Ως κάτοχος Fame Forum από το 2016, πρέπει να πω ότι μιλάμε για κιθάρες του χιλιάρικου οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τις Harley Benton ως προς fit & finish, parts, και γενικά quality. Μιλάω μόνο για τις Forum (PRS-style), πρόσφατα έβγαλαν και κάτι strat και tele των 200€, καμμία σχέση προφανώς, δεν αναφέρομαι σε αυτές.
Αυτή που αγόρασα εγώ, μάλιστα, ήταν limited edition η οποία ερχόταν loaded με Bare Knuckle Pickups - Nailbomb (A5) στο bridge, VHII στο neck -, είχε 16" fretboard radius, alder body, maple neck, Schaller M2000 tremolo bridge. Οι σημερινές έχουν mahogany body ΚΑΙ neck, 12" radius, TOM bridges, Seymour Duncan JB (SH4)/Jazz (SH2). Κατά τ' άλλα, όπως και η δικιά μου, έχουν Schaller tuners (η δικιά μου έχει τα Μ6 non-locking), GraphTech nut, ebony fretboard, medium jumbo frets, satin finish neck, D shape, wide thin (43mm nut, thickness ~20 at 1st fret and 22 at 12th fret).
Τώρα αν είναι καλύτερες από μια PRS SE, δεν το ξέρω. Πρέπει να παίξεις πιστεύω για να δεις ποιά σου αρέσει καλύτερα. Πάντως δεν τις λες φτηνές - ειδικά στη σημερινή συγκυρία όπου οι τιμές έχουν εκτοξευτεί, ελάχιστες είναι οι κιθάρες που πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.