Δημιουργία sub-forum για μπάσο

marathon είπε:
Γίνομαι και εγώ μπασίστας...τη βάψατε!!!!
Ιδιοκτήτης / κάτοχος μπάσου.

Να μην τα μπλέκουμε.

Όταν έθει το ρημάδι να το συζητήσουμε αυτό που λες για το βάψιμο.

X-minor είπε:
Ξαναπιάνω επί μονίμου βάσεως πλέον το άλλο το μικρό με τις έξι χορδές. Άτιμη κενωνία!!!  ;D
μετά την "αταστοποίηση" επήλθε η ολοκλήρωση?  :D ή ετοιμάζεις και καμιά κουλή ιδέα για κιθάρα??  8)

audiokostas είπε:
Όταν έθει το ρημάδι να το συζητήσουμε αυτό που λες για το βάψιμο.
Αυτά έχουν τελειώσει...σήμερα βάζει ο Yann χορδές, αύριο photos...έγινα (ΚΑΙ) μπασίστας!

Δεν έχεις άδικο.

Με τον ίδιο τρόπο έγινες και κιθαρίστας.
Ποτέ δεν το ισχυρίστηκα, όπως εσείς, ένας απλός διαφημιστής είμαι...

marathon είπε:
Αυτά έχουν τελειώσει...σήμερα βάζει ο Yann χορδές, αύριο photos...έγινα μπασίστας!
Δεν έχεις άδικο.

Με τον ίδιο τρόπο έγινες και κιθαρίστας.

JohnyOh είπε:
μετά την "αταστοποίηση" επήλθε η ολοκλήρωση?  :D ή ετοιμάζεις και καμιά κουλή ιδέα για κιθάρα??  8)
;D  ;D  ;D

Σκεφτόμουνα να ξεριζώσω τα τάστα κι από μια παλιά Ibanez μου αλλά λυπήθηκα το πορτοφόλι μου που θα υπέφερε και για όοοολα τα υπόλοιπα!

Μπά, απλά τα γράφω που τα γράφω στο ρημάδι, ας τα παίζω κιόλας!

Βέβαια έβλεπα και κάτι ωραιότατα kaoss pad + sustainer mods και αρχίζω και ψήνομαι...

fleamail είπε:
Και ποιος θα κάτσει να μεταφέρει όλα τα προηγούμενα low end θέματα στο καινούργιο sub forum?  ;D ;D
Θα το έκανα άνετα.

X-minor είπε:
;D  ;D  ;D

Σκεφτόμουνα να ξεριζώσω τα τάστα κι από μια παλιά Ibanez μου αλλά λυπήθηκα το πορτοφόλι μου που θα υπέφερε και για όοοολα τα υπόλοιπα!

Μπά, απλά τα γράφω που τα γράφω στο ρημάδι, ας τα παίζω κιόλας!

Βέβαια έβλεπα και κάτι ωραιότατα kaoss pad + sustainer mods και αρχίζω και ψήνομαι...
ONCE YOU GO BASS YOU NEVER GO BACK!!!!

X-minor είπε:
Για γίνε λίγο πιο αναλυτικός...  ::)

kultura είπε:
Evilnye for modulator!

...Όταν τα λέω εγώ για τους μπασίστες...
Πάντως σολίστας ακόμα ! Θα παραμείνει ασφαλής η ανθρωπότητα και από τέτοιο εγχείρημα... τουλάχιστον μπροστά σε άλλους ανθρώπους!

Δε ξέρω τι να σχολιάσω για το 1ο  :-[

Ποτέ δεν το ισχυρίστηκα, όπως εσείς, ένας απλός διαφημιστής είμαι...
Εδώ πάντως noted and recorded δήλωσες μπασίστας.

Παρεπιμπτόντως bass is a state of mind.

Ξαναπιάνω επί μονίμου βάσεως πλέον το άλλο το μικρό με τις έξι χορδές. Άτιμη κενωνία!!!  ;D
:s

Evilnye είπε:
Εδώ πάντως noted and recorded δήλωσες μπασίστας.
Ε...είδα τον Audiokostas στη σκηνή, και είδα ότι είναι εύκολο...σε κανα2 εβδομάδες, τόχω!

marathon είπε:
Ε...είδα τον Audiokostas στη σκηνή, και είδα ότι είναι εύκολο...σε κανα2 εβδομάδες, τόχω!
χααχαχαχααα.

Καλό :)

audiokostas είπε:
Τι έχουν οι telecaster;

632866233077060978.jpg
Κλαπ κλαπ κλαπ!!!  ;D ;D ;D

Δε το συζητω πως οσο ξεχωρίζει τις κατηγοριες του ενα forum ποικίλης ύλης τόσο πιο έυκολο ειναι να βρεις αυτο που θες. Αρκει να μην χαθουμε οι μπασίστες με τους αλλους τους κοινους θνητους, θα ριχνουμε καμια ματια και στα κιθαριστικοπληκτραδικα σας :Ρ

Σαφώς και θα κοιτάμε και στα κηθαρηάρηκα θέματα. Άλλωστε προσφέρονται για άφθονο γέλωτα. Και συμπληρώνοντας: χαρ χαρ χαρ.

Εσείς οι μ(π)ασίστες δεν είστε παθητικοί που έλεγε ο Audiokostas αλλά pathetic. Ηοw low can you go? Δικό σας φόρουμ? Έτσι που πάτε σε λίγο θα θέλετε να λέτε τη γνώμη σας και για τα κομμάτια που σας βάζουμε να παίζετε!!  ;D ;D :P

Κι εγώ με το Bass VI σε ποιο forum θα γράφω; Στο κιθαριστικό ή στο μπασιστικό;

Με προβληματίσατε... αποχορό (όπως είδα ότι λένε όλοι εδώ...) ;D ;D

Μπορεί να μπαίνω στο φόρουμ πολλάκις καθημερινώς (χωρίς να γίνομαι αντιληπτός σαν το Μεγάλο Αδελφό από τον δορυφόρο) αλλά πρώτη φορά βλέπω τέτοια ενδιαφέρουσα συζήτηση!

Να ένα γενναίο πάτημα να βρούν τα δικαιώματά τους οι μπασσίστες!

Επιτέλους η ανακάλυψη που έγινε για να μην ακούγονται τα περκόσιον σαν τάπερ ήταν το μπάσσο  πότε θα γίνει αντιληπτό από όλους;

Δεν με ρώτησε κανένας αλλά ψηφίζω απροκάλυπτα και εν βρασμώ ψυχής...

ΝΑΙ

φιάξτε ένα σαμπ φόρουμ για αυτούς τους καημένους τους μπασσίστες και αφήστε τους άμα λάχει να βυθιστούν στην παρακμή των 220 bpm tempo.

Ζητώ συγγνώμη που θα σας τη σπάσω λίγο με τη σοβαροφανή προσέγγισή μου αλλά οφείλω να την κάνω την ερώτηση.

Νιώθετε τόσο καταπιεσμένοι εσείς οι μπασίστες με την υπάρχουσα δομή του forum; ::)

Alchemist είπε:
Ζητώ συγγνώμη που θα σας τη σπάσω λίγο με τη σοβαροφανή προσέγγισή μου αλλά οφείλω να την κάνω την ερώτηση.

Νιώθετε τόσο καταπιεσμένοι εσείς οι μπασίστες με την υπάρχουσα δομή του forum; ::)

Εσείς οι μ(π)ασίστες δεν είστε παθητικοί που έλεγε ο Audiokostas αλλά pathetic. Ηοw low can you go? Δικό σας φόρουμ? Έτσι που πάτε σε λίγο θα θέλετε να λέτε τη γνώμη σας και για τα κομμάτια που σας βάζουμε να παίζετε!!  ;D ;D :P
Πως το βλέπεις εσύ; :P

Σοβαρά τώρα, δε θα ταν κ άσχημο να υπήρχε, πρακτικό θα ήταν. Τώρα απ' την άλλη οι μπασίστες είμαστε και βολικά άτομα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back