Καλά μην τρελλαίνεσαι...βγές με τη LesPaul και άσε τους άλλους με τους 3 μονούς να ψάχνονται ;D ;DNestoras είπε:Kατεβαίνω στο γήπεδο με 3 γκολ κατά μου.

Καλά μην τρελλαίνεσαι...βγές με τη LesPaul και άσε τους άλλους με τους 3 μονούς να ψάχνονται ;D ;DNestoras είπε:Kατεβαίνω στο γήπεδο με 3 γκολ κατά μου.
Ναι. οκ. Αλλά ......The Genius Loci είπε:Συμφωνώ με τον ενικό, παρατηρώ δε ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο ΜΕΓΕΘΟΣ του ΕΝΟΣ πεταλακίου, which is most peculiar (but good).
Μπαταρίες αυτοκινήτου ΔΕΝ ανεβαίνουν στη σκηνή.Α, Για να μην ξεχάσω.
Το πεταλάκι να έχει μπαταρία.
Ρεύμα δεν ψάχνουμε εκείνη τη στιγμή.
A μπράβο, γιατί με ρωτάνε φίλοι.Evilnye είπε:Μια μικρή διευκρίνηση που δεν βλέπω κάπου. Είσοδος πόσο;
Τη "καλή" κιθάρα μην ξεχάσεις ;D ;DMarillion είπε:Eγω χωρις το setup μου δεν παιζω παντως! Αν δεν εχω τον προσωπικο χαρακτηριστικο μου ηχο δεν εμπνεομαι!!!!! ;D Γιαυτο ετοιμαζω μπαλαντεζες spare tubes ,κολλητηρια σολντερινες κλπ!!!! Αααα , θα εχω κ το axefx για BACKUP!!!!! ;D (just in case...!!)
Bεβαίως, έχουμε αρχίσει τις μπύρες από σήμερα.marathon είπε:Ελπίζω να κάνετε πρόβες για αύριο....
Η ερώτηση είναι ποιός υποφέρει περισσότερο.........Jasemeister είπε:Άντε, ελπιζω να αξιωθώ να έρθω αυτή τη φορά.
Όχι τίποτε άλλο, να δω με τα μάτια μου τι τραβάει ο Πανάγος που τον έχετε βάλει με το ζόρι να παίζει μπλουζ, μεταλλά άνθρωπο. ;D ;D ;D
Έχω την εντύπωση ότι θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ;Dgregg είπε:Ομορφα πραγματα! Θα τα πουμε εκει αυριο παιδες!
Ποιες 10:30 βρε απατεών?audiokostas είπε:Γύρω στις 10:30 ....
audiokostas είπε: