• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Δείξε το pedalboard σου, 2019

@ez φοβερό το double trouble!(να είχε και καλύτερο ήχο).

Θυμάμαι πρώτη φορά σας είδα στο Βύρωνα, που βγήκατε πρίν το Buddy Guy.

Και θυμάμαι μια καταπληκτική εκτέλεση του shine on.

Συγνώμη για το off.

Μετα το pedalboard μου σε πιο προηγουμενη σελιδα ειπα να ποσταρω και το pedalbord εργασίας γραφειου !!! ?

IMAG0246.jpg

IMG_20190421_182357.jpg Edit: Όπου τα 2 λευκά DIY controllers ελέγχουν ταυτόχρονα τα presets του nux cerberus (μέσω midi με τη χρήση DIY arduino κατασκευής) και το mooer looper (δεν παίρνει midi αλλά έγινε με hardware πατέντα στους διακόπτες του)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια που φέτος οργανώνεται ηλεκτρική μπάντα μετά από καιρό ? έσκαψα στα ντουλάπια και έφτιαξα ένα μεγαλύτερο (Pedaltrain Junior δηλαδή, αλλά και πάλι βαρύ είναι.. ? ).. θέλει λίγο χώρο όμως στο boost δεν πατιέται άνετα...

Είναι κάνα δυο που τα λυπάται η καρδιά μου να μένουν στο συρτάρι...:( - βλέπε analogman fuzz..

IMG_20190911_211211.jpg

IMG_20190910_172249.jpg

Kαθε συρταρι εχει μεσα κρυμμενο ενα Μεταλ Ζωον. Καποια στιγμη στο μακρινο 2056 θα επαναστατησουν και θα βγουν στους δρομους κανιβαλιζοντας την ανθρωποτητα, με πρωτους τους κατοχους τους. 

Kαθε συρταρι εχει μεσα κρυμμενο ενα Μεταλ Ζωον. Καποια στιγμη στο μακρινο 2056 θα επαναστατησουν και θα βγουν στους δρομους κανιβαλιζοντας την ανθρωποτητα, με πρωτους τους κατοχους τους. 

Περήφανα μπορώ να πω ότι δεν άγγιξα ποτέ μου ένα. Αντίθετα είχα το "Death metal" της digitech και μετά το "Fullbore metal" της MXR. Αν χρειαστεί να πάρω θα τσιμπήσω το "Ripper" της Engl. Νομίζω ότι είναι καλύτερες επιλογές. 

17 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε

Eιμαι περιεργος ποσοι πριν 25 χρονια αγορασαν αυτο το πεταλι για να το βαλουν στη λουπα λαμπατου κεφαλιου....

Eιμαι περιεργος ποσοι πριν 25 χρονια αγορασαν αυτο το πεταλι για να το βαλουν στη λουπα λαμπατου κεφαλιου....
-τι είναι λούπα;- τι είναι κεφάλι;- είπα όντας 20χρονος και κάρφωσα το metal zone στον Park μου με κομμένα όλα τα μεσαία (scooped mids για) και φουλ μπάσα-πρίμα (μέταλ αφού).

Κατά προτίμηση έστελνα το out στην κιθάρα και το in στον ενισχυτή. Ο ήχος απλά δεν υπήρχε

Είναι κάνα δυο που τα λυπάται η καρδιά μου να μένουν στο συρτάρι...:( - βλέπε analogman fuzz..
Μπορώ να βοηθήσω αν είναι να στεναχωριέσαι ??

Κι έλεγα να σου προτείνω καμμιά ανταλλαγή με ένα Blackstone που έχω και κάθεται...μετά είδα το έχεις...?

Ποιό είναι το Analogman?

Κατά προτίμηση έστελνα το out στην κιθάρα και το in στον ενισχυτή. Ο ήχος απλά δεν υπήρχε

Όπως είχε πει κάποτες και ο Σπύρος Δέλτα, αν βγάλεις την μπαταρία, γίνεται true bypass.

Σπουδαία διλήμματα. Να γουαδίσω το κόρους ή να κορουσάρω το γουά? Ήταν τότε που παίζαμε δισολία και οι δύο με wah ταυτόχρονα ή τότε που βάζαμε και οι δύο το "time" στο delay "με το μάτι" και το είχαμε επίσης όν ταυτόχρονα (και μεταξύ μας και με το wah). Και ενίοτε βάθος και ντηλέι on ταυτόχρονα επίσης, την ώρα της δισολίας με τα wah να παίρνουν φωτιά. Ταυτόχρονα πάντα

Τώρα με τα ζμάρτφονς, πού καιρός για να σχιάξεις το tone σου...

Μπορώ να βοηθήσω αν είναι να στεναχωριέσαι ??

Κι έλεγα να σου προτείνω καμμιά ανταλλαγή με ένα Blackstone που έχω και κάθεται...μετά είδα το έχεις...?

Ποιό είναι το Analogman?

Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες, πρέπει να κοιτάξω.. νομίζω λέει πάνω το μοντέλο. Germanium transistor, το volume απομονώνει τη μπαταρία όταν το κλείνεις. Είναι εκπληκτικό πετάλι για όταν θέλεις fuzz, καθάρισμα με volume κτλ..

Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες, πρέπει να κοιτάξω.. νομίζω λέει πάνω το μοντέλο. Germanium transistor, το volume απομονώνει τη μπαταρία όταν το κλείνεις. Είναι εκπληκτικό πετάλι για όταν θέλεις fuzz, καθάρισμα με volume κτλ..
Γνωρίζω, έχω ένα τέτοιο και είναι 90% always on...έπρεπε να θέσω πιο σωστά το ερώτημα: τι τρανζίστορ φοράει;

Αν σε βολέψει και κοιτάξεις/θυμηθείς let me know...κι αν σκέφτεσαι αποχωρισμούς κλπ. πμ :classic_happy:

Μικροαλλαγες

20190920_220131.jpg

Downsizing στα παντα, και στα pedalboards.

Το πανω ειναι το βασικο που χρησιμοποιω στα λαιβ, με δικαναλους ενισχυτες. Το soul food (οτι καλυτερο διαθετω για να μπουσταρει marshalοενισχυτες) παει καρφι στο input του ενισχυτη και τα υπολοιπα στην λουπα. (Το delay ειναι κλωνος του mad professor blue delay).

Το κατω pedalboard το χρησιμοποιω σε καθαρο καναλι στο σπιτι και στις προβες.

Το πρωτο ειναι κλωνος ts9 (πολυ ανωτερο απο το ts mini τελικα) και τριτο ειναι κλωνος του green russian, το οποιο και χρησιμοποιω κυριως με single coil κιθαρες (μονοδρομος για παχυ lead ηχο).

Μικροαλλαγές με νέες προσθήκες τα sunface, unit67 και fish factory. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back