Δείξτε μας την γωνιά σας.

Ιδού και η δικια μου γωνίτσα. Μια tele + hx stomp / amplifire τα οποια μετακινω για προβες κτλ αλλιως σπιτι το stomp εκτελει χρέη soundcard / daw. Οταν λειπει η γυναικα ξεσηκωνω την πολυκατοικια με τα μονιτορς και οταν είναι σπιτι καιω τα αυτια μου με τα ακουστικά...

20181209_031252.jpg

20181209_031326.jpg

Αυτη η συσκευή πίσω από τις κιθάρες τι είναι; ?

Αυτη η συσκευή πίσω από τις κιθάρες τι είναι; ?

Τι βι είναι, μόνιμα γυρισμένη στο Νετφλιξ.

Δεν κάνει όμως για εσένα,στο πατρικό μου στο υπόγειο πρέπει να έχω ένα μοντέλο SABA του 1969 για εσένα.

Νομίζω ότι ακόμα πιάνει ΥΕΝΕΔ  :classic_biggrin:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι βι είναι, μόνιμα γυρισμένη στο Νετφλιξ.

Δεν κάνει όμως για εσένα,στο πατρικό μου στο υπόγειο πρέπει να έχω ένα μοντέλο SABA του 1969 για εσένα
1969.....πολύ καινουργια, δεν ξερω πως να τη χειριστώ.

Νετφλιξ.....τι ειναι τούτο; Έγχρωμο εκπαιμπει ;?

Εγω σε καταλαβαινω Λακη μου..Αστους να λενε.

Ολη η χαρα ειναι να αλλαζεις τα καναλια χειροκινητα.

Εγω για χρονια διετελεσα το προσωπικο remote control του πατερα μου...

Μα σε ΟΛΕΣ six saddle bridge? ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?
Και στις 2 πρώτες από αριστερά 22 τάστα;  Και σκεφτόμουν (μαζί με την γυναίκα μου...) για τρίτο παιδί....!

Μα σε ΟΛΕΣ six saddle bridge? ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ?

Οι δύο ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ είναι Fender ,8502 & Am Std special edition, οπότε έχουν τις στοκ γέφυρες.

Οι δύο ΔΕΞΙΕΣ έχουν βαρΓιες Gotoh Modern, μετά από 35 χρόνια δοκιμών έχω καταλήξει ότι είναι η χρυσή τομή μεταξύ twang στις τυλιχτες και όγκου στις plain.

Οι vintage 3 saddle στις plain ακούγονται πλέον μπουζουκε  :classic_biggrin:  στα γέρικα αΦτια μου...

@Emfasis.

Αφού είσαι κάτοχος του n2400 , πάρε και ένα δωράκι.

Tα service schematics και manuals.

Πραγματικά πολύ ωραίο deck με πλούσια μπάσσα......αλλά καινουργιο?(παραγωγή 1971-1976).

Εδώ το ΠΡΩΤΟ κασσετόφωνο ever, μου της Philips ,  το EL 3302. του 1966 ?, το οποίο "φιγουράρει" και στην ταινία Kriminal (1966) του Umberto Lenzi :classic_biggrin: (φωτο 2)

Προβολή συνημμένου N2400.pdf

Προβολή συνημμένου philips_n-2400_sm.pdf

988960_4861164624014_6096954896567708099_n.jpg

kriminal_1.jpg

Αυτή η τελε ειναι η signature του Ριτσι Κότζεν;
Nai

Εχω αφαιρεσει τον Neck Μαγνητη για μετατροπη σε esquire απλα ενα Pickgurad Που ειχα apo all parts που δεν ειναι ανοιχτο στην θεση του neck δε ταιριαζει στην κιθαρα

Εδώ το ΠΡΩΤΟ κασσετόφωνο ever, μου της Philips ,  το EL 3302. του 1966

Τώρα με κουφανες ,αυτο ρε συ το ειχε ο πατερας μου και μου ειχε πει οτι το ειχε πάρει λιγο μετα απο την ημερα που γεννηθηκα !! 

Το ειχα για πολλα χρόνια και με την βοηθεια αυτων των.... θεικων μικροφωνων

67174609.jpg

εγραφα (τις ιδεες) για ΟΛΑ μου τα τραγουδια μεχρι και το 2000.....(mono κασσετοφωνο αλλα stereo mics....μιλαμε πρωτοπορος ημΑνε ? )

@Emfasis.

Αφού είσαι κάτοχος του n2400 , πάρε και ένα δωράκι.

Tα service schematics και manuals.

Προβολή συνημμένου 19472

Προβολή συνημμένου 19473

Ευχαριστώ..αγαπητέ :classic_smile:

Φαίνονται χρήσιμα..  θα τα χρειαστεί ο τεχνικός φαντάζομαι ....θα δω τι θα μου πει για τη κατάσταση που βρίσκεται...

Το EL 3302 αλήθεια το αγόρασες ή το είχες ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back