- Πόντοι
- 398
Πολύ γουστάρω που τελικά ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΕΔΩ !
Το τέρας; :marathon είπε:Βρείτε ένα drummer...και έχετε και σαχλόφωνο, για πάρτη σας θα κάνω τη θυσία να ξεκαλωδιόσω το τέρας...
Με μας τους 2....πρεπει να έχουμε δικό μας stage....πιο μικρο απο 73αρι keyboard δεν έχω...συν τα παρελκόμενα...marathon είπε:Αν δείς τη καλωδίοση μου θα καταλάβεις :'(
Γιατί σου πέρνει όλο το χώρο ο Νέστορας με τη πεταλιέρα του... :Korgious είπε:παράπονο το χω να πηγαινω σε live πια και να μην εχω χώρο για τον εξοπλισμό μου....
Σε ευχαριστώ Θεέ μου...που μου δίνεις ενδιαφέροντα στην άχαρη ζωή μου .Marillion είπε:ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ!!!!!!!!
Αδερφια δεν περιμενα τετοια ανταποκριση!!!! Για τον marathon ηξερα πως ειναι open mind , οποτε μπασσο ο Terry , πληκτρα ο μεγαλος Korgious , Ανεστη τι θα παιξεις εσυ ειπες? ;D!!!
Λοιπον περα απο πλακα ηδη μπηκε το μικροβιο ενος event με progrerssive rock κατασταση!!!
Πλήκτρα ;D ;D ;D σε εξάχορδοMarillion είπε:Ανεστη τι θα παιξεις εσυ ειπες? ;D!!!
Τι έγινε ξεκίνησε η... επανάσταση; ;DMarillion είπε:ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ!!!!!!!!
Aσε με Τerry να νοιωσω λιγο Tσε!!!!! Μη μου το χαλας τωρα!!!!Terry RoscoeBeck5 είπε:Τι έγινε ξεκίνησε η... επανάσταση; ;D
Να σου πω, το kayleigh από τον τόνο του;Marillion είπε:Aσε με Τerry να νοιωσω λιγο Tσε!!!!! Μη μου το χαλας τωρα!!!!
Ευτυχως δεν μας πηρε χαμπαρι ο audiokostas να μας πεταξει εξω!!! ;D ( ασχολειται με την ''επιλογη πρωτου μπασσου!!!)
το επομενο πλήκτρο μετά το L πατώντας μαζί και shift.audiokostas είπε:Παιδάκια go home.
This party is over.
Ανοίχτε άλλο για τους Μαριλού και την Καυλή (πως μπαίνουν τα διαλυτικά; )
Άντε ντε, τι κάνεις τόση ώρα; Το κοινό περιμένει ;DKorgious είπε:πάμε σε νέο thread μάγκες !