- Πόντοι
- 4,208
Να ξαναματαγράψω τους λόγους για τους οποίους δε ζητάμε γνώμες σε μουσικό φόρουμ όταν θέλουμε να πάρουμε καινούρια κιθάρα;
Μήπως τελικά να έπαιρνε φουσκωτό?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να ξαναματαγράψω τους λόγους για τους οποίους δε ζητάμε γνώμες σε μουσικό φόρουμ όταν θέλουμε να πάρουμε καινούρια κιθάρα;
το πρωτο επιπεδο ποιοτητας ειναι οντως κινεζια κ φτηνη ως χωμα, υπαρχει ομως κ εργοστασιο της Fame στη Τσεχια που φτιαχνονται αξιοπρεπη οργανα σε τιμες SE πανω κατω, αυτα με βαση πληροφοριες απο τον κυριο γουγληΔεν είναι ευρωπαϊκό brand αυτό.
Είναι κάτι σαν την Harley Benton του Thomann, αλλά από το Musicstore.
Κινέζικες είναι.
η περιοχη που μενω συν καπιοι αλλοι προσωπικοι παραγοντες δεν μου επιτρεπουν να λειπω απο το σπιτι, γι αυτο ειμαι καπως" σκαλωμενος" με το ιντερνετ κ τις ονλαιν αγορες, απο την αλλη ρωτησα κ για τις Fame που δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να τις δοκιμασω καπου στη θεσνικη
την Holcomb τη ζαχαρωνω απο περσι ακομα, ειδα βασικα μια εκδοση που ειναι σε ματ μαυρο finish, υπεροχη κιθαρα, με ενδιαφερει κ distorted ηχος, την εχεις δοκιμασει? σε καθαρα ή με λιγο gain δεν θα ακουγεται καλα δλδ?Συμφωνώ 100% με Bill, δεν υπάρχει λόγος να κοιτάει ο OP αλλού, εκτός αν θέλει να δοκιμάσει κάτι φθηνό πριν δώσει το χιλιάρικο.
Ορίστε ένα πρόχειρο custom search στο θωμά, PRS 24 frets μέχρι 1000 ευρά, από φθηνότερη σε ακριβότερη:
https://www.thomann.de/gr/sg_models.html?manufacturer[]=PRS&price-first=0&price-last=1000&feature-50392-first=24&feature-50392-last=24&oa=pra&gk=GIEGSG&cme=false&filter=true
Έχω "παίξει", ή καλύτερα πιάσει μια SE Custom 24 πριν δυο χρόνια. Δε τη σύνδεσα να ακούσω ήχο βέβαια, αλλά γενικά μου φάνηκε πολύ τίμιο όργανο.
Εγώ θα έπαιρνα την Mark Holcomb που είναι στα 1098 αλλά είναι καθαρά για Metal, και άλλο Scale Length. Θα την πάρω κάποια στιγμή βασικά!
την Holcomb τη ζαχαρωνω απο περσι ακομα, ειδα βασικα μια εκδοση που ειναι σε ματ μαυρο finish, υπεροχη κιθαρα, με ενδιαφερει κ distorted ηχος, την εχεις δοκιμασει? σε καθαρα ή με λιγο gain δεν θα ακουγεται καλα δλδ?