• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Δείξε το pedalboard σου, 2019

τα τελευταια 2 χρονια σχεδον ειναι αυτο.καμια φορα ισως βαλω και ενα boss rv6 επειδη δεν εχει reverb ο ενισχυτης μου(fender pro junior),αλλη εναλλακτικη ειναι ο pro junior στο 8-9 με attenuator.

IMG_20190929_194811.jpg

Πριν λίγες μέρες έκανα το παρακάτω. Έχω λατρέψει το MS3 της Boss, το οποίο χρησιμοποιώ για όλα τα Modulation/Delays/Reverb εφέ αλλά και compression.

Στις 3 λούπες έχω τα JHS Double Barrel v4, Xotic BB Preamp, JHS AT@ distortion, και βασικά με αυτά τα 3 βγάζεις τεράστια γκάμα από light overdrive μέχρι distortion. To CAE/MXR Boost/Line Driver το χρησιμοποιώ ως always on buffer.

Καλώδια George Ls, τροφοδοσία Voodoo Labs Pedal Power 2 Plus.

Μικρό και ευκολοκουβάλιτο. Επίσης το MS3 είναι γελοίο στον προγραμματισμό. Στο expression pedal έχω το master volume του συστήματος. 

74177976_2497177636985223_431305108400111616_n.jpg 73222237_433703097288657_3817041455768141824_n.jpg 74328126_544018949479625_396898022312640512_n.jpg 73181420_760195707764751_4216345608954314752_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πριν λίγες μέρες έκανα το παρακάτω. Έχω λατρέψει το MS3 της Boss, το οποίο χρησιμοποιώ για όλα τα Modulation/Delays/Reverb εφέ αλλά και compression.

Στις 3 λούπες έχω τα JHS Double Barrel v4, Xotic BB Preamp, JHS AT@ distortion, και βασικά με αυτά τα 3 βγάζεις τεράστια γκάμα από light overdrive μέχρι distortion. To CAE/MXR Boost/Line Driver το χρησιμοποιώ ως always on buffer.

Καλώδια George Ls, τροφοδοσία Voodoo Labs Pedal Power 2 Plus.

Μικρό και ευκολοκουβάλιτο. Επίσης το MS3 είναι γελοίο στον προγραμματισμό. Στο expression pedal έχω το master volume του συστήματος. 

Προβολή συνημμένου 22608Προβολή συνημμένου 22607Προβολή συνημμένου 22609Προβολή συνημμένου 22606

Γιατί επέλεξες την schmidt array και όχι κάποια friedman πχ; Δεν είναι βαριά σαν πεταλιέρα και πανάκριβη; Πανέμορφη δε λέω...

Αν είναι μονο για μέσα στο σπίτι πάω πάσο.

Γιατί επέλεξες την schmidt array και όχι κάποια friedman πχ; Δεν είναι βαριά σαν πεταλιέρα και πανάκριβη; Πανέμορφη δε λέω...

Αν είναι μονο για μέσα στο σπίτι πάω πάσο.

Η ζωή της είναι κυρίως μέσα στο σπίτι, και στο προβάδικο. Βαριά δεν είναι, φαντάζει ογκώδης στο μάτι ίσως, αλλά όχι.Το εμπρός χερούλι δημιουργεί άριστη κατανομή βάρους και έχει πολύ καλή λαβή. Γενικά το βάρος δεν είναι το αδύναμο σημείο της. Το κόστος είναι. Καινούργια είναι πραγματικά ακριβή. Το μέγεθος της είναι άριστο, και μεταφέρεται εύκολα.  Δεν επέλεξα κάποια friedman π.χ. καθαρά για πρακτικούς λόγους, δεύτερον για αισθητικούς. Έχει πόσο καιρό που ψάχνω κάποιο flatboard εντός Ε.Ε. αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω, αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει. 

Αισθητικά είναι άψογη πραγματικά. Τι βάρος έχει περίπου χωρίς τα πετάλια; Το χεις δει;

Καθένας με τον πόνο του ? Τα τελευταία χρόνια έχω φάει κόλλημα με τις μικρές και ελαφριές

πεταλιέρες. Έχουν περάσει θηρία από την κατοχή μου και δεν αντέχω άλλο να τα σηκώνω.

Το θέμα με τα flatboards είναι να βρεις case. Ιδανικά θέλουν κάποιο flightcase που πάλι ανεβάζει το βάρος.

Κάποιος που φτιάχνει flightcases μπορεί να σου φτιάξει πολύ εύκολα ένα flatboard.

Μεγειές και καλόπαιχτα.

Σε ευχαριστώ φίλε @zappa. Χμ δεν το ζύγισα αλλά, θα το κάνω και θα σε ενημερώσω. Βέβαια θα το ζυγίσω ως έχει, αλλά τουλάχιστον θα έχεις μία εικόνα. 

Συμφωνώ για το θέμα case στα flatboard. Το ψάχνω το θέμα flatboard και δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι. 

Σημερα το πηρα και ειμαι σουπερ χαρουμενος. 

Τσιμα τσιμα χωρεσαν, και δουλευουν μια χαρα και με το daisy chain. 

Σημερα το πηρα και ειμαι σουπερ χαρουμενος. 

Τσιμα τσιμα χωρεσαν, και δουλευουν μια χαρα και με το daisy chain. 
Kαι πως πας απ το clean reverb chorus στο Full lead higain με delay??
Xρειαζεσαι looper 

Μετρα μου ποσα πατηματα χρειαζεσαι ....

Εξαρτάται από το μέγεθος της πατούσας, δηλαδή πόσα κουμπιά μπορεί να πατήσει ταυτόχρονα.

Kαι πως πας απ το clean reverb chorus στο Full lead higain με delay??
Μετρα μου ποσα πατηματα χρειαζεσαι τωρα που εισαι χωρις looper????

Τα πατηματα δεν τα γλιτωνω. 

Ευτυχως δεν παιζω τραγουδι που θελω τετοια αλλαγη. 

Οποτε απαιτουνται πολλα πατηματα, πλεον ξεκινω κανα μετρο πιο πριν με το modulation και τελευταια στιγμη τα od. Συνηθως τραγουδω οταν συμβαινουν αυτα και αναγκαστικα τα κανω με την ησυχια μου. Αποφευγω να πατω τα od εντος τραγουδιου. Με το vol της κιθαρας κανω τα πιο πολλα.

Το flashback εχει και χρησιμους ηχους με chorus, οπου ενδεχομενως θα μπορουσα να χρησιμοποιησω σε καποια κομματια, ωστε να κανω λιγοτερα και πιο κοντινα κλικ.

Εξαρτάται από το μέγεθος της πατούσας, δηλαδή πόσα κουμπιά μπορεί να πατήσει ταυτόχρονα.

3-4 πεταλια τα 'χω!!

58 νούμερο παπούτσι.

Giannis .... εσύ?

47 φορω, αλλα βαζω το πιο λεπτοκομμενο που εχω για να μην εχω... παραπλευρες απωλειες κατα το πατημα του πεταλιου. Ειναι ευκολο να πατησω δυο μαζι κατα λαθος. Ισως χρειαστω λιγο μεγαλυτερο pedalboard. 

2019 Update:

Guitar:

Wampler Decibel+ 

Carl Martin tuner

TC Electronic Sub n' Up

MXR Phase 90

Strymon Orbit flanger

TC Electronic Sentry noise gate και στο send return του τα Rockett Archer, Skreddy Rust Rod και Friedman BE-OD.

Από το output του Sentry, MXR 10band EQ

Greer Special Request

Amp

Το HX Effects παίρνει σήμα από Line Out απ'τον ενισχυτή, πάει στο Jamman Looper και παίζουν stereo με άλλον τελικό για wet/dry/wet.

Τροφοδοσία από 2 Voodu Lab ISO 5.

Pedalboard.jpg

Για πες... ? Κοιτάζω αυτό και το Catalinbread Super Charged OD...
Για το Catalinbread δεν ξέρω, αν και έχω χρησιμοποιήσει πετάλια τους και είναι φανταστικά.

Το Rust Rod σκοτώνει.

Ένα πολύ άγριο muff με πολλή ένταση και πάρα πολύ χρήσιμο tone knob.

Από γκάζια, όσα θες και, αν και δεν υστερεί τόσο πολύ στα μεσαία, όσο άλλα muff και muff clones που έχω δοκιμάσει, αντέχει με το Archer πριν από αυτό και αγριεύει και σφίγγει ακόμη περισσότερο.

You can't go wrong...!!!

Ευχαριστώ Flotzen! Θα το κοιτάξω, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σέντσι...

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back