- Πόντοι
- 38
+100Nestoras είπε:Πανάγος - η Tonelab ή του αλλοιώνει το σήμα ή δεν ξέρω ΄γω τι. Δεν ήταν ήχος Les Paul αυτός.
+1000Evilnye με εξέπληξες ευχάριστα.
+100Nestoras είπε:Πανάγος - η Tonelab ή του αλλοιώνει το σήμα ή δεν ξέρω ΄γω τι. Δεν ήταν ήχος Les Paul αυτός.
+1000Evilnye με εξέπληξες ευχάριστα.
(εγώ έναν καφέ της ζήτησα να μου φτιάξει κι ακόμα περιμένω ;D)distortion είπε:(Στιλπνέ και μυώδη μπλου η δουλειά σας-snooze loop-μου έφτιαξε το πρωινό).
Και όμως, οι βελτιώσεις, εξ' ευονύμων μου τουλάχιστον, είναι ολοφάνερες.Evilnye είπε:Thanks για την πολλή ωραία βραδία, παρέα και τζαμ.
Οι Loose Rag, ως συνήθως χαλαροί σε ένα ευχάριστο λάιβ. Πρέπει όμως να αναπτύξουν τις headbanging techniques. Μεγάλο πρόβλημα...!
Στο after το ίδιο συνειδητοποίησα κι εγώ όταν το τραγουδούσα, γι' αυτό κοίταξα και το ρολόϊ μου.... ;DΑπο τα ωραία κλου της βραδυάς ήταν η ωραία χρονική επιλογή των κομματιών...
Πχ....Όταν έπεσε η τελευταία νότα του 'after midnight', κοιτάζω το ρολόι μου και η ώρα είναι 00:02!!;D
Ή προς το τέλος του σετ των loose rag το.."just got paid today" φάνταζε σαν μια υπενθύμιση προς την διεύθυνση του μαγαζιού!!![]()
Η μαύρη στιγμή της βραδιάς για μένα. Μια αλλαγή του Νένου της τελευταίας στιγμής που ξέχασε να μας κοινοποιήσει. Και μόλις το διόρθωνε ο ένας το άλλαζε ο άλλος...... πίκρα. Αλλά δεν πειράζει... It's all in the game.Το Hard to handle όμως άλλοι το πάιζατε από B και άλλοι από Bb.
Ναι για τον longshadow (midshadow για μένα), αλλά το κούρεμα του Κώστα είναι καθαρά αισθητικό θέμα, και να μην ακούσω κάτι άλλο, έτσι;pascal είπε:Επίσης, την επόμενη φορά κανονίστε να βάλτε τον longshadow στο playlist. Και άμα δεν μαζέψουμε όλοι μασέλες και σφραγίσματα από το πάτωμα, να μου ξυρίσετε το κεφάλι αλά audiokostas ;D
Θα το ήθελες, έτσι; Δεν θυμάμαι, σου έδωσα το paypal μου; Και εμβάσματα δεχόμεθα! ;DEvilnye είπε:Περί βίντεο, διαπραγματεύομαι να μην εμφανιστεί κανένα![]()
Ε ρε ακριβές οι ρόμπες τη σήμερον ημέρα!Haris είπε:Θα το ήθελες, έτσι; Δεν θυμάμαι, σου έδωσα το paypal μου; Και εμβάσματα δεχόμεθα! ;D
+1Επίσης, την επόμενη φορά κανονίστε να βάλτε τον longshadow στο playlist. Και άμα δεν μαζέψουμε όλοι μασέλες και σφραγίσματα από το πάτωμα, να μου ξυρίσετε το κεφάλι αλά audiokostas ;D
Όταν ανέβηκα ο Koch ήταν στο 3, τον ανέβασα στο 5 αλλά διαπίστωσα ότι το αφεντικό ήταν χαμηλά και έπαιζα με τα ποτενσιόμετρα της κιθάρας στη μέση. Μετά ο Gregg τον πήγε στο 7 και αφέθηκε εκεί στη συνέχεια της βραδιάς. ;Dpascal είπε:Ρε παιδιά ΟΙ ΚΙΘΑΡΕΣ. Δεν ακούγαμε κιθάρες. Όχι από άποψη παιξίματος, αλλά volume. Μόνο ο Gregg είχε κατά τη γνώμη μου τη σωστή στάθμη ήχου για blues παίξιμο και λίγο ο Nestoras όταν ανέβηκε την -τρίτη αν θυμάμαι καλά- φορά.
Νομίζω ότι ήταν μια συζήτηση με τον Μάραθον... προς το τέλος της βραδιάς. Κάπου μεταξύ μαονιού και... πλέξιγκλας ;DNestoras είπε:Υ.Γ. Δε μπορώ να θυμηθώ ποιός μου έκανε θέμα για το ότι η κιθάρα μου δεν έχει long tenon.![]()
Αποκλείεται...εγώ δεν ξέρω καν τι είναι το long tenon...και δεν με νοιάζει. Εδώ παίζω με πλαστικές κιθάρες και δεν με νοιάζει. Η μόνη σοβαρή κουβέντα που έκανα με το Νεστορα, ήταν για το σκαθάρι του φοίνικα...Terry RoscoeBeck5 είπε:Νομίζω ότι ήταν μια συζήτηση με τον Μάραθον... προς το τέλος της βραδιάς. Κάπου μεταξύ μαονιού και... πλέξιγκλας ;D
Έχεις δίκιο, πάντως η στιχομυθία ήταν...«ναι, αλλά το μπράτσο είναι maple και όχι μαόνι (Νέστορας)- άμα δεν είναι μαόνι δεν είναι... Les Paul (μάλλον ο Genius)... :marathon είπε:Αποκλείεται...
Ένας κάτοχος,που μετά το πρώτο πρόγραμμα,ήρθε ,με ενημέρωσε ότι μαζεύει και φεύγει.audiokostas είπε:Για τα πλήκτρα έχεις δίκιο.
Υπήρξε μια ασυνεννοησία. Αλλά από ότι κατάλαβα μετά, δεν προσπαθήσατε και να την λύσετε οι κάτοχοι με τους to-be performers.
Ώπα bro...Terry RoscoeBeck5 είπε:Έχεις δίκιο, πάντως η στιχομυθία ήταν...«ναι, αλλά το μπράτσο είναι maple και όχι μαόνι (Νέστορας)- άμα δεν είναι μαόνι δεν είναι... Les Paul (μάλλον ο Genius)... :![]()
+1000Ωραίος χώρος,χαραμίζεται που δεν τον αξιοποιούν...δικό τους θέμα.
Να το ξανακάνουμε..τόσοι μουσικοί,με μεράκι,με ιδέες,με δικά τους μουσικά θέματα εδώ στο φόρουμ,με χιούμορ,με επικοινωνία.
Αξίζει !
......
Νοιζ gigs !
Σε έσωσα...μπακατέλα θα έπερνες...ούτε λούστρα δεν είχε...έτσι την πατάς άμα δεν ξέρειςThe Genius Loci είπε:...και πριν προλάβω να ολοκληρώσω το deal μπήκε στη μέση ο Marathon με κάτι ψυχοπαθολογικά με γραφίτες και θερμοπλαστικά μπωλ, και μου το χαλασε. :![]()
Ένα ψυχικό πήγα να κάνω. Αλλά είσαι κακός άνθρωπος. Ντροπή σου. 8)marathon είπε:Σε έσωσα...μπακατέλα θα έπερνες...ούτε λούστρα δεν είχε...έτσι την πατάς άμα δεν ξέρεις;D
Έχω να πληρώσω ΟΑΕΕ, σέρβις στη μηχανή και να βάλω πετρέλαιο...δεν θα κλαίω γιατι κάτι θα βρείς να μου προτείνεις...The Genius Loci είπε:PS: Έβαλες παραγγελία στον Bill και την Βecky, ή ακόμα? Όταν θα τελειώσουν οι διαθέσιμοι μαγνήτες θα κλαις.
Αυτό ήταν όντως ένα πρόβλημα και είναι πολύ άσχημο από το μαγαζί να βάζει τέτοιο όρο...! Κατά τη γνώμη μου άνετα θα μπορούσατε να είχατε αρχίσει και στις 10:30...!!audiokostas είπε:Εδώ να αναφερθώ, ζητώντας συγγνώμη, και στο θέμα της ώρας έναρξης.
Ναι, είναι γεγονός ότι ανακοίνωσα ότι θα ξεκινήσουμε στις 10:30. Η προσέλευση του κόσμου όμως μας έδειξε ότι γύρω στις 11:00 θα ήταν πιο φρόνιμο. Από την άλλη ο κος ηχολήπτης και ο κος djης (ανακάλυψα ότι το μαγαζί είχε 4(!!) decision makers) μας είπαν ότι το gig δεν θα ξεκινήσει πριν τις 12:00 και να μην σταματήσει πριν τις 2:30 !!!!!!! Το 11:40 ήταν η μικρή δική μας επανάσταση στον κόσμο που είχε την υπομονή να μας περιμένει μιάμιση ώρα.
Οριακά δεν έβαλα κόσμο να αρπάζει θήκες και να φύγει τρέχοντας :sΚανείς δεν βρέθηκε να βγάλει φωτό το χάλι με το σωρό των θηκών/gigbags από κιθάρες δίπλα στο stage?