- Πόντοι
- 38
Καλά ξηγιέσαι.Evilnye είπε:Δεν δηλώνω την παρουσία μου για να κάνω εντύπωση 8)
Και γω το ίδιο θα κάνω.
Καλά ξηγιέσαι.Evilnye είπε:Δεν δηλώνω την παρουσία μου για να κάνω εντύπωση 8)
Έλα, μην πειράζεις την τρίτη ηλικία ρε... φέρε εσύ και χαμένο δεν θα πάει. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Γέροντα θα έχεις μαζί κανένα μπάσο της... προκοπής- ξέρεις, από τα κανονικά όχι τα άλλα τα play mobile που παίζεις ;D ;D ;D... τα μικρά- η θα πρέπει να κουβαλάμε μαζί μας;
;D ;D ;D ;D... Ωχ, αργεί να απαντήσει ο Κώστας... να αρχίσω να ανησυχώ; ;DThe Genius Loci είπε:Έλα, μην πειράζεις την τρίτη ηλικία ρε... φέρε εσύ και χαμένο δεν θα πάει. ;D
Ήταν σε άλλο thread... και το πρόσεξα... Οπότε καλώς έγραψα δια μεταφορά ιδίου οργάνου ;Daudiokostas είπε:Τα πε ο Αφεντικός αλλά εσύ δεν πρόσεχες.
Μηχανή, μπάσο, γυναίκα = ζητήματα ταμπού για τον Γερο Κώστα.
Αλλά δεν προσέχεις.
Ετσι είναι τα νειάτα. Απρόσεχτα.
Εσύ όμως γιατί;
Ότι θέτε κάντε .....Evilnye είπε:Τι δε φέρνουμε όργανα;
Πέστε τι έχει η γκάμα
Παίζουμε ακόμα και με precision.
Αν δεν έχει φέντερ το πακέτο να φέρω μη παίξουμε με μαλακίες
Άρα υποννοείς ότι θα φέρεις τον κόκκινο πληκτροεκτοξευτή;Korgious είπε:γίδα βραστή...
Φίλοσ, εγώ θα φέρω ψηφίο.distortion είπε:Προς ενημέρωση των εκλεκτών φίλων κιθαρωδών από κιθαροενισχυτές θα υπάρχουν,
Roland Jazz Chorus (του μαγαζιού),ένας fender super reverb (πρόσφατα δικός μου),o koch studiotone (του Marillion) και σαν καβάτζα ο χειροποίητος tweed του Audiokosta.
Η αναλυτική (για να καταλαβαίνουν ακόμα και αυτοί) διαδικασία για τους κιθαρίστες θα είναι απλή.The Genius Loci είπε:Φίλοσ, εγώ θα φέρω ψηφίο.
(όχι δικό μου, του Μαρίλλιον)
Και ο Νέστορας πως θα παίξει? Θα είναι σαν να έχει ακουστική κιθάρα....audiokostas είπε:β) Τοποθετώ το (όχι τα) πεταλάκι μου μπροστά μου.
Νομίζεις.marathon είπε:Και ο Νέστορας πως θα παίξει? Θα είναι σαν να έχει ακουστική κιθάρα....
Το ξέρει? Σε λίγο θα μου πείς ότι ΔΕΝ θα παίξει με τον ενισχυτή στο 10... ;Daudiokostas είπε:Νομίζεις.
Απλώς θα αναγκαστεί να βγάλει τη μαγκιά του.
Και όχι μόνο στις κλακέτες
Kατεβαίνω στο γήπεδο με 3 γκολ κατά μου.marathon είπε:Και ο Νέστορας πως θα παίξει? Θα είναι σαν να έχει ακουστική κιθάρα....