυτή τη φορά.

Όχι τίποτε άλλο, να δω με τα μάτια μου τι τραβάει ο Πανάγος που τον έχετε βάλει με το ζόρι να παίζει μπλουζ, μεταλλά άνθρωπο.  ;D ;D ;D
Η ερώτηση είναι ποιός υποφέρει περισσότερο.........

gregg είπε:
Ομορφα πραγματα! Θα τα πουμε εκει αυριο παιδες!
Έχω την εντύπωση ότι θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα  ;D

Γύρω στις 10:30 ....

Ένα χρόνο πρίν...στη ίδια εκδήλωση, είχε μπεί το στοίχημα Susan Boyle. Τότε, επειδή είμαι καλός άνθρωπός, είχα προπληρώσει (χωρίς στοιχεία βέβαια)...

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, διαβάζω ότι η αγαπημένη Susan, έπιασε το ρεκόρ των Beatles (που το είχαν κάνει το 1969) με τη κυκλοφορία του άλμπουμ της "The Girt", καταφέρνοντας να κατακτήσει την κορυφή των τσαρτς, συγχρόνως στις USA και Αγγλία...

Ως εκ τούτου, διότι πιστεύω στην αντρική τιμή και λόγο...περιμένω τις μπύρες μου ;D ;)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back