Δημιουργία sub-forum για μπάσο

geodiak

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Από το λίγο που έχω ασχοληθεί με το noiz βλέπω ότι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Εν τούτοις, θα θεωρούσα πολύ καλό (τουλάχιστον για εμάς τους μπασίστες) να δημιουργούνταν ένα sub-forum στο κομμάτι που αναφέρεται για κιθάρα-μπάσο, προκειμένου να είναι ευκολότερη η συζήτηση πάνω σε θέματα του μπάσου

Ευχαριστώ

Δε θα ταν κακή ιδέα, αλλά δε ξέρω αν είμαστε αρκετοί ενεργοί μπασίστες για να το υποστηρίξουμε. Έχω την εντύπωση ότι μετριόμαστε στις χορδές μπάσου :P (και 7χορδου να το δώσω γενναιόδωρα)

Όπως και να χει +1 από μένα

Δεν ξέρω αν θα ήταν και τόσο βολικό... Γενικά αυτή η "διαμάχη" κιθάρας μπάσου που έχουμε σε όλα τα συγκροτήματα (κλασικός κιθαρίστας "ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΕΝΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ volume ΣΤΟ 12" όταν το volume είναι μέχρι το 10 και "ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΟ ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ") νομίζω πως δεν χωράει στο Noiz... Και ας μην ξεχνάμε πως μπασίστες με την σωστή έννοια του όρου είναι η μειοψηφία εδώ μέσα... Το όργανο αυτό με τις 4 (5,6,7,8,9,10,11) χορδές που παράγει χαμηλές συχνότητες ονομάζεται κανονικά "bass guitar"...

edit: Εύη νομίζω πως είμαστε αρκετοί παραπάνω... Εκτός και αν εννοείς ότι μετριόμαστε στις χορδές αυτού το μπάσο!!!

Αν και δεν ειμαι μπασσιστας πιστευω πως θα βολευε. Ειναι λιγο μπερδεμμα αναμεσα στα κιθαριστικα θεματα και χάνονται κιολας γρήγορα. Ακομα και αν λεγεται bass guitar έιναι διαφορετικο οργανο, νομιζω, απο άποψη νοοτροπίας και παιξιματος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτά τα πονηρά να τα αφήσετε.

Δηθεμ ταχαμ και δημιουργούμε "δια την ευκολίαν των συναδέλφων" υπο-φόρουμ και άλλες τρίχες προκειμένου να απομονώσουμε την μοναδική τάξη μουσικών με άποψη, τεκμηριωμένη γνώμη, ομορφιά, κορμοστασιά, εξυπνάδα, ταχύτητα, αλτικότητα, δύναμη, ευφυία, χιούμορ, αυστηρότητα, φιλικότητα και προπάντων ταπεινοφροσύνη.

Εδώ θα μείνουμε ως Ερινύες στον πλασματικό σας παράδεισο να θυμίζουμε ποιά είναι η πραγματική ουσία. Εμείς.

Εγώ, ως παθητικός μπασίστας, ψηφίζω εις θάνατον (δις, καθότι είμαι και διχασμένη προσωπικότητα)

παθητικός passive, επίθ α / θ / ουδ παθητικός, παθητική, παθητικό [paθiti'kos, paθiti'ci, paθiti'ko]

1. που δεν είναι ενεργητικός passif/-ive

παθητική στάση une position/une attitude passive

2. που εκφράζει πάθος pathétique

παθητικό τραγούδι une chanson pathétique

3. που εκφράζεται καλλιτεχνικά με παθητικούς (βλ. 1 & 2) μαγνήτες

Παθητικοί μαγνήτες  les pups passifs

Αξιοθρήνητε κουλτούρα τομάς να αμφισβητείς τον υπερμεγιστο audiokosta;  :P

O tempora o mores....  :-\

Και εγώ σαν passive wannabe μπασσιστας αλλά με active ηλεκτρικα ψηφίζω στην πυρά!

Πως το πε ο κουλτουρας μια φορά κ μ άρεσε, "Δώσε θάρρος στο μπασίστα να σου κάνει το σολίστα." :P

Εμένα δε με χαλάει να μπει ξεχωριστό φόρουμ μήπως και αρχίσουν να γίνονται sticky τα καλά θεματάκια για τους μπασίστες.

Άσε που ούτως ή άλλως θα γυροφέρνουμε κ στ άλλα θέματα να μεταφέρουμε τις απόψεις μας ;D

Δεν διαφωνώ... Στην τελική, μόνο τελε θα χαλβαδιάζουμε σε αυτό το forum?  ;D

JohnyOh είπε:
Δεν διαφωνώ... Στην τελική, μόνο τελε θα χαλβαδιάζουμε σε αυτό το forum?  ;D
Τι έχουν οι telecaster;

632866233077060978.jpg

Εγώ αφήνω το μάταιο τούτο μπασσοκόσμο, κάντε ότι θέλετε!  :P

JohnyOh είπε:
;D ;D σωστά.. μες στο μυαλό μου είσαι!!!!!
Από μικρό με λέγαν πονοκέφαλο.

Εγώ αφήνω το μάταιο τούτο μπασσοκόσμο, κάντε ότι θέλετε!  :P
Explain yourself............ πάραυτα.

Και ποιος θα κάτσει να μεταφέρει όλα τα προηγούμενα low end θέματα στο καινούργιο sub forum?  ;D ;D

Συμφωνώ πάντως!

audiokostas είπε:
Explain yourself............ πάραυτα.
Ξαναπιάνω επί μονίμου βάσεως πλέον το άλλο το μικρό με τις έξι χορδές. Άτιμη κενωνία!!!  ;D

Πέραν της πλάκας, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει τόσο ένα ξεχωριστό sub-forum για μπάσσο...

X-minor είπε:
Ξαναπιάνω επί μονίμου βάσεως πλέον το άλλο το μικρό με τις έξι χορδές. Άτιμη κενωνία!!!  ;D

Πέραν της πλάκας, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει τόσο ένα ξεχωριστό sub-forum για μπάσσο...
Και ποιός σε ρωτάει εσένα μικρόχορδε ; ε; ποιός;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back