Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει με αυτό και με όλα του KOK
αλλά στην πράξη την μηχανή στην πλειοψηφία δεν τη σέβονται.
Και να πηγαίνεις στη λωρίδα σου και να τηρείς τα όρια ταχύτητας, οι οδηγοί των αυτοκινήτων σπανίως σε υπολογίζουν σαν όχημα. Σε πιέζουν.
Πιέζεται ο μοτοσυκλετιστής και από τα αυτοκίνητα και από τις μηχανές με αποτέλεσμα όσο αμυντική οδήγηση και να θες να κάνεις να αναγκάζεσαι να οδηγείς επιθετικά και εσύ πολλές φορές για να αποφύγεις αυτή την πίεση.
Εγώ προσπαθώ να βρω τη χρυσή τομή και άμα με πιέζουν πολύ........ κάνω στην άκρη να περάσουν.
Ήταν μέρος της δουλειάς μου να ασχολούμαι με τα τροχαία ατυχήματα, έχω δει και αντιμετωπίσει θύματα σχεδόν κάθε είδους τροχαίου ατυχήματος σε προνοσοκομειακό επίπεδο, έχω δει πολλά πράγματα κάνοντας την πρακτική μου παλιά στα επείγοντα νοσοκομείου.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να οδηγώ μηχανή.
Αλλά δεν μπορώ, την χρειάζομαι για πρακτικούς λόγους περισσότερο πια αλλά παλιά και για διασκέδαση.
Παρόλο που είχα μηχανές μέσου κυβισμού και κανα δύο μικρού, έχω γράψει εκατοντάδεςς χιλιάδες χιλιόμετρα στους ελληνικούς δρομους σε πάσης φύσεως τεραίν, με συντρόφευσε η μηχανή στις διακοπές μου, στις βόλτες μου, τη μοιράστηκα με δεκάδες υπέροχες κοπέλες, με παρέες αλλων φίλων όταν πηγαίναμε βόλτες, ταξίδια, κάμπινγκ, στα νησιά παντού.
Είμαι ακόμα ζωντανός και αρτιμελής. Ευτυχώς. Ευτυχώς.
Παλιά έκανα και βλακείες, σούζες, οτι θες.
Ναι, ανέβηκα μια φορά δικάβαλο σούζα όλη την Ακαδημίας απο την αρχή μεχρι τα τελευταία φανάρια που με έπιασαν.
Έπεσα, χτύπησα, ποτέ σοβαρά ευτυχώς και τις περισσότερες φορές κανοντας βλακείες σε αλάνα
΄Έχασα κανα δυο φίλους κι εγώ απο μηχανή και αμάξι.
Είναι μεγάλη η χαρά ιδιαίτερα για αυτούς που τις έχουν μεράκι και πολύ πρακτική η χρήση αλλά και μεγάλο το ρίσκο.
Το ρίσκο που παίρνω και εγώ κάθε μέρα.
Αλλά άμα έχεις μάθει, είναι δύσκολο να ξεμάθεις.
Γι αυτό και ο
@yameth δεν άντεξε και ξαναπήρε.
Το θυμάμαι το κείμενο που είχε γράψει και ήξερα πως θα ξαναπάρει.
Δεν την γλυτώνεις άμα μπεις στο λούκι.
Πολλοί ακόμα και να πάθουν σοβαρό ατύχημα, με το χρόνο θα ξαναπάρουν.
Είναι εθιστικό το όλον.
Έιναι αίσθηση ελευθερίας.
Ποια γυναίκα, ακόμα και αυτές που δήθεν φοβούνται, δεν γουστάρει μια βόλτα με τη μηχανή ε?
Ιδιαίτερα αν έχεις καμια street ή και εντούρο γκαζιάρα, μεγάλου κυβισμού με ψαρωτικό ήχο στην εξάτμιση και την ανεβάζεις πάνω........ δεν θα πάρεις πόντους νομίζεις που θα κ$#@!$σει από την επιτάχυνση που θα της γαργαλάει το στομάχι.
Δεν θα γίνεις στιγμιαία ο ηρωας, ο ιππότης καβαλάρης των ονείρων της νομίζεις?
Και θα την φέρεις πιο κοντά στο ....... ποθούμενο? Ε?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Έτσι πάει.
χαχαχαχαχαχαχχα