- Πόντοι
- 2,148
εγώ charvel
αν
λέμε τώρα...
εννοώ και καμιά μλκ
αν
λέμε τώρα...
εννοώ και καμιά μλκ
PRS-άκηδες.... where are you?
Εντάξει αλλα να σου πω την αμαρτια μου, το ερώτημα σου ήταν λίγο "να πάρω VW station wagon ή Renault coupe ;". Δηλαδή εχεις προβληματιστει για δύο εντελώς ετερόκλητα όργανα. Αν ειχες διλειμμα αναμεσα σε Ibanez ή charvel θα ηταν όντως δύσκολο.Ευχαριστώ για τις προστάσεις.
Μάλλον θα πάω προς PRS μεριά. Για πρακτικούς και άλλους λόγους....
Και τα ζυο τα σελω ? αλλά εντάξει μετά θα ξεφεύγουμε σε τιμή... Η αφορμή ήταν απόκτηση all around κιθαρας για back up και αγγαρείες... Η αιτία φυσικά και είναι το gas ?Φυσικά καταλαβαίνω το gas σου και σου εύχομαι να τα παρεις και τα 2 οργανα. ?
Υπάρχει και η άλλη λύση. Χτυπάω μια Charvel σε χρώμα neon yellow. Την πάω σπίτι, και όταν μου λέει "για άνοιξε την θήκη να δω την κιθάρα" ανοίγω την θήκη, και από την εκτυφλωτικη λάμψη της κιθαρας, αποκλείεται να μην αστοχησει η παντουφλα....
... "αυτή θα την αφήσω στην κόρη μας".
Ξερεις ποσες κιθαρες εχω αγορασει στην κορη μου?? Τωρα που μεγαλωσε λιγο και ο γιος θα αρχισω να παιρνω και σε κεινον.
"Γυναίκα" θα της πεις, "δεν αντέχω άλλο να δανείζομαι τα πράγματα των παιδιών για να κάνω την δουλειά μου".
"Πρέπει κάποια στιγμή να πάρω και μια δική μου κιθάρα".
Υπάρχει και τρίτη λύση.
Χτυπάς την charvel σε ροζουλί και αν σου πει κάτι, της κλείνεις το μάτι και της λες ...
... "αυτή θα την αφήσω στην κόρη μας".
Ίσα που θα χρηματοδοτήσει μια PRS private stock μετά από την χαρά της. :classic_wink:
Ο γίγας ο Ali Barout το σκέφτηκε.
υπάρχει και μια γαμάτη εικόνα (meme) με έναν τυπά που κρατάει μια strat και λεεί "πήγα με την γυναίκα μου και αγοράσαμε μια squier των 100 ευρώ, ήρθα την άλλη μέρα και την άλλαξα με fender, δεν θα καταλάβει την διαφορά".