- Πόντοι
- 938
Άστην έτσι και κανε save. Πολύ προχώ, νέο φινίρισμα για αναποφάσιστους. Το βλέπεις μισοσάνμπερστ ή μισομαύρο?
Άστην έτσι και κανε save. Πολύ προχώ, νέο φινίρισμα για αναποφάσιστους. Το βλέπεις μισοσάνμπερστ ή μισομαύρο?
Μην βάζετε ιδέες στην Fender.... καθόλου περίεργο να το δουν (γιατί όχι; ) και να έχουμε καινούριο χρώμα στα τόοοοοοσα πολλά? που διαθέτει στο χρωματολόγιο της.....Μόνο που το μαύρο έπρεπε να είναι από κάτω και το σάνμπερστ από πάνω.
Απά στο μαύρο δηλαδή να βάλεις κι ένα πίκγκαρντ άλλο χρώμα, και να φαίνεται μαύρο το περίγραμμά του.
H μεγάλη πλειοψηφία αυτή τη στιγμή (και τα τελευταία 15 χρόνια φοράει 6105 (στενό και ψηλό 2.3x1.4).
Oι custom shop φοράνε ό,τι τους φανεί. Συνήθως κάτι μεταξύ 6105 και 6150. Σε R8 και Ρ9 έχω μετρήσει 6150. Οι LesPaul custom oι παλιότερες έχουν κάτι σαν 6130 και πιο χαμηλό. Οι custom γενικά φοράνε φαρδύτερα/χαμηλότερα από τα συνήθη 6105.
Πρόπερσι στη NAMM η Huss & Dalton:Μην βάζετε ιδέες στην Fender.... καθόλου περίεργο να το δουν (γιατί όχι; ) και να έχουμε καινούριο χρώμα στα τόοοοοοσα πολλά? που διαθέτει στο χρωματολόγιο της.....
Δώσε μου rack και πάρε μου την ψυχή..!εδώ είμαι και εγώ εδώ και αρκετό καιρό κατασταλαγμένος
Φυσικά εννοείται δεν χρησιμοποιούνται πάντα όλα ή τα περισσότερα.
Εχω καταλήξει σε κάποια patches και ...τελος.
Επίσης μην ψάχνετε το board του pedalboard διότι δεν υπάρχει.
Κανονικά τα κουτάκια είναι σε ένα συρτάρι που τα χωράει όπως τα βλέπετε ενωμένα.
Προβολή συνημμένου 19785
νομιζα ότι διάβαζες...
παρεξηγημένο μηχάνημα.Το v-amp είναι βασικά όλοι οι ήχοι μου.
Μπορείς να έχεις έως 125 preset (αυτά λέω patches) και τα διαλέγεις με το midi foot controler. Εννοείται όλα αυτά τα χρόνια από τα 125 έχω φτιάξει καμιά 20ριά δικά μου, από τα οποία χρησιμοποιώ το πολύ 5-10.
Δεν υπάρχει για μένα καλό και κακό gear, ό,τι σου κάνει τι δουλειά σου είναι. Το ίδιο και με συνδεσμολογίες κτλ. Δώσε μερικές πληροφορίες για το mixer αν δεν σου κάνει κόπο. Πρώτη φορά το βλέπω.παρεξηγημένο μηχάνημα.
απίστευτη ποιότητα (ηχητικά) σε περιτύλιγμα των 200 ευρώ.
Το έχω πάνω από 10 χρόνια.
Με τον controller σου λύνει τα χέρια, διότι δεν έχεις up-down, έχεις 10 τη φορά συν 2 expression.
Φυσικά όταν φτιάξεις τα patches στον υπολογιστή με το usb/midi έχεις περισσότερες ρυθμίσεις από αυτές που φαίνονται.
Οι περισσότεροι ακούν behringer και ...λακίζουν.
Κάπου είχα διαβάσει ότι το σχεδίασε κάποιος πολύ...ψαγμένος, αλλά δεν το κράτησα.