Τι το έχει αγιάσει ο Hellfire? μήπως του ριξε και λιγο χρώμα αγιογραφίας για vintage look 8)argytar είπε:Να είναι καλά ο Hellfire που μου το έστειλε.
Μάστερ μου έχει πέσει ξηρασία στις κατασκευές τι παίζει? Μας έφαγε ο βιοπορισμός?nasokosm είπε:Τι το έχει αγιάσει ο Hellfire? μήπως του ριξε και λιγο χρώμα αγιογραφίας για vintage look 8)
Φτιάχνε Αργύρη μπας και ζηλέψουμε![]()
Μπραβο Αργυρη, (με εβαλες στην πριζα) και ξεκρεμασα σημερα την PRS που θελει 2-3 χερια βερνικι .Εχω μπλεξει και με τις λαμπες και παει πισω το προτζεκτ. ;Dargytar είπε:Βαρετή διαδικασία το φινίρισμα (τουλάχιστο για μένα), αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει!
Το έχετε πάει σε άλλο level έχω χάσει επεισόδια!Thanoszin είπε:Μπραβο Αργυρη, (με εβαλες στην πριζα) και ξεκρεμασα σημερα την PRS που θελει 2-3 χερια βερνικι .Εχω μπλεξει και με τις λαμπες και παει πισω το προτζεκτ. ;D
Θεεεενξ!!!ΩΩΩ! Κούκλα
Τι σπρέι ειναι αυτό? Πολυουρεθάνη?
Ωραίος!
εγώ είχα ξεκινήσει μια σε νίτρο λευκό αλλά τελικά πήγα σε πολυουρεθάνη, έχεις ρίξει σε καμία?
Δεν σταμάτησαν οι μαζώξεις των ερασιτεχνώνε έχουν πει κάτι για φθινόπωρο οπότε σε περιμένουμε!
εψές γύρισα από Θεσσαλονίκη αλλά είχα εξαντλητικό πρόγραμμμα και δεν πρόκανα ούτε τηλ.
θέλω να σας δώ και τον Φάνη και τυχόν άλλα παιδιά από diy-noiz
Έριξα για πρώτη φορά πόλυ, αρκετά σκληρό και δείχνει αθάνατο στεγνώνει γρήγορα κλπ αλλά γυαλίζει με δυσκολία και όχι σαν το νίτρο εσύ τι λες?