Πριν λίγες μέρες έκανα το παρακάτω. Έχω λατρέψει το MS3 της Boss, το οποίο χρησιμοποιώ για όλα τα Modulation/Delays/Reverb εφέ αλλά και compression.
Στις 3 λούπες έχω τα JHS Double Barrel v4, Xotic BB Preamp, JHS AT@ distortion, και βασικά με αυτά τα 3 βγάζεις τεράστια γκάμα από light overdrive μέχρι distortion. To CAE/MXR Boost/Line Driver το χρησιμοποιώ ως always on buffer.
Καλώδια George Ls, τροφοδοσία Voodoo Labs Pedal Power 2 Plus.
Μικρό και ευκολοκουβάλιτο. Επίσης το MS3 είναι γελοίο στον προγραμματισμό. Στο expression pedal έχω το master volume του συστήματος.
Προβολή συνημμένου 22608Προβολή συνημμένου 22607Προβολή συνημμένου 22609Προβολή συνημμένου 22606
Γιατί επέλεξες την schmidt array και όχι κάποια friedman πχ; Δεν είναι βαριά σαν πεταλιέρα και πανάκριβη; Πανέμορφη δε λέω...
Αν είναι μονο για μέσα στο σπίτι πάω πάσο.
Kαι πως πας απ το clean reverb chorus στο Full lead higain με delay??Σημερα το πηρα και ειμαι σουπερ χαρουμενος.
Τσιμα τσιμα χωρεσαν, και δουλευουν μια χαρα και με το daisy chain.
Μετρα μου ποσα πατηματα χρειαζεσαι ....
Kαι πως πας απ το clean reverb chorus στο Full lead higain με delay??
Μετρα μου ποσα πατηματα χρειαζεσαι τωρα που εισαι χωρις looper????
Εξαρτάται από το μέγεθος της πατούσας, δηλαδή πόσα κουμπιά μπορεί να πατήσει ταυτόχρονα.
58 νούμερο παπούτσι.
Giannis .... εσύ?
Για πες... ? Κοιτάζω αυτό και το Catalinbread Super Charged OD...Skreddy Rust Rod
Για το Catalinbread δεν ξέρω, αν και έχω χρησιμοποιήσει πετάλια τους και είναι φανταστικά.Για πες... ? Κοιτάζω αυτό και το Catalinbread Super Charged OD...