DIY PRS 24 - style

funky_bassman είπε:
Αυτό που έχεις κυκλώσει... ΜΑΖΙ με τον κύκλο!!!  8)
Και θα μοιαζει με αυτο  ;D ;D

Arai-logo-7C7FD90841-seeklogo.com.gif

Ηmmmm .... σκέφτομαι το εξής

oval πέρλα με μαύρο περίγραμμα που μέσα να έχει με waterslide  το όνομα με μαύρη γραμματοσειρά, τι λέτε??

Εύκολο και όμορφο και εύκολο και διακριτικό και εύκολο και ευπαρουσίαστο και δεν ξέρω αν είπα ότι είναι πιο εύκολο....  8)

argytar είπε:
Ηmmmm .... σκέφτομαι το εξής

oval πέρλα με μαύρο περίγραμμα που μέσα να έχει με waterslide  το όνομα με μαύρη γραμματοσειρά, τι λέτε??

Εύκολο και όμορφο και εύκολο και διακριτικό και εύκολο και ευπαρουσίαστο και δεν ξέρω αν είπα ότι είναι πιο εύκολο....   8)
Ευκολο μου διαβαζεται  ;D . Εγω εγκρινω παντως.Αν και θα ηθελα να ακουσω και τους αλλους καθοτι στα "εικαστικα" ειμαι μαλακας και φαντασια μηδεν  :D

Θα πρότεινα εφόσον θα βαφτεί μπλε όπως την εικόνα να γίνει κάποιο burst με μαύρο γύρο γύρο  θα έδειχνε καλύτερα σε αυτό το ξύλο.Για το headstock θα το έκανα όπως το λέει ο argytar για να τελειώνει αλλά σε φάση να μοιάζει φτιαγμένο με το χέρι όπως τα original .

Θα μπορούσε να γράφει το όνομα του κατασκευαστή και το όνομα της κιθάρας σε μια σειρά για να γεμίσει λίγο και να μην είναι μόνο τέσσερα γράμματα.

Υ.Γ τώρα είδα τις φωτογραφίες... είχα ξεχάσει ότι είχατε βάλει maple καπάκι και όχι σκέτη korina οπότε άκυρο αυτό που είπα και η φωτογραφία που ανέβασα :-[.

blueeeeee.jpg

onoma.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
DSC00734_zpsc041914e.jpg

DSC00735_zps400a64da.jpg

DSC00736_zps8196e6fd.jpg

Μου ήρθε και κάτι ακόμα πιο εύκολο και δε θα χτυπάει και περίεργα σε μία PRS... Να σκάψω με το δρεμελάκι και να περάσω μαύρο στόκο αλλά με λεπτή γραμματοσειρά αλα PRS τι λέτε??

Κουκλάρα γίνεται Αργύρη, μπράβο!

Τώρα όσον αφορά το εικαστικό του headstock, εμένα μου άρεσε - από την εικόνα που παρέθεσε ο μελλοντικός ευτυχής κάτοχος  :P - το κάτω δεξιά.

argytar είπε:
Μου ήρθε και κάτι ακόμα πιο εύκολο και δε θα χτυπάει και περίεργα σε μία PRS... Να σκάψω με το δρεμελάκι και να περάσω μαύρο στόκο αλλά με λεπτή γραμματοσειρά αλα PRS τι λέτε??
Και αυτο που σκεφτεσαι θα ειναι ωραιο.

Κόλλησε και το μανικάκι !!

Καλά Χριστούγεννα!!

Από μεθαύριο ξεκινάει τρίψιμο βάψιμο!

Κάθεται πολύ ωραία στο χέρι και ζυγίζει χωρίς τίποτα πάνω 2500γρ Λέτε να είναι βαριά?? Υπολογίζω να βγει 3400 -3500γρ λογικά ΟΚ για μια PRS τι λέτε??

DSC00739_zpsd141d044.jpg

όπως και να βγει σίγουρα θα είναι κουκλάρα ....σίγουρα ........πιστεύω πως είναι εντάξει με τα κιλά ....... αν έχεις και καμιά les paul θα σε φαίνεται πούπουλο !!!

Άσε έχω μια Les Paul στα 4780γρ και ενώ ο ήχος είναι σφυρί ... η μέση μου μου δε συμφωνεί καθόλου!

Αυτή φαίνεται εργονομική πάντως, άει να ιδούμε!

Ελπίζω να είναι έτοιμη για το live στις 4/1 με τις σταγόνες στο Μαλτ και μετά φεύγει για Νότιο Ελλάδα!

Kι από στοίχιση είναι κομπλέ το κιθαρόνι και ζυγίζοντας και τα υπόλοιπα υλικά βγαίνει σε βάρος 3300-3350. Νομίζω ότι είναι ιδανικά Χρηστάρα!

DSC00740_zps5672cffa.jpg

DSC00741_zpsea3f3791.jpg

Λέω να φτιάξω άσπρα πικαπ ρινγκζ για να κάνει λίγο αντίθεση η μαυρίλα και με το μπλε συν φω μπάηντινγκ θα είναι μια χαρά.

argytar είπε:
Λέω να φτιάξω άσπρα πικαπ ρινγκζ για να κάνει λίγο αντίθεση η μαυρίλα και με το μπλε συν φω μπάηντινγκ θα είναι μια χαρά.
Καλα Χριστουγεννα σε ΟΛΟΥΣ και χαρα με τις οικογενειες τους  :D

Δεν εχω θεμα....Κανε οτι θελεις  ;) Τι pickup rings σου ειχα δωσει ? Δεν θυμαμαι ?  ::)

Πως θα τα "Φτιαξεις" τα rings ?

Αν σκεφτεις οτι η spalted ηταν 3,035 full loaded τοτε και αυτη θα ειναι πουπουλο  ;)

Γενικα εχω παιξει και για μια περιοδο και με μια peavey T σαν του marathon οποτε....  ;)

Χρονια Πολλά σε όλους!

Πολύ ωραία γινεται κούκλα τι χρώματα θα παίξουν?

Χρήστο χρόνια σου πολλά ρε μαν , πολύχρονος!

Που λες μου είχες στείλει κάτι μεταλλικά σκούρα μέταλ ρινγκς αλλά λέω να φτιάξω άσπρα από πλέξι γλας (από πινακίδα- φωτεινή επιγραφή), θα δεις θα είναι ωραία.

Νάσο ο Χρήστος λέει να είναι μπλε και συμφωνώ με περασμένο πρώτα ένα χέρι μαύρο και ξανατριμένο για να τονιστούν ότι νερά υπάρχουν. Φω μπάηντιγκ, αυτά όλα τα άλα νάτσουραλ κορίνα που είναι και όμορφο.

Χρόνια πολλά σε όλους!

argytar είπε:
Χρήστο χρόνια σου πολλά ρε μαν , πολύχρονος!

Που λες μου είχες στείλει κάτι μεταλλικά σκούρα μέταλ ρινγκς αλλά λέω να φτιάξω άσπρα από πλέξι γλας (από πινακίδα- φωτεινή επιγραφή), θα δεις θα είναι ωραία.

Νάσο ο Χρήστος λέει να είναι μπλε και συμφωνώ με περασμένο πρώτα ένα χέρι μαύρο και ξανατριμένο για να τονιστούν ότι νερά υπάρχουν. Φω μπάηντιγκ, αυτά όλα τα άλα νάτσουραλ κορίνα που είναι και όμορφο.

Χρόνια πολλά σε όλους!
Να'σαι καλα bro και οτι επιθυμεις στην οιοκεγενεια σου  :)

Ωραιο μου ακουγεται για τα ρινγκς (τωρα θυμηθηκα οτι ηταν μαλακια αυτα που σου ειχα στειλει  ;D )

Κανε ΟΤΙ θελεις.... ;)

Ετεροχρονισμένα χρόνια πολλά στό Χρήστο :D

Χρήστο αυτοί οι infinity 1 και 2 της Ibanez που μου έστειλες θα ταιριάζουν ρε μαν με το κιθαρόνι? Μήπως θα είναι λίγο μέταλ? Αν έχεις εύκαιρο κανένα άλλο σετάκι εννοείται μου στέλνεις...

Πριν τις τελευταίες πινελιές που είναι η ταστοδουλειά, το τρίψιμο και το βάψιμο έκανα κανα δυο δουλιές ακόμα

κατέβασα τη γέφυρα για να είναι ''χωνευτή''

DSC00743_zps8f420fbd.jpg

DSC00744_zps3ce8c218.jpg

Έπειτα με ένα rabbeting router bit ''κούφωσα'' το εσωτερικό της κιθάρας γύρω από το κοντρόλ πλέητ. Θεώρησα ότι αν μπορούμε να χάσουμε βάρος ας χάσουμε , οπότε τώρα με όλα πάνω διακοπτάκια κλπ ζυγίχει περίπου 3200+ νομίζω θα βγει πούπουλο

DSC00745_zpsb45bee2a.jpg

Δε σου κρύβω ότι θα δυσκολευτώ πολύ να την αποχωριστώ...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back