• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Έι, έι, έχουμε πάρτυ εδώ...

audiokostas είπε:
Εδώ να αναφερθώ, ζητώντας συγγνώμη, και στο θέμα της ώρας έναρξης.

Ναι, είναι γεγονός ότι ανακοίνωσα ότι θα ξεκινήσουμε στις 10:30. Η προσέλευση του κόσμου όμως μας έδειξε ότι γύρω στις 11:00 θα ήταν πιο φρόνιμο. Από την άλλη ο κος ηχολήπτης και ο κος djης (ανακάλυψα ότι το μαγαζί είχε 4(!!) decision makers) μας είπαν ότι το gig δεν θα ξεκινήσει πριν τις 12:00 και να μην σταματήσει πριν τις 2:30 !!!!!!! Το 11:40 ήταν η μικρή δική μας επανάσταση στον κόσμο που είχε την υπομονή να μας περιμένει μιάμιση ώρα.
Αυτό ήταν όντως ένα πρόβλημα και είναι πολύ άσχημο από το μαγαζί να βάζει τέτοιο όρο...! Κατά τη γνώμη μου άνετα θα μπορούσατε να είχατε αρχίσει και στις 10:30...!!

Κανείς δεν βρέθηκε να βγάλει φωτό το χάλι με το σωρό των θηκών/gigbags από κιθάρες δίπλα στο stage?
Οριακά δεν έβαλα κόσμο να αρπάζει θήκες και να φύγει τρέχοντας :s

Πάντως θα συμφωνήσω ότι ήταν πολύ καλά και είναι events που πρέπει να επαναλαμβάνονται!

The Genius Loci είπε:
Όχι ακριβώς... η στιχομυθία πήγε κάπως έτσι:

Nestoras: "Blah blah blah... η κιθάρα του Latimer... blah blah... τότε που τις έφτιαχναν έτσι... blah blah... vintage...  blah... παλιά στο Τέξας" κλπ

TGL: "Έχει μπράτσο maple ε?"

Nestoras: "Ναι"

TGL: "Έχει long tenon?"

Nestoras: "Δεν ξέρω"

TGL: "Αν βγάλεις το neck μαγνήτη θα το δεις"

Nestoras: "Τον έβγαλα, δεν έχει..."

TGL: "Χμμμ"

Nestoras: "...."

TGL: "Το μπράτσο είναι ξυσμένο.... δεν έχει long tenon... αλλά επειδή είσαι καλό παιδί..."

Nestoras: "Ναι?"

TGL: "Έχω 2 κατοσταρικάκια πάνω μου..."

Nestoras: "Λες?"

TGL:  "Ναι"

Nestoras: "Λίγα δεν είναι?"

TGL: "Με σκοτώνεις... άντε... 220 για σένα"

Nestoras: "Λες?"

TGL: "Λέω"
Με βρήκε μικρό και πήγε να μου τη φάει.

Όπως με βρήκε μικρό to 1988 και αυτός που μου τη πούλησε και μου είπε ότι την είχε αγοράσει από τον Latimer.

Nα όμως που στα βίντεο των Camel όταν γυρνάει τη πλάτη, οι Les Paul του είχαν ξυσμένο μπράτσο!. Λέτε? ???

Les_Paul_2.jpg

Les_Paul_1.jpg

Eίναι κούκλα και ελαφριά (ειδικά για Norlin Les Paul).

Πιάνει τουλάχιστον οχτώ κατοστάρικα  ;D

Σώπα, για σένα δουλεύω :P

Α, μου 'πε ο Γιώργος ότι θα σου πει να μου δώσεις το HD να παίξω κι' εγώ λίγο ντιτζιτάλε. Το γράφω δημοσίως για να τον κάνω να δεσμευθεί ενώπιον του φόρουμ. Κερνάω μπίρες, όποτε.

Nestoras είπε:
Όπως με βρήκε μικρό to 1988 και αυτός που μου τη πούλησε και μου είπε ότι την είχε αγοράσει από τον Latimer.
προφανώς αφού ο Latimer την ξεκατίνιασε και την έκανε σαν ψαροκασέλα...την ξεφορτώθηκε....

marathon είπε:
προφανώς αφού ο Latimer την ξεκατίνιασε και την έκανε σαν ψαροκασέλα...την ξεφορτώθηκε....
Tότε όταν τη πουλήσω ξέρεις σε ποιούς θα τη δώσω. ;)

pascal είπε:
Σώπα, για σένα δουλεύω :P

Α, μου 'πε ο Γιώργος ότι θα σου πει να μου δώσεις το HD να παίξω κι' εγώ λίγο ντιτζιτάλε. Το γράφω δημοσίως για να τον κάνω να δεσμευθεί ενώπιον του φόρουμ. Κερνάω μπίρες, όποτε.
Ναι , επιβεβαιωνω!!! Αν εχει κ μπυρονια η υποθεση θα βγαλω κ αλλα μηχανηματα στην γυρα Γιωργη!!! ;D

Marillion είπε:
Ναι , επιβεβαιωνω!!! Αν εχει κ μπυρονια η υποθεση θα βγαλω κ αλλα μηχανηματα στην γυρα Γιωργη!!! ;D
Kι εμείς που θα ήμαστε?

audiokostas είπε:
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Ειλικρινώς και εκ βάθους.

Σε όλους σας.

Στα παιδιά (ναι, όλοι ήταν παιδιά  ;) ;D) που ανέβηκαν επάνω στη σκηνή (Αντώνη πήρες απουσία αλλά καταλαβαίνω την δυσκολία της ώρας)

ΚΩΣΤΑ αν και ηρθα και εφερα και την παρεα μου(κιθαρα και φιλους εννοω) ειλικρινα  δεν μπορουσα να κατσω μεχρι εκεινη την ωρα....ηρθα κατα τις 11.15 και εφυγα 2 δεν μπορουσα να κατσω αλλο.......αλλα πιστευω να γινεται κατανοητο....εξ'αλλου με αναπληρωσε ο ΓΙΩΡΓΟΣ......αν και δεν ημουν εκει να τον ακουσω ;D.Ζητω συγνωμη αλλα πλεον αλλοι καθοριζουν τις τυχες μας ;) Ελπιζω να καταλαβαινεις.........Ευχαριστω πολυ παντως για την προσκληση και με τιμησε ιδιαιτερα.......αλλα πιστεψε με καλυτερα που δεν ανεβηκα.....(γιατι ακουσε ο ΓΙΩΡΓΟΣ τον ηχο που ειχα για να παιξω και ηταν from another planet και μονο blues δεν ητανε....ξερεις εσυ ητανε απο τα αλλα τα βαρια......και μαλλον θα σε ξενερωνα) ;)

Nestoras είπε:
Kι εμείς που θα ήμαστε?
xε χε , oloι οι καλοι χωρανε στην παρεα!!! Ποσο μαλλον στο κινητο κιθαροτζουκμποξ του νοιζ που τον λενε Νεστωρα!!! ( ξερει τα παντα ο ατιμος!!!! την αλλη φορα θα βαλλω στο set τους θεους Marillion  , θα σε φτειαξω εγω!! ;D)

Marillion είπε:
  την αλλη φορα θα βαλλω στο set τους θεους Marillion  , θα σε φτειαξω εγω!! ;D)
Αν βάλεις και το kayleigh θεώρησε ότι έχεις μπασίστα  ;D

πάλι στα εύκολα....πάλι?...... ???

incommunicado....να χουμε και κάνα θεμα να παιξουμε....όλο ακκόρντα..?

Korgious είπε:

Όλα δικα σου τα θέλεις  ;D Αν είναι να βρεθούμε επι σκηνής, ναι με 1000- αν και το kayleigh έχει την δουλίτσα του...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Όλα δικα σου τα θέλεις  ;D Αν είναι να βρεθούμε επι σκηνής, ναι με 1000- αν και το kayleigh έχει την δουλίτσα του...
Ρε αγάπες....ότι θέτε!

Πείτε μου τι θέτε..και έρχομαι. Δεν χαλάω χατήρι. Αρκεί να μαι με φίλους να τους βλεπω on stage με το χαμόγελο της ολοκληρωσης !

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αν βάλεις και το kayleigh θεώρησε ότι έχεις μπασίστα  ;D

Πω πω απιστευτο!!!!!!  :o

Terry RoscoeBeck5 το kayleigh παντα ειναι μεσα στο setup!!! Αλλα ο Korgious με συγκινησε!!!!! Μην μου πεις οτι ειχες παει κ στον Fish πριν 2 χρονακια στο AN? Aρχηγε μου πρεπει να τζαμαρουμε επειγοντως!!!! Επιτελους βλεπω πως το επιπεδο εδω μεσα αρχιζει κ ανεβαινει!!!! ;D Ολο blues ,κ του κλεψανε την γκομενα κ το κλαμα του μισισιπη κ δεν συμμαζευεται!!! Μας εχει κανει ο Audiokostas 12μετρους!!!!! ;D

I love Fish !

όσο για τα μπλουζ κτλ...πεθανα....χαχαχαχαχαχαχαχ

Όπως ακούς και βλέπεις...όλο τα ίδια και τα ίδια...αλλα πολύ τα γουστάρω..κι αυτά !

Marillion, το ρεύμα έχει αρχίσει να κινείται στα... υπόγεια του forum  ;D ;D ;D. Να οργανωθούμε γιατί πολλοί θέλουν να παίξουν αυτά (και άλλα για τα οποία συζητάμε). Ρίξε marillion- και όχι μόνο- στην κατάσταση και θα ακολουθήσουμε πολλοί (συν incommunicado για τον αγαπητό Korgious).  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Marillion, το ρεύμα έχει αρχίσει να κινείται στα... υπόγεια του forum  ;D ;D ;D. Να οργανωθούμε γιατί πολλοί θέλουν να παίξουν αυτά (και άλλα για τα οποία συζητάμε). Ρίξε marillion- και όχι μόνο- στην κατάσταση και θα ακολουθήσουμε πολλοί (συν incommunicado για τον αγαπητό Korgious). 
Βρείτε ένα drummer...και έχετε και σαχλόφωνο, για πάρτη σας θα κάνω τη θυσία να ξεκαλωδιόσω το τέρας...

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back