- Πόντοι
- 16
harilatron είπε:Παρακαλώ να του εξηγήσει κάποιος.
Πάμε παρακάτωΝα εξηγησει παρακαλω κ σε σενα καποιος.
harilatron είπε:Παρακαλώ να του εξηγήσει κάποιος.
Πάμε παρακάτωΝα εξηγησει παρακαλω κ σε σενα καποιος.
Το νόημα (παιδί μου) ή δεν το έπιασες ή επίτηδες (για άλλη μια φορά) το διαστρεβλώνεις.MuddyPete είπε:Για να μην το παιδευουμε αλλο, το πιασαμε το νοημα του χαριλατρον, stay cool..
...
Spy, έχεις background κρυπρογραφίας?spy είπε:Απόπειρα ερμηνείας του πυκνού και εξεζητημένου κειμένου του Harilatron: για να γίνεις επαγγελματίας μουσικός με δισκογραφία απαιτούνται πολλά παραπάνω από το - όποιο - ταλέντο, και ένα από αυτά είναι να μπορείς να παρουσιάσεις κάτι ολοκληρωμένο, πράγμα που σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι.
Το έπιασα ή θέλω δουλειά ακόμα; ;D
Βρε harilatron, πες μου τι απο αυτα που ειπες σου αναιρεσα, απερριψα η διαστρεβλωσα?harilatron είπε:Αυτό ήθελα να πω... και δεν είναι μόνο η ικανότητα να ολοκληρώνεις πράγματα... είναι η αφοσίωση σε ένα στόχο, η εργατικότητα κλπ κλπ.
Πιστευω πως το χασμα γενεων μας εκανε να μιλαμε για το ιδιο μεν αλλα κατω διαφορετικα δεδομενα, thats all folks..pastelius είπε:Πιστεύω πως τα πάντα είναι θέμα χρονισμού (no,not timing mate)
Ο χαριλατρονιος κ ο λασπωμενος πετρος εκφράζουν τις 2 πλευρές του ίδιου νομίσματος.
Μουσική καριέρα στην Ελλάδα.Αν δεν έχεις γνωστούς πρέπει να είσαι τουλάχιστον 100%
αφοσιωμένος στη δουλειά σου.Και πάλι ,εξαρτάται...Απο πολλά...
χα χα χα !!! nikodemos σωστα τα λες . Αν παρακολουθουσες την πολιτικη επικαιροτητα της τελευταιας εβδομαδας θα ειχες καταλαβει το ...αστειο . Φυσικα και το εγραψα ειρωνικα , γιατι δεν ισχυει, και μαλιστα ισχυει αυτο που ειπες εσυ. Επειδη δε θελω να ξεκινησω πολιτικη κουβεντα ρωτα καποιον απο το περιβαλλον σου για την φραση αυτη και θα σου πει τι εγινε προσφατα στην επικαιροτητα ;D ;Dnikodemos είπε:
Το οτι είναι νόμιμο δεν σημαίνει πως δεν είναι ανήθικο.