Δημιουργία sub-forum για μπάσο

Alchemist είπε:
Ζητώ συγγνώμη που θα σας τη σπάσω λίγο με τη σοβαροφανή προσέγγισή μου αλλά οφείλω να την κάνω την ερώτηση.

Νιώθετε τόσο καταπιεσμένοι εσείς οι μπασίστες με την υπάρχουσα δομή του forum; ::)
Δεν είναι καταπίεση,είναι θέμα πρεστίζ :P.....

βασικά θέμα ευκολίας είναι στο σερφάρισμα αλλά θα είχα νόημα(για μένα) αν μεταφερόταν και τα προηγούμενα αντίστοιχα θέματα στο καινούριο section...

Μπορει να μην γραφω συχνα γραμμές αλλα παρακολουθώ καθημερινα ανελλειπώς τα τεκταινόμενα! Οπότε +1 κι απο μένα!

Αλλωστε δεν ανοιγουν και τοσο συχνα μπασσοθέματα  :(

Ισως ετσι να εχουμε την δικια μας γωνιά που δεν θα μας ενοχλουν οι κιθαριστες  ;D και θα γράφουμε ανενόχλητοι  ;D (αστειευομαι  :()  ;D

Καταπιεσμένοι από τους κιθαρίστες? Γιατί? Ίσα ίσα που είμαστε πιο large τύποι!!!! Αλλά όπως τελικά με πείσατε αφού έχουμε δικό μας frequency range γιατί να μην έχουμε δικό μας section στο Noiz???  :P

funky_bassman είπε:
Καταπιεσμένοι από τους κιθαρίστες? Γιατί? Ίσα ίσα που είμαστε πιο large τύποι!!!! Αλλά όπως τελικά με πείσατε αφού έχουμε δικό μας frequency range γιατί να μην έχουμε δικό μας section στο Noiz???  :P
μίλησε η λογική!!!

funky_bassman είπε:
...  τελικά με πείσατε αφού έχουμε δικό μας frequency range γιατί να μην έχουμε δικό μας section στο Noiz???  :P
Πρεπει επιτελους να μαθετε να ενσωματωνεστε και να δουλευετε αρμονικα με και για το συνολο. Οχι αλλα ασκοπα σολα μπασο. Αν αυτονομηθουν ακομα και οι μπασιστες ποιος θα πηγαινει να φερνει τους καφεδες?

evris είπε:
Πρεπει επιτελους να μαθετε να ενσωματωνεστε και να δουλευετε αρμονικα με και για το συνολο. Οχι αλλα ασκοπα σολα μπασο. Αν αυτονομηθουν ακομα και οι μπασιστες ποιος θα πηγαινει να φερνει τους καφεδες?
Τι θα λέγατε για λίγη... αυτοεξυπηρέτηση? Χεράκια για να παίζετε σόλο έχετε, για να φτιάξετε καφέ δεν έχετε??? απαπαπαπαπα... Τι είστε εσείς βρε???

Φίλτατε Εβρη, μιας και το καλλιτεχνικό ακκόρντο που βάρεσες θα κρατήσει κανα δεκάλεπτο ακόμα (πάτα και ένα από τα όμορφα κουμπάκια της εφεδοπεταλιερομοκέτας σου να σαι σίγουρος), δε πας να φτιάξεις εκείνα τα καφεδάκια (αν τα καταφέρνεις βέβαια) αφού το μπάσο και τα ντραμς είναι απασχολημένα να κρατάνε το τραγούδι;

Και μετά έρχεσαι και κάνεις το σόλο σου (τρομάρα σου) για να γουστάρει ο κόσμος.

Εμείς εκεί θα μαστε. Πάντα να τραβάμε το κουπιά της γαλέρας σας.

Γιατί με τον αέρα που έχουν τα μυαλά σας, τα πανιά δε φουσκώνουν.

Μέτριο με γάλα παρακαλώ... Δεν με νοιάζει τι είδους θα είναι αρκεί να είναι μέτριος με γάλα (εκτός και αν είναι ελληνικός οπότε δεν θέλω γάλα αλλά τον θέλω διπλό)....χαχαχαχαχαχαχαχα

Βασικά νομίζω πως η μέρα που θα ενσωματωθούν και θα δουλεύουν για το σύνολο οι ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ θα είναι μία μέρα που θα μείνει στην ιστορία σαν η μέρα ανεξαρτησίας των ΜΠΑΣΙΣΤΩΝ!!!

Λιεπον εγω εχω την εντύπωση οτι απο μπασιστικα θεματα το Noiz παει μια χαρα. ΔΕΝ ειμαστε λιγοι οι μπασιστες και αρκετα συχνά καποιος καταθέτει την απορια του και λαμβάνει πολλες καλες απαντήσεις. Βέβαια το ίδιο συμβαινει και με τους κιθαρίστες. Και τους ηχολήπτες. Προβλημα ευρεσης θεματων δεν εχω συναντηση ποτε, οποτε ουτε κρυο ουτε ζεστη για εμενα. Ομως και λιγος διαχωρισμος στις ενοτητες των συζητησεων θα φερει ενα νοικύρεμα, μια καθαριότητα, μια λάμψη που δεν την εχετε ξαναδει με αρωμα που μοσχοβολάει ανοιξη.

Υ.Γ. Μπαίνουμε στο 2010 και ειναι απαραδεκτον να μιξάρεται το μπασο μαζι με τα υπόλοιπα όργανα. Θέλουμε δικό μας track εδώ και τώρα! Και μην ακουτε τους κιθαρίστες εδω. Αυτοι ζηλεύουν γιατι οταν πιανουν μπασο στα χερια τους μονο να σολαρουν ξερουν! Απο groove τίποτα!

Υ.Γ2. ΆΛλωστε το κυρίως θεμα του Noiz ειναι η τεχνολογία της ηχοληψίας και ο ήχος. Οτιδηποτε άλλο, θα μπορουσε να μπει σε ξεχωριστεί υποκατηγορία.

Tthawth είπε:
Υ.Γ. Μπαίνουμε στο 2010 και ειναι απαραδεκτον να μιξάρεται το μπασο μαζι με τα υπόλοιπα όργανα. Θέλουμε δικό μας track εδώ και τώρα!
Δεν είναι έτοιμος ο κόσμος για κάτι τέτοιο...

Μετά την αποχόρισι του χιμινόρε, μόνος έμεινε ο μπανανοκώστας να κρατάει τη σημαία ψηλά.

Εμείς αδέρφια τι κάνουμε. γιατί δεν κατακλύζουμε το forum με μπασιστικούς αυνανισμούς έχοντας τις κονσέρβες μπακιτράκια να βαράνε τζάνγκα τζούνγκα οι κιθάρες.

Η ακόμα καλύτερα, όποιου του βαστάει, χωρίς μπακιτράκι. Και distortion.

Κορυφή και κερδίζει, αυτός που θα παίξει μπάσο με backing track το έπος του Νικόλα.

Κώστα, περιμένω πολλά από εσένα.

...Κε μανάβη...τα αγγούρια σε ζητάνε...

Καταντάτε γραφικοί εσείς οι μπασίστες..

marathon είπε:
...Κε μανάβη...τα αγγούρια σε ζητάνε...

Καταντάτε γραφικοί εσείς οι μπασίστες..
Καλορίζικο

Τα παμε, το βρεξαμε.

Φωτό

Τώρα

Η ακόμα είναι στο service;

audiokostas είπε:
Η ακόμα είναι στο service;
Photos αύριο, γύρισα αργά. Το μόνο που έκανα ήταν να το καθαρίσω από τα δακτυλικά σας αποτυπώματα...ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είν τούτο το κακό που με βρήκε...το μπρατσάκι του μου φαίνεται βολικό, η χοντρή Μι του με δυσκολεύει...

marathon είπε:
η χοντρή Μι του με δυσκολεύει...
χαχαχχχαχαχααααχαχχαχχαχχααα

Γειά σου ρε μπασισταρά

Μία μόνο μι έχει το (σωστό) μπάσο  ;D

audiokostas είπε:
Δεν είναι έτοιμος ο κόσμος για κάτι τέτοιο...

Μετά την αποχόρισι του χιμινόρε, μόνος έμεινε ο μπανανοκώστας να κρατάει τη σημαία ψηλά.

Εμείς αδέρφια τι κάνουμε. γιατί δεν κατακλύζουμε το forum με μπασιστικούς αυνανισμούς έχοντας τις κονσέρβες μπακιτράκια να βαράνε τζάνγκα τζούνγκα οι κιθάρες.

Η ακόμα καλύτερα, όποιου του βαστάει, χωρίς μπακιτράκι. Και distortion.

Κορυφή και κερδίζει, αυτός που θα παίξει μπάσο με backing track το έπος του Νικόλα.

Κώστα, περιμένω πολλά από εσένα.
Επικό!!!!!!

68416039.B0ZkE6aN.lmao.gif

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back