- Πόντοι
- 38
Κάλλιο αργά παρά ποτέ... ;Dtrolley είπε:Ελαβιντούλη σου πήρε μόνο πέντε χρόνια....
Διάβαζε νέε μου πιο προσεκτικά:

Κάλλιο αργά παρά ποτέ... ;Dtrolley είπε:Ελαβιντούλη σου πήρε μόνο πέντε χρόνια....
Διάβαζε νέε μου πιο προσεκτικά:
Αν δεν το εχεις κάνει ήδη, ρίξε μια ματιά στους στίχους του Reno απο το Devils & Dust....audiokostas είπε:The Wild, The Innocent & The E Street Shuffle. Ο Dylan παραμένει στη καρδιά του αλλά αφήνει στιχουργικά το Elliot/Pound introspective και αρχίζει να επεκτείνεται αφηγηματικά αλλά και μουσικά σε ένα πιο προσωπικό στυλ με ένα urban angst πιο κοντά του και στο οποίο νοιώθει πιο άνετος.
Θα το κάνω. Δεν τους πρόσεξα. Δεν με τρέλλανε ο δίσκος να πω την αλήθεια.qesh είπε:Αν δεν το εχεις κάνει ήδη, ρίξε μια ματιά στους στίχους του Reno απο το Devils & Dust....![]()
studio54GR είπε:Μια συλλογή (κασετινα βινύλια) από 8 δίσκους του ούτε που τους άνοιξα....
Ναι, χαίρει εκτίμησης από εμένα.... Με προβληματίσατε να καθήσω να ακούσω (τ Born & River τα έχω παίξει αρκετές φορές)
+1000Αν και τεράστιος δίσκος το Born to Run δεν είναι ο καλύτερος του για μένα.
+2000To Darkness .... είναι καλύτερος για μένα. Ένας καταπληκτικός δίσκος. Αριστούργημα. Για μένα ήταν και ο προπομπός του Nebraska. Όλος κορυφαίος αλλά τα Adam raised a Cain, Candy's Room με συγκινούν ακόμα ιδιαίτερα.
οντως μια & ειναι διπλος εχει καποιες...κοιλιτσες (Independence Day,Sherry Darling,Crush On You) αλλα τα ΚΑΛΑ τραγουδια του (δηλ....ολα τα υπολοιπα απλα δεν ...υπαρχουν... ;D)το River, για όσους μεγάλωσαν με βινύλιο, είχα λιώσει (κυριολεκτώ) τη δεύτερη πλευρά του πρώτου δίσκου ( Hungry Heart,,,,,The River). Οι υπόλοιπες είχαν πολύ λιγότερο χρόνο παιξίματος. Όποιος ξαναμιλήσει για ξεχωριστές ηχογραφήσεις και booth και τα λοιπά, ας ακούσει κάποια από αυτά και την ενέργεια που βγάζουν.
ασε μεγαλη ηττα....τα ιδια επαθα και εγω...Τότε που άρχιζα κι εγώ να γρατζουνάω την ακουστική μου, βγαίνει και λέει "Τι τα θες, τι τα γυρεύεις. Κι εγώ ένα PortaStudio και δύο SM57 (και κάτι τόνους ταλέντο) έχω και σκάρωσα αυτόν τον δίσκο".
το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ξεχασεςαλλά βαριέμαι όταν έχω τέτοια πληθώρα επιλογών από τον συγκεκριμένο) τα Cover Me, Darlington County, Downbound Train, I'm on Fire, No Surrender, Glory Days, I'm Goin' Down ήταν καταπληκτικά τραγούδια.
εμένα πάλι γιατί αυτό το Nebraska μου φαίνεται Β-Α-Ρ-Ε-Τ-Ο...audiokostas είπε:Το Nebraska. To Nebraska. Τι να πω για αυτό. Τότε που άρχιζα κι εγώ να γρατζουνάω την ακουστική μου, βγαίνει και λέει "Τι τα θες, τι τα γυρεύεις. Κι εγώ ένα PortaStudio και δύο SM57 (και κάτι τόνους ταλέντο) έχω και σκάρωσα αυτόν τον δίσκο". Τον άκουσα και ακούω άπειρες φορές. Η κινηματογραφική αντίληψη των στίχων, το στοίχειωμα, η απελπισία, το αδιέξοδο, το ψυχογράφημα του απλού ανθρώπου με μια φωνή, φυσαρμόνικα και ακουστική. Μερικές φορές με ένα ακκόρντο. Ούτε καν ολόκληρο....
Έπος ,που θα έλεγε και ο Κ79.
Εγώ δεν το είχα ζήσει από κοντά* και τα Αγγλικά μας τότε ....Superfunk είπε:Γενικα οι ακουστικοι δισκοι του BOSS απαιτουν εξαιρετικη γνωση ΑΓΓΛΙΚΩΝ ,και καποια επαφη με τον αμερικανικο τροπο ζωης και τις USA blue colar values ,αν καποιος δεν εχει ενα απο αυτα τα δυο προαπαιτουμενα..δυσκολα θα τους "πιασει" (αναφερομαι στους ακουστικους δισκους γιατι εκει δεν υπαρχει η E-Street band που ως γνωστον ειναι μπαντα που κανει τα ..παντα ολα να ακουγονται εκπληκτικα... ;D)
Μου συνέβη στο Pontypridd της Ουαλίας με τον Tom Waits. Και κέρασε κιόλας.Το ΠΡΩΤΟ βραδυ που βγηκα εξω στην Αμερικη σε ενα μπαρ στο NJ..απλα...μπηκε μεσα εντελως χαλαρος και καθισε σαν απλος πελατης 2-3 σκαμπω...διπλα απο εμενα!!! Το θεωρησα πολυ καλο σημαδι!! ;D
Γενικα ολο το Heartland rock απαιτει καποια επαφη με τις ΗΠΑ για να γινει κατανοητο...* Αν πάει όμως κάποιος και δει από κοντά για τι πράγμα μιλάει ο Springsteen θα καταλάβει τι εννοεί ο Springsteen πολύ καλύτερα. Γεγονός.
Αν έχεις όρεξη, μπορείς να κάνεις το εξής απλό πείραμα: πάρε ένα τραγούδι που να σου αρέσει (από οποιονδήποτε) και παίξε το σε μία ακουστική κιθάρα και μόνο. Αν μάλιστα το ηχογραφείς κιόλας, θα διαπιστώσεις ότι ανακάλυψες το απόλυτο φάρμακο για την αυπνία.pan12 είπε:εμένα πάλι γιατί αυτό το Nebraska μου φαίνεται Β-Α-Ρ-Ε-Τ-Ο...
πρέπει να έχω δοκιμάσει να το ακούσω τουλάχιστον 20 φορές -κατά καιρούς -τα τελευταία 15-20 χρόνια και πάντα βαρετό μου φαινόταν.... ???
.......Steinbeckmatawan είπε:Δεν ειναι μονο μακντοναλντς, καμποηδες και σπρινγκ μπρεικς η Αμερικη. Ειναι και Hunter Thompson, Thomas Pynchon, Ray Bradbury. ......
Προφανώς, και όχι μόνο αλλά και με κάτι απο τα παραπανω δεν τραβαω κανενα ιδιαίτερο ζόρι.matawan είπε:Δεν ειναι μονο μακντοναλντς, καμποηδες και σπρινγκ μπρεικς η Αμερικη.
χμμμ...δεν βρισκω και πολλα κοινα με αυτους ,με εξαιρεση ισως τον Hunter Thompson αλλα μπορει να εχεις δικιο,ο BOSS νομιζω ακολουθει πιο παραδοσιακα και λιγοτερο intelectual μονοπατια (Kerouac,Steinbeck,Passos κτλ)Δεν ειναι μονο μακντοναλντς, καμποηδες και σπρινγκ μπρεικς η Αμερικη. Ειναι και Hunter Thompson, Thomas Pynchon, Ray Bradbury. ......
καλα μη φας....... ;Daudiokostas είπε:Σας παρακαλώ μην αναφέρετε τον Κέρουακ. Ιδιαίτερα υπερτιμημένος κατά την άποψή μου
Sorry δε πρόλαβες. Μόλις τέλειωσα τη μακαρονόπιτα.Superfunk είπε:καλα μη φας....... ;D
ΘΕΟΣ ειναι ο ανθρωπος,διαβασε αυτο για να αλλαξεις γνωμη......
ΝαιSuperfunk είπε:Ε?Ξερεις?Ξερεις? ;D
Early in his career he was the only one who scheduled the gigs for the band. As such, he got the money when paid and distributed it out to the other band members. They started calling him "The Boss" as a joke.
The nickname "The Boss" really caught on though in Asbury Park, NJ who were overwhelmed with his talent. They heard the nickname and assumed it was because of his level of skill and talent. This was in the early 70s and stuck with him from there. At first he didn't like the nickname but he has grown to accept it and even refers to himself as "The Boss" during some shows.