- Πόντοι
- 228
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Εγώ δύσκολα θα ξαναπάρω non USA PRS (κάποιες σειρές κοστίζουν 1200 € μεταχειρισμένες οπότε θα προτιμούσα κάτι τέτοιο)
Προσωπικά, αν ήταν να πάρω USA PRS, θα έμπαινα πάλι στην λούπα ''ε, παιδιά, δεν θέλω να βγάλω την ακριβή PRS για το τάδε λάιβ, έχετε υπόψιν σας καμία mid priced κιθάρα για αγγαρείες''? ?
Αλλά φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο. Εννοείται ότι για main όργανο εννοείται ότι παίζεις άνετα μπάλα με προσφορές σε αμερικάνικες.
Αν και δεν είχα καλή εμπειρία με SE το 2015 ***, με ταστοδουλεια κλειδιά και γέφυρα κατώτερα των προσδοκιών μου είναι κούκλες με φοβερό ήχο
Χωρίς να θέλω να μειώσω τις παλαιότερες PRS, μιλάω αποκλειστικά για τα μετά του 2018 μοντέλα. Έχουν κάποια αισθητικά αλλά και άλλα upgrades (μαγνήτες). Στο μαγαζί, δοκίμασα και μια παλιά Standard SE που είχε (από τις παλιές που δεν έγραφαν paul reed smith στο headstock) και δεν ήταν το ίδιο, ήταν ινδονησιακή ετούτη, δεν μου έκανε κλικ (σε σχέση με την κορεάτικη 2018 custom βεβαια). Βέβαια δεν θα με χάλαγε η τωρινή ινδονησιακή standard που πόσταρα και πριν( https://www.thomann.de/gr/prs_se_standard_24_vc_425649.htm ), αυτή ήταν η αρχική μου σκέψη, και μου φαίνεται ένα κλικ πιο πάνω από την παλιά Standard SE που έπαιξα στο μαγαζί (κυρίως επειδή εχει και τους ίδιους μαγνήτες με την τωρινή custom...).
Εσύ το 'πιασες με την μια βρε ρέμπελε.
Γάτα είσαι.
χαχα, δικός μας και ο @Rebel_Of_South ! Kαι το παίζει και έξυπνα, πετάει στο τέλος και ένα ''δεν έχω παίξει με την charvel'' , σωστός!?