• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Έι, έι, έχουμε πάρτυ εδώ...

Διασκέδασα, έκανα PR, είδα ανθρώπους που γουστάρω, είχα το άγρυπνο μάτι της γυναίκας μου να με παρακολουθεί και δεν προέβην σε ......, καταλάβατε. ;)

Όσον αφορά τα της μουσικής, μάλλον θα πρέπει να μην είμαστε υπερβολικά απαιτητικοί και αυστηροί καθότι και ο ήχος δεν ήταν το κατι τις, αλλά και από τη φύση της χαλαρότητας της βραδιάς δεν χρειαζόταν να περιμένουμε τα μέγιστα.

Θα κάνω όμως κάποιες παρατηρήσεις.

Πανάγος - η Tonelab ή του αλλοιώνει το σήμα ή δεν ξέρω ΄γω τι. Δεν ήταν ήχος Les Paul αυτός.

Παύλος - εξαιρετική αγορά ο Super.

Κώστας ωραία ερμηνεία στο Almost cut my hair, μέτρια συνοδεία από τη μπάντα όμως.

Νένος εξαιρετικός περφόρμερ, το πούλησε θαυμάσια. Το Hard to handle όμως άλλοι το πάιζατε από B και άλλοι από Bb.

Gregg, άλλη κλάση.

Υameth, ένας ο Jagger και άλλος ένας εσύ.

Evilnye με εξέπληξες ευχάριστα.

Μarillion ενισχυτάρα ο Koch, μην ακούς κανέναν για το ότι είναι κρύος και τέτοια παραμύθια.

Όσο ήμουν επάνω δεν μπορώ να έχω άποψη για τους λοιπούς παρισταμένους.

Υ.Γ. Δε μπορώ να θυμηθώ ποιός μου έκανε θέμα για το ότι η κιθάρα μου δεν έχει long tenon. :D

Συγχαρητήρια πίπολ, ωραία παρέα :)

distortion είπε:
(Στιλπνέ και μυώδη μπλου η δουλειά σας-snooze loop-μου έφτιαξε το πρωινό).
(εγώ έναν καφέ της ζήτησα να μου φτιάξει κι ακόμα περιμένω ;D)

Evilnye είπε:
Thanks για την πολλή ωραία βραδία, παρέα και τζαμ.

Οι Loose Rag, ως συνήθως χαλαροί σε ένα ευχάριστο λάιβ. Πρέπει όμως να αναπτύξουν τις headbanging techniques. Μεγάλο πρόβλημα...!
Και όμως, οι βελτιώσεις, εξ' ευονύμων μου τουλάχιστον, είναι ολοφάνερες.

Απο τα ωραία κλου της βραδυάς ήταν η ωραία χρονική επιλογή των κομματιών...

Πχ....Όταν έπεσε η τελευταία νότα του 'after midnight', κοιτάζω το ρολόι μου και η ώρα είναι 00:02!!  ;) ;D

Ή προς το τέλος του σετ των loose rag το.."just got paid today" φάνταζε σαν μια υπενθύμιση προς την διεύθυνση του μαγαζιού!!  :D
Στο after το ίδιο συνειδητοποίησα κι εγώ όταν το τραγουδούσα, γι' αυτό κοίταξα και το ρολόϊ μου.... ;D

Χαίρομαι που αντελήφθης και το τέλος του σετ ........  ;)

Το Hard to handle όμως άλλοι το πάιζατε από B και άλλοι από Bb.
Η μαύρη στιγμή της βραδιάς για μένα. Μια αλλαγή του Νένου της τελευταίας στιγμής που ξέχασε να μας κοινοποιήσει. Και μόλις το διόρθωνε ο ένας το άλλαζε ο άλλος...... πίκρα. Αλλά δεν πειράζει... It's all in the game.

Άσχετα τι λέει ο Μπόσης, τα τζαμαρίσματα βγήκαν απίστευτα σφιχτά για μή προβαρισμένα κομμάτια.

Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αυθόρμητη συμμετοχή του στο Johnny B. Goode. Ένα τραγούδι που αγαπάω πολύ. Όπως και τον jukebox Nestora που ότι και να του πετάξεις το παίζει και από ότι κλίμακα θές.

Ο Terry Frescobourek με το τζαζομπασάκι του δεν κινδυνεύει ποτέ να χαρακτηριστεί bluesman  ;D αλλά ήταν πολύ καλός. Το αυτό και για την δίδα Evil που άσχετα από το αυτομαστίγωμά της την είδα μια χαρά. Πάντα τέτοια.

Χώστης και ο Marillion αλλά όταν έχεις δυο τραγούδια να πεις το ποίημά σου Γιώργη δεν το λες ψιθυριστά. Για να ξέρεις την επόμενη φορά και να μη στο ανεβάζω εγώ, είναι το κουμπάκι που λέει Master Volume.  ;)

Και ο Haris μια χαρά τα πήγε και κράτησε το σύνολο σωστά. Ο 4WD Γιώργης από την άλλη, μερικές φορές παραείχε όρεξη.  ;D

Ο Gregg είχε το καλύτερο blues phrasing.&- Φάτο όμως βρε man το μικρόφωνο. Μη σε τρώει αυτό.

Ο Gin Locης (πάλι) αγχωμένος αλλά είχε μερικές πολύ καλές στιγμές. Ειδικά ο "διάλογος" με τον Gregg.

Όλοι προτοτυπήσαμε με Gibson και Fender (με αυτή που είχε ο Νένος να είναι η πιο όμορφη  ::)). Μονο ο Marillion και (κατά το ήμισυ) ο Audiokostas  8) ξεχώρισαν με τα custom. Και ο Εφέντης με τις πρασινοχορδές του !!

Φχαριστήθηκα να παίζω αλλά δεν φχαριστήθηκα να πίνω (έμεινα μόνος στο μαγαζί στο τέλος να καλύψω την οινονευματώδη quota μου) και δεν πρόλαβα να τα πω όσο θέλω με όλους σας.

Θα το κάνω όμως την επόμενη.......

Γιατί ήταν ωραία ρε παιδιά..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Περάσαμε πολύ ωραία- δεν το συζητώ. Να επαναληφθεί σύντομα παρακαλώ (δεν χρειάζεται να περιμένουμε κανά χρόνο)

Παρατηρήσεις δικές μου.

Ρε παιδιά ΟΙ ΚΙΘΑΡΕΣ. Δεν ακούγαμε κιθάρες. Όχι από άποψη παιξίματος, αλλά volume. Μόνο ο Gregg είχε κατά τη γνώμη μου τη σωστή στάθμη ήχου για blues παίξιμο και λίγο ο Nestoras όταν ανέβηκε την -τρίτη αν θυμάμαι καλά- φορά.

Επίσης, την επόμενη φορά κανονίστε να βάλτε τον longshadow στο playlist. Και άμα δεν μαζέψουμε όλοι μασέλες και σφραγίσματα από το πάτωμα, να μου ξυρίσετε το κεφάλι αλά audiokostas  ;D

pascal είπε:
Επίσης, την επόμενη φορά κανονίστε να βάλτε τον longshadow στο playlist. Και άμα δεν μαζέψουμε όλοι μασέλες και σφραγίσματα από το πάτωμα, να μου ξυρίσετε το κεφάλι αλά audiokostas  ;D
Ναι για τον longshadow (midshadow για μένα), αλλά το κούρεμα του Κώστα είναι καθαρά αισθητικό θέμα, και να μην ακούσω κάτι άλλο, έτσι;  :P

Evilnye είπε:
Περί βίντεο, διαπραγματεύομαι να μην εμφανιστεί κανένα :P
Θα το ήθελες, έτσι; Δεν θυμάμαι, σου έδωσα το paypal μου; Και εμβάσματα δεχόμεθα! ;D

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα περισσότερο από όσα ήδη ειπώθηκαν, παρά μόνο ότι κι εγώ πέρασα εξαιρετικά. Κώστα ευχαριστούμε.

Haris είπε:
Θα το ήθελες, έτσι; Δεν θυμάμαι, σου έδωσα το paypal μου; Και εμβάσματα δεχόμεθα! ;D
Ε ρε ακριβές οι ρόμπες τη σήμερον ημέρα!

Επίσης, την επόμενη φορά κανονίστε να βάλτε τον longshadow στο playlist. Και άμα δεν μαζέψουμε όλοι μασέλες και σφραγίσματα από το πάτωμα, να μου ξυρίσετε το κεφάλι αλά audiokostas  ;D
+1

Εγώ περίμενα πως θα έπαιζε στάνταρ...!

Ξέχασα να ευχαριστήσω και τον Τέρυ για το δανεικό Geddy Lee, το οποίο πολύ μου άρεσε αλλά σε ανάλυση το επόμενο πρωί, κατέληξα ότι προτιμώ το μπράτσο του δικού μου, ή απλά μου φάνηκε πολύ ξένο το άλλο...!

(όχι δεν έφταιγε το maple :P)

pascal είπε:
Ρε παιδιά ΟΙ ΚΙΘΑΡΕΣ. Δεν ακούγαμε κιθάρες. Όχι από άποψη παιξίματος, αλλά volume. Μόνο ο Gregg είχε κατά τη γνώμη μου τη σωστή στάθμη ήχου για blues παίξιμο και λίγο ο Nestoras όταν ανέβηκε την -τρίτη αν θυμάμαι καλά- φορά.
Όταν ανέβηκα ο Koch ήταν στο 3, τον ανέβασα στο 5 αλλά διαπίστωσα ότι το αφεντικό ήταν χαμηλά και έπαιζα με τα ποτενσιόμετρα της κιθάρας στη μέση. Μετά ο Gregg τον πήγε στο 7 και αφέθηκε εκεί στη συνέχεια της βραδιάς. ;D

Nestoras είπε:
Υ.Γ. Δε μπορώ να θυμηθώ ποιός μου έκανε θέμα για το ότι η κιθάρα μου δεν έχει long tenon. :D
Νομίζω ότι ήταν μια συζήτηση με τον Μάραθον... προς το τέλος της βραδιάς. Κάπου μεταξύ μαονιού και... πλέξιγκλας ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Νομίζω ότι ήταν μια συζήτηση με τον Μάραθον... προς το τέλος της βραδιάς. Κάπου μεταξύ μαονιού και... πλέξιγκλας ;D
Αποκλείεται...εγώ δεν ξέρω καν τι είναι το long tenon...και δεν με νοιάζει. Εδώ παίζω με πλαστικές κιθάρες και δεν με νοιάζει. Η μόνη σοβαρή κουβέντα που έκανα με το Νεστορα, ήταν για το σκαθάρι του φοίνικα...

marathon είπε:
Αποκλείεται...
Έχεις δίκιο, πάντως η στιχομυθία ήταν...«ναι, αλλά το μπράτσο είναι maple και όχι μαόνι (Νέστορας)- άμα δεν είναι μαόνι δεν είναι... Les Paul (μάλλον ο Genius)...  ::)

Λοιπον περασαμε υπεροχα ,

μπραβο στους loose rag κ σε ολα τα παιδια που επαιξαν κ τζαμαραν επι σκηνης!!! Γνωρισα απο κοντα αρκετους φιλους απο το forum κ ακουσαμε ωραιες εκτελεσεις κ ερμηνειες κομματιων!

Ο Audiokostas οπως παντα αρχηγος!!! ;D

Οντως οπως παρατηρησε ο Νεστορας ο Koch επρεπε να ανοιχτει εξαρχης απο τον Παναγο. Εγω καταλαβα οτι υπαρχει απο την στιγμη που επαιξε ο Νεστορας!!! Οσο για την ενταση, οταν επαιξα στην κυριολεξια δεν ακουγα τον εαυτο μου!!! :o Μονο απο την στιγμη που εριξε μια κλωτσια στο master o Audiokostas ξεχωριζα τι επαιζα!!!!

Μου εκανε σαμποταζ ο Genius Locci που μου τον παρεδωσε ετοιμο για...playback!!!!!! ;D ;D

Anyway ετσι κι αλλιως ολοι ξερουν την κιθαριστικη μου αξια!!!!! ;D ;D

Παντα τετοια φιλοι!!!!!!!

Το ένστικτό μου είπε να πάρω τα πλήκτρα μου και να έρθω στο Mike's.

Ενημερώθηκα ότι θα υπήρχαν εκεί πλήκτρα,τα οποία όμως έπρεπε να φύγουν.

Απο την μια ξεκουράστηκα..διασκέδασα...απο την άλλη θα είχα ξεκινήσει στις 12 να παίζω ..και στις 3 θα έφευγα...

Θα είχατε και καλύτερο ήχο !

Next time.

Για τα πλήκτρα έχεις δίκιο.

Υπήρξε μια ασυνεννοησία. Αλλά από ότι κατάλαβα μετά, δεν προσπαθήσατε και να την λύσετε οι κάτοχοι με τους to-be performers.

Καλύτερο ήχο βέβαια δεν ξέρω αν θα πετυχαίναμε καθότι ο γνωστός απο πέρισυ τεράστιος/ατελείωτος/παντογνώστης ηχολήπτης είχε μια ολοκληρωτική (και προφανέστατα λανθασμένη αντίληψη) για το τι είναι σωστός ήχος και ένταση. Οι δε εντάσεις επί σκηνής (και ειδικά των πλήκτρων) δεν είχαν καμία σχέση με αυτές που ήταν από κάτω. Οι μαντικές ικανότητες σε συνδυασμό με την εμπειρία αλλά και το feedback του κοινού (καθότι τα δύο πρώτα μας λείπουν) ήταν απαραίτητο προσόν για την ηχητική διόρθωση. Ηχητική ασυλία απολάμβαναν μόνο οι μπασίστες/στρια καθότι ο ήχος καθοριζόταν μόνο από τα χεράκια μας (ναι, δεν είχε ούτε μικρόφωνο, ούτε di στον bass amp).

Μην ξεχνάτε το γεγονός με τον Κoch που αναφέρατε. O ενισχυτής επί σκηνής βρισκόταν εξάλλου ως μόνιτορ. Για αυτό και ο Πανάγος, κάτω, πότε ακουγόταν και πότε δεν ακουγόταν. Επί σκηνής εγώ τον άκουγα μια χαρά και υποθέτω και ο ίδιος. Χωρίς μόνιτορ (μόνο ένα), μόνο να μαντέψουμε μπορούμε για το τι ακουγόταν κάτω .

Κρίμα γιατί μέσα σ΄ όλα τα άλλα έτσι αδικήθηκε και ο καταπληκτικός  8) diy Tweed dlx μου (Γιώργο ευχαριστούμε πολύ για τον Koch).

Εδώ να αναφερθώ, ζητώντας συγγνώμη, και στο θέμα της ώρας έναρξης.

Ναι, είναι γεγονός ότι ανακοίνωσα ότι θα ξεκινήσουμε στις 10:30. Η προσέλευση του κόσμου όμως μας έδειξε ότι γύρω στις 11:00 θα ήταν πιο φρόνιμο. Από την άλλη ο κος ηχολήπτης και ο κος djης (ανακάλυψα ότι το μαγαζί είχε 4(!!) decision makers) μας είπαν ότι το gig δεν θα ξεκινήσει πριν τις 12:00 και να μην σταματήσει πριν τις 2:30 !!!!!!! Το 11:40 ήταν η μικρή δική μας επανάσταση στον κόσμο που είχε την υπομονή να μας περιμένει μιάμιση ώρα.

Όπως το αδελφό συγκρότημα ;) (και υποθέτω καθένας από μας για τους δικούς του λόγους) έχει το δικό του στέκι, έτσι και σε εμάς, στην συγκεκριμένη περίπτωση, μας έλειψε το μπαρ που έχουμε συνδυάσει (λόγω φιλοξενίας και ατμόσφαιρας) τα ωραιότερα live μας. Ελπίζουμε οι ιδιοκτήτες (και αυτοί που διαβάζουν και επηρεάζουν αυτές τις αποφάσεις) να αναθεωρήσουν την πολιτική τους για τις "no gig" Παρασκευές και Σάββατα καθότι πολλά group του Noiz έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από εκεί. Ονόματα δεν λέμε και ο νοών νοείτω.

Όλα τα παραπάνω δεν μειώνουν ούτε στο ελάχιστο την υπέροχη βραδιά που είχαμε.

Συγγνώμη αν κούρασα.

We will be back.

audiokostas είπε:
Για τα πλήκτρα έχεις δίκιο.

Υπήρξε μια ασυνεννοησία. Αλλά από ότι κατάλαβα μετά, δεν προσπαθήσατε και να την λύσετε οι κάτοχοι με τους to-be performers.
Ένας κάτοχος,που μετά το πρώτο πρόγραμμα,ήρθε ,με ενημέρωσε ότι μαζεύει και φεύγει.

Για τον ήχο..τι να πω...εσεις πάνω ακούγατε ότι ακούγατε,κατω είχαμε απλά καλές εντάσεις..(όταν ο ηχολήπτης είναι στην άκρη πίσω /δίπλα στους ενισχυτές,δεν κατεβαίνει να πάρει γραμμή τι βγαίνει από τη σκηνή...τα λόγια περιττα).

Ωραίος χώρος,χαραμίζεται που δεν τον αξιοποιούν...δικό τους θέμα.

Να το ξανακάνουμε..τόσοι μουσικοί,με μεράκι,με ιδέες,με δικά τους μουσικά θέματα εδώ στο φόρουμ,με χιούμορ,με επικοινωνία.

Αξίζει !

Κώστα και περισσότερο το φόρουμ μαζί με σένα..να μην πώ και του χρόνου...πιο άμεσα την επόμενη φορά.

Νοιζ gigs !

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θαυμάσια η βραδιά, πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους!  ;D

Κανείς δεν βρέθηκε να βγάλει φωτό το χάλι με το σωρό των θηκών/gigbags από κιθάρες δίπλα στο stage? Ρώτησα το yameth, μου λέει, δεν έχω φλας. Οπότε τον ρωτάει ο Korgious, "το δεξί ή το αριστερό σου κάηκε?". Κάτι τέτοια όλο το βράδυ.  ;D ;D

Blue, που είναι το CD μου?? Με είδες όταν έφευγα... τώρα θα χρειαστεί να κεράσεις καφέ...  8)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Έχεις δίκιο, πάντως η στιχομυθία ήταν...«ναι, αλλά το μπράτσο είναι maple και όχι μαόνι (Νέστορας)- άμα δεν είναι μαόνι δεν είναι... Les Paul (μάλλον ο Genius)...  ::)
Ώπα bro...

Όχι ακριβώς... η στιχομυθία πήγε κάπως έτσι:

Nestoras: "Blah blah blah... η κιθάρα του Latimer... blah blah... τότε που τις έφτιαχναν έτσι... blah blah... vintage...  blah... παλιά στο Τέξας" κλπ

TGL: "Έχει μπράτσο maple ε?"

Nestoras: "Ναι"

TGL: "Έχει long tenon?"

Nestoras: "Δεν ξέρω"

TGL: "Αν βγάλεις το neck μαγνήτη θα το δεις"

Nestoras: "Τον έβγαλα, δεν έχει..."

TGL: "Χμμμ"

Nestoras: "...."

TGL: "Το μπράτσο είναι ξυσμένο.... δεν έχει long tenon... αλλά επειδή είσαι καλό παιδί..."

Nestoras: "Ναι?"

TGL: "Έχω 2 κατοσταρικάκια πάνω μου..."

Nestoras: "Λες?"

TGL:  "Ναι"

Nestoras: "Λίγα δεν είναι?"

TGL: "Με σκοτώνεις... άντε... 220 για σένα"

Nestoras: "Λες?"

TGL: "Λέω"

...και πριν προλάβω να ολοκληρώσω το deal μπήκε στη μέση ο Marathon με κάτι ψυχοπαθολογικά με γραφίτες και θερμοπλαστικά μπωλ, και μου το χαλασε.  ::)

Κάπως έτσι.  ;D ;D ;D

Ωραίος χώρος,χαραμίζεται που δεν τον αξιοποιούν...δικό τους θέμα.

Να το ξανακάνουμε..τόσοι μουσικοί,με μεράκι,με ιδέες,με δικά τους μουσικά θέματα εδώ στο φόρουμ,με χιούμορ,με επικοινωνία.

Αξίζει !

......

Νοιζ gigs !
+1000

The Genius Loci είπε:
...και πριν προλάβω να ολοκληρώσω το deal μπήκε στη μέση ο Marathon με κάτι ψυχοπαθολογικά με γραφίτες και θερμοπλαστικά μπωλ, και μου το χαλασε.  ::)
Σε έσωσα...μπακατέλα θα έπερνες...ούτε λούστρα δεν είχε...έτσι την πατάς άμα δεν ξέρεις ;) ;D

marathon είπε:
Σε έσωσα...μπακατέλα θα έπερνες...ούτε λούστρα δεν είχε...έτσι την πατάς άμα δεν ξέρεις ;) ;D
Ένα ψυχικό πήγα να κάνω. Αλλά είσαι κακός άνθρωπος. Ντροπή σου.  8)

PS: Έβαλες παραγγελία στον Bill και την Βecky, ή ακόμα? Όταν θα τελειώσουν οι διαθέσιμοι μαγνήτες θα κλαις.

The Genius Loci είπε:
PS: Έβαλες παραγγελία στον Bill και την Βecky, ή ακόμα? Όταν θα τελειώσουν οι διαθέσιμοι μαγνήτες θα κλαις.
Έχω να πληρώσω ΟΑΕΕ, σέρβις στη μηχανή και να βάλω πετρέλαιο...δεν θα κλαίω γιατι κάτι θα βρείς να μου προτείνεις... ;)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back