- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Τα βιογραφικά και τα παραλειπόμενα της ζωής του Φοίβου βρίσκονται σε κοινή θέα και έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν πολλάκις. Ηταν δε κάποια εποχή στο προσκήνιο των μέσων καθώς είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη το συγκεκριμένο γεγονός. Κάτι που μπορεί να μην ξέρεις λόγω του νεαρού της ηλικίας σου. Αποψη μου είναι πως δεν έχουν χώρο σε μια συζήτηση στο Noiz και κακώς αναφέρθηκαν. Αλλά βασίζονται σε γεγονότα και σαν τέτοια αναφέρθηκαν. Επίσης διαφωνώ με πολλές άλλες απόψεις και δεν επεμβαίνω να τις διαγράψω. Ας κάνει ο καθένας την "δουλειά" του όσο καλά γνωρίζει (διασταυρώνοντας πηγές εν προκειμένω) και ας αποφεύγουμε τις υποδείξεις.S9F είπε:Δεν το ήξερα αυτό.
Εξάλλου,αν ήμουν ο ιδιοκτήτης του noiz.gr θα έσβηνα το συγκεκριμένο post εγώ ο ίδιος προσωπικά,όχι για κάποιον άλλο λόγο,αλλά μόνο από σεβασμό προς τον άνθρωπο,ο οποίος ήταν μάλιστα ανήλικο παιδί όταν βίωσε (άμεσα ή έμμεσα,δεν έχει καμία απολύτως σημασία) αυτό το (τραγικό) περιστατικό.Δεν θα μου άρεζε να το έβλεπα αυτό -το προσωπικό μου βίωμα- σε ένα forum αν ήμουν στη θέση του.(Ούτε και εσένα μάλλον)
Πρόσεξε,δεν λεώ -ούτε ξέρω- αν ισχύει ή όχι αυτό που έκανες "quote".Μήπως να το ξανασκεφτόσουν και να το έσβηνες από μόνος σου;![]()