Απευθείας στο Jamman Looper, μόνο για να δείξω το εφέΜιχάλη πως ηχογράφησες; Ρωτάω γιατί (χωρίς παρεξήγηση...) ο ήχος σου δεν με "συνεπήρε"... Ίσως θα "πρέπει" να αναθεωρήσεις την πενιά σου (εντελώς προσωπική γνώμη).
Ναι βρε εντάξει :classic_smile: , δεν είπα τίποτα για τις παικτικές σου δυνατότητες, για τον ήχο σου μίλησα και πόσο ρόλο παίζει το δεξί (για τους δεξιόχειρες) και η πένα.... στον ήχο μας.Απευθείας στο Jamman Looper, μόνο για να δείξω το εφέ
Μην πας να τα πετάξεις αμαρτία είναι! ? Όχι δεν είμαι επαγγελματίας, χομπίστας είμαι αναφορικά με τα μουσικά. Έχουμε μία παρεϊστικη μπάντα παίζουμε covers και τα γνωστά. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.Fanfan φαντάζομαι είσαι επαγγελματίας μουσικός.... γιατί εάν δεν είσαι πάω να πετάξω το gear μου απ'το παράθυρο! η μαύρη Gilmour Strat όλα τα λεφτά!!!
Η μαύρη gilmour προφανώς δεν είναι η custom shop, αλλά ένα Gilmour project μου, βασισμένο σε μία MIM standart strat, με GAS μαγνήτες, καινούργια ηλεκτρικά και πολύ αγάπη από το Φάνη (Πνοή και Νύξη) στο μανίκι με νέα βερνίκια, τάστα, nut.
δηλ είσαι απ τα μέρη μας?Η μαύρη gilmour προφανώς δεν είναι η custom shop, αλλά ένα Gilmour project μου, βασισμένο σε μία MIM standart strat, με GAS μαγνήτες, καινούργια ηλεκτρικά και πολύ αγάπη από το Φάνη (Πνοή και Νύξη) στο μανίκι με νέα βερνίκια, τάστα, nut.
Πες μας και ότι το αρχικό της χρώμα ήταν 3-tone sunburst κι από πάνω την έβαψες μαύρη....!???Η μαύρη gilmour προφανώς δεν είναι η custom shop, αλλά ένα Gilmour project μου, βασισμένο σε μία MIM standart strat, με GAS μαγνήτες, καινούργια ηλεκτρικά και πολύ αγάπη από το Φάνη (Πνοή και Νύξη) στο μανίκι με νέα βερνίκια, τάστα, nut.
χαχαχα όχι οχι. Δεν πήγαμε τόσο all the way nerd in ?Πες μας και ότι το αρχικό της χρώμα ήταν 3-tone sunburst κι από πάνω την έβαψες μαύρη....!???
Οι περισσότερες gibson τι μέγεθος φοράνε από το εργοστάσιο? 6130?
Επίσης οι les paul custom νομίζω ότι φοράνε λεπτότερα και χαμηλότερα.
Ξέρεις τι είναι?
Να πω ότι έχεις άδικο.. δεν έχεις, έμεινε να το λέμε ως πιο Βόρεια. Αλλά ναι, το σωστό το είπες.αυτό είναι πλάγια....