• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Δείξε το pedalboard σου, 2019

Μιχάλη πως ηχογράφησες; Ρωτάω γιατί (χωρίς παρεξήγηση...) ο ήχος σου δεν με "συνεπήρε"... Ίσως θα "πρέπει" να αναθεωρήσεις την πενιά σου (εντελώς προσωπική γνώμη).

Μιχάλη πως ηχογράφησες; Ρωτάω γιατί (χωρίς παρεξήγηση...) ο ήχος σου δεν με "συνεπήρε"... Ίσως θα "πρέπει" να αναθεωρήσεις την πενιά σου (εντελώς προσωπική γνώμη).
Απευθείας στο Jamman Looper, μόνο για να δείξω το εφέ

Απευθείας στο Jamman Looper, μόνο για να δείξω το εφέ
 Ναι βρε εντάξει :classic_smile: , δεν είπα τίποτα για τις παικτικές σου δυνατότητες, για τον ήχο σου μίλησα και πόσο ρόλο παίζει το δεξί (για τους δεξιόχειρες) και η πένα.... στον ήχο μας.

Σο σιμπλ
Garland 3chanell preamp with Tubescreamer 
JAM Wha
Zoom Cdr για τα εφε στη λουπα του preamp 

IMAG0190.jpg

Fanfan φαντάζομαι είσαι επαγγελματίας μουσικός.... γιατί εάν δεν είσαι πάω να πετάξω το gear μου απ'το παράθυρο!  η μαύρη Gilmour Strat όλα τα λεφτά!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Fanfan φαντάζομαι είσαι επαγγελματίας μουσικός.... γιατί εάν δεν είσαι πάω να πετάξω το gear μου απ'το παράθυρο!  η μαύρη Gilmour Strat όλα τα λεφτά!!!
Μην πας να τα πετάξεις αμαρτία είναι! ?  Όχι δεν είμαι επαγγελματίας, χομπίστας είμαι αναφορικά με τα μουσικά. Έχουμε μία παρεϊστικη μπάντα παίζουμε covers και τα γνωστά. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. 

Η μαύρη gilmour προφανώς δεν είναι η custom shop, αλλά ένα Gilmour project μου, βασισμένο σε μία MIM standart strat, με GAS μαγνήτες, καινούργια ηλεκτρικά και πολύ αγάπη από το Φάνη (Πνοή και Νύξη) στο μανίκι με νέα βερνίκια, τάστα, nut. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η μαύρη gilmour προφανώς δεν είναι η custom shop, αλλά ένα Gilmour project μου, βασισμένο σε μία MIM standart strat, με GAS μαγνήτες, καινούργια ηλεκτρικά και πολύ αγάπη από το Φάνη (Πνοή και Νύξη) στο μανίκι με νέα βερνίκια, τάστα, nut. 

Kαι μαζί με τον Fanfan ανακάλυψα το νέο μου αγαπημένο τάστο. Μου είπε, βάλε τάστα που να μην είναι ούτε jumbo 6100, oύτε 6105, ούτε 6150, ούτε vintage. Kαι εγκατέστησα για πρώτη φορά το Jescar FW51100. Φαρδύτερο από 6105, λεπτότερο από 6100 (2.55x1.30 vs 2.8x1.45 που είναι πχ το 6100) και χαμηλότερο από τα δύο αλλά ψηλότερο από Fender. Xάρμα χεριών. Για μένα.

δηλ είσαι απ τα μέρη μας?

Να σου κάνω μια ερώτηση περί τάστων βρε Φάνη (μια που αναφέρθηκες).

Οι περισσότερες gibson τι μέγεθος φοράνε από το εργοστάσιο? 6130?

Επίσης οι les paul custom νομίζω ότι φοράνε λεπτότερα και χαμηλότερα.

Ξέρεις τι είναι?

Πες μας και ότι το αρχικό της χρώμα ήταν 3-tone sunburst κι από πάνω την έβαψες μαύρη....!??? 

Οι περισσότερες gibson τι μέγεθος φοράνε από το εργοστάσιο? 6130?

Επίσης οι les paul custom νομίζω ότι φοράνε λεπτότερα και χαμηλότερα.

Ξέρεις τι είναι?

H μεγάλη πλειοψηφία αυτή τη στιγμή (και τα τελευταία 15 χρόνια φοράει 6105 (στενό και ψηλό 2.3x1.4).
Oι custom shop φοράνε ό,τι τους φανεί. Συνήθως κάτι μεταξύ 6105 και 6150. Σε R8 και Ρ9 έχω μετρήσει 6150. Οι LesPaul custom oι παλιότερες έχουν κάτι σαν 6130 και πιο χαμηλό. Οι custom γενικά φοράνε φαρδύτερα/χαμηλότερα από τα συνήθη 6105.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back