- Πόντοι
- 38
Αυτό που έχεις κυκλώσει... ΜΑΖΙ με τον κύκλο!!! 8)
Και θα μοιαζει με αυτο ;D ;Dfunky_bassman είπε:Αυτό που έχεις κυκλώσει... ΜΑΖΙ με τον κύκλο!!! 8)
Ευκολο μου διαβαζεται ;D . Εγω εγκρινω παντως.Αν και θα ηθελα να ακουσω και τους αλλους καθοτι στα "εικαστικα" ειμαι μαλακας και φαντασια μηδενargytar είπε:Ηmmmm .... σκέφτομαι το εξής
oval πέρλα με μαύρο περίγραμμα που μέσα να έχει με waterslide το όνομα με μαύρη γραμματοσειρά, τι λέτε??
Εύκολο και όμορφο και εύκολο και διακριτικό και εύκολο και ευπαρουσίαστο και δεν ξέρω αν είπα ότι είναι πιο εύκολο.... 8)
Και αυτο που σκεφτεσαι θα ειναι ωραιο.argytar είπε:Μου ήρθε και κάτι ακόμα πιο εύκολο και δε θα χτυπάει και περίεργα σε μία PRS... Να σκάψω με το δρεμελάκι και να περάσω μαύρο στόκο αλλά με λεπτή γραμματοσειρά αλα PRS τι λέτε??
Καλα Χριστουγεννα σε ΟΛΟΥΣ και χαρα με τις οικογενειες τουςargytar είπε:Λέω να φτιάξω άσπρα πικαπ ρινγκζ για να κάνει λίγο αντίθεση η μαυρίλα και με το μπλε συν φω μπάηντινγκ θα είναι μια χαρά.
Να'σαι καλα bro και οτι επιθυμεις στην οιοκεγενεια σουargytar είπε:Χρήστο χρόνια σου πολλά ρε μαν , πολύχρονος!
Που λες μου είχες στείλει κάτι μεταλλικά σκούρα μέταλ ρινγκς αλλά λέω να φτιάξω άσπρα από πλέξι γλας (από πινακίδα- φωτεινή επιγραφή), θα δεις θα είναι ωραία.
Νάσο ο Χρήστος λέει να είναι μπλε και συμφωνώ με περασμένο πρώτα ένα χέρι μαύρο και ξανατριμένο για να τονιστούν ότι νερά υπάρχουν. Φω μπάηντιγκ, αυτά όλα τα άλα νάτσουραλ κορίνα που είναι και όμορφο.
Χρόνια πολλά σε όλους!
Να'σαι καλα Νασο μου και παντα με ωραιες κατασκευεςnasokosm είπε:Ετεροχρονισμένα χρόνια πολλά στό Χρήστο![]()