Kαθε συρταρι εχει μεσα κρυμμενο ενα Μεταλ Ζωον. Καποια στιγμη στο μακρινο 2056 θα επαναστατησουν και θα βγουν στους δρομους κανιβαλιζοντας την ανθρωποτητα, με πρωτους τους κατοχους τους.
17 λεπτά πριν, Πνοή και Νύξη είπε
35 minutes ago, Πνοή και Νύξη said:
-τι είναι λούπα;- τι είναι κεφάλι;- είπα όντας 20χρονος και κάρφωσα το metal zone στον Park μου με κομμένα όλα τα μεσαία (scooped mids για) και φουλ μπάσα-πρίμα (μέταλ αφού).Eιμαι περιεργος ποσοι πριν 25 χρονια αγορασαν αυτο το πεταλι για να το βαλουν στη λουπα λαμπατου κεφαλιου....
Μπορώ να βοηθήσω αν είναι να στεναχωριέσαι ??Είναι κάνα δυο που τα λυπάται η καρδιά μου να μένουν στο συρτάρι... - βλέπε analogman fuzz..
Κατά προτίμηση έστελνα το out στην κιθάρα και το in στον ενισχυτή. Ο ήχος απλά δεν υπήρχε
Μπορώ να βοηθήσω αν είναι να στεναχωριέσαι ??
Κι έλεγα να σου προτείνω καμμιά ανταλλαγή με ένα Blackstone που έχω και κάθεται...μετά είδα το έχεις...?
Ποιό είναι το Analogman?
Γνωρίζω, έχω ένα τέτοιο και είναι 90% always on...έπρεπε να θέσω πιο σωστά το ερώτημα: τι τρανζίστορ φοράει;Δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες, πρέπει να κοιτάξω.. νομίζω λέει πάνω το μοντέλο. Germanium transistor, το volume απομονώνει τη μπαταρία όταν το κλείνεις. Είναι εκπληκτικό πετάλι για όταν θέλεις fuzz, καθάρισμα με volume κτλ..
ΝΚΤ 275.Γνωρίζω, έχω ένα τέτοιο και είναι 90% always on...έπρεπε να θέσω πιο σωστά το ερώτημα: τι τρανζίστορ φοράει;