Ιδιοκτήτης / κάτοχος μπάσου.marathon είπε:Γίνομαι και εγώ μπασίστας...τη βάψατε!!!!
μετά την "αταστοποίηση" επήλθε η ολοκλήρωση? ή ετοιμάζεις και καμιά κουλή ιδέα για κιθάρα?? 8)X-minor είπε:Ξαναπιάνω επί μονίμου βάσεως πλέον το άλλο το μικρό με τις έξι χορδές. Άτιμη κενωνία!!! ;D
Αυτά έχουν τελειώσει...σήμερα βάζει ο Yann χορδές, αύριο photos...έγινα (ΚΑΙ) μπασίστας!audiokostas είπε:Όταν έθει το ρημάδι να το συζητήσουμε αυτό που λες για το βάψιμο.
Ποτέ δεν το ισχυρίστηκα, όπως εσείς, ένας απλός διαφημιστής είμαι...Δεν έχεις άδικο.
Με τον ίδιο τρόπο έγινες και κιθαρίστας.
Δεν έχεις άδικο.marathon είπε:Αυτά έχουν τελειώσει...σήμερα βάζει ο Yann χορδές, αύριο photos...έγινα μπασίστας!
;D ;D ;DJohnyOh είπε:μετά την "αταστοποίηση" επήλθε η ολοκλήρωση? ή ετοιμάζεις και καμιά κουλή ιδέα για κιθάρα?? 8)
Θα το έκανα άνετα.fleamail είπε:Και ποιος θα κάτσει να μεταφέρει όλα τα προηγούμενα low end θέματα στο καινούργιο sub forum? ;D ;D
ONCE YOU GO BASS YOU NEVER GO BACK!!!!X-minor είπε:;D ;D ;D
Σκεφτόμουνα να ξεριζώσω τα τάστα κι από μια παλιά Ibanez μου αλλά λυπήθηκα το πορτοφόλι μου που θα υπέφερε και για όοοολα τα υπόλοιπα!
Μπά, απλά τα γράφω που τα γράφω στο ρημάδι, ας τα παίζω κιόλας!
Βέβαια έβλεπα και κάτι ωραιότατα kaoss pad + sustainer mods και αρχίζω και ψήνομαι...
Για γίνε λίγο πιο αναλυτικός... :X-minor είπε:Βέβαια έβλεπα και κάτι ωραιότατα kaoss pad + sustainer mods και αρχίζω και ψήνομαι...
Πάντως σολίστας ακόμα ! Θα παραμείνει ασφαλής η ανθρωπότητα και από τέτοιο εγχείρημα... τουλάχιστον μπροστά σε άλλους ανθρώπους!kultura είπε:Evilnye for modulator!
...Όταν τα λέω εγώ για τους μπασίστες...
Εδώ πάντως noted and recorded δήλωσες μπασίστας.Ποτέ δεν το ισχυρίστηκα, όπως εσείς, ένας απλός διαφημιστής είμαι...
:sΞαναπιάνω επί μονίμου βάσεως πλέον το άλλο το μικρό με τις έξι χορδές. Άτιμη κενωνία!!! ;D
Ε...είδα τον Audiokostas στη σκηνή, και είδα ότι είναι εύκολο...σε κανα2 εβδομάδες, τόχω!Evilnye είπε:Εδώ πάντως noted and recorded δήλωσες μπασίστας.
χααχαχαχααα.marathon είπε:Ε...είδα τον Audiokostas στη σκηνή, και είδα ότι είναι εύκολο...σε κανα2 εβδομάδες, τόχω!
Κλαπ κλαπ κλαπ!!! ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Τι έχουν οι telecaster;
Alchemist είπε:Ζητώ συγγνώμη που θα σας τη σπάσω λίγο με τη σοβαροφανή προσέγγισή μου αλλά οφείλω να την κάνω την ερώτηση.
Νιώθετε τόσο καταπιεσμένοι εσείς οι μπασίστες με την υπάρχουσα δομή του forum; :
Πως το βλέπεις εσύ;Εσείς οι μ(π)ασίστες δεν είστε παθητικοί που έλεγε ο Audiokostas αλλά pathetic. Ηοw low can you go? Δικό σας φόρουμ? Έτσι που πάτε σε λίγο θα θέλετε να λέτε τη γνώμη σας και για τα κομμάτια που σας βάζουμε να παίζετε!! ;D ;D