DIY PRS 24 - style

Πνοή και Νύξη είπε:
Mπα, εγώ εννοούσα ότι το απλά το έκανες ένα scoop, σαν να ήταν παγωτό, ένα πράμα... ;D

Ένα tip για γυαλοχαρτίσματα: Το γυαλόχαρτο κρατάει πολύ περισσότερο αν έχει ένα μαλακό υπόβαθρο ( φύλλο φελλού ή λάστιχο ). Δοκίμασε πχ, να βάλεις φελλό 2-3mm(με διπλής όψης) στην επιφάνεια του radius block όταν δίνεις την καμπύλη της ταστιέρας...
!!!!!!!  Σ ' ευχαριστώ!!!!(Για άλλη μια φορά)    Είσαι μάστερ!!

Πνοή και Νύξη είπε:
Mπα, εγώ εννοούσα ότι το απλά το έκανες ένα scoop, σαν να ήταν παγωτό, ένα πράμα... ;D

Ένα tip για γυαλοχαρτίσματα: Το γυαλόχαρτο κρατάει πολύ περισσότερο αν έχει ένα μαλακό υπόβαθρο ( φύλλο φελλού ή λάστιχο ). Δοκίμασε πχ, να βάλεις φελλό 2-3mm(με διπλής όψης) στην επιφάνεια του radius block όταν δίνεις την καμπύλη της ταστιέρας...
A GREAT tip  ;) Thnx

HellFire είπε:
Tok Tok anybody home?
Το προτζεκτ ματαιωνεται μεχρι νεοτερας εξ'αιτιας μιας ανοησιας (δικιας μου εξολοκληρου)

Προσωπικα ευχαριστω δημοσια τον Αργυρη για τον χρονο και την αγαπη που αφιερωσε σε αυτο το προτζεκτ....

Ωχ τι εν ετούτο?

Περιμένουμε νεότερα  :(

Tι έγινε? Όχι ότι ήμαστε αδιάκριτοι... ;D

Όχι απλά θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας (και τα λάθη των φίλων μας)...

Ε, είμαστε και λίγο κουτσομπόληδες... ;) ;D

Θα τελειωσει καποια στιγμη το κιθαρονι αλλα οχι στο αμεσο μελλον. Εχω εξετασεις ειδικοτητας οποτε τα κεφαλια μεσα μεχρι το καλοκαιρι, ως τοτε δυστυχως δεν εχει κατασκευες ή live για μενα τουλαχιστον.

Έδωσα σήμερα και πέτυχα στις εξετάσεις!!

Οι κατασκευές ξαναρχίζουν παράλληλα με το ιατρείο!

Να 'στε καλά παίδες σας ευχαριστώ!!!

Να 'στε καλά παίδες!

Κάποιος φίλος παραπάνω ρώτησε για το κανάλι του truss rod. Ξέρω έχει μήνες αλλά είχα διάβασμα.

Έφτιαξα το ακόλουθο κουτί - jig

prs_zps8960a419.jpg

και το κανάλι βγαίνει ίσιο και στη μέση. Απλά μαρκάρεις το κέντρο στο τζιγκ και στο μανίκι, τα φέρνεις να συμπίπτουν και περνάς ανά δύο χιλιοστά μέχρι το επιθυμητό βάθος.... αυτά πάνω κάτω

Ξέρω η φωτό είναι άσχετη αλλά δείχνει περίπου τι κάνει το τζιγκ

prs1_zps836347c9.jpg

It's aliiiiiiive!

Τελειώνουμε με το κουρμπάρισμα του τοπ και μετά...  γυαλλοχάστισμα, τάστα και βάψιμο!

prs_zps87de1c2d.jpg

Μην ξεχνάμε ποτέ τη μάσκα....

IMG_0967_zpsb6430d60.jpg

...και τα γυαλλιά και τα γάντια και τις ωτασπίδες...

Σιγά σιγά ολοκληρώνεται η διαδικασία με το γυαλλόχαρτο και πάμε για χρώμα

2014-11-12215641_zps23f3abaa.jpg

2014-11-12221620_zps91a1d404.jpg

Αργά και βασανιστικά, αλλά τουλάχιστο φαίνεται φως στο τούνελ επιτέλους

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back