Ποιά φήμη?marathon είπε:Kανείς δεν ρισκάρει τη φήμη του?
Δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά σε αυτούς που ακούνε μέχρι τα "κουρδισμένα" ξύλα (πλάκα κάνω). Ξέρω ότι την ώρα της αποκάλυψης θα το διασκεδάσουμεfrunobulax είπε:Ποιά φήμη?![]()
![]()
Και όμως οι κιθάρες που έχω παραθέσει (εκτός ίσως από τη Gibson με τη Peavy που λόγω διπλών) έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα, οπότε νόμιζα ότι θα ήταν έυκολο να τις ξεχωρίσει κάποιος...Superfunk είπε:... δεν εχω γνωρισει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ανθρωπο που μπορεσε ΠΟΤΕ να μου ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ με 100% επιτυχια τι κιθαρα παιζει σε ενα ηχογραφημενο τρακ![]()
![]()
![]()
Μα αφού στις έχω φωτογραφία, τι άλλο θέλεις?Superfunk είπε:και χωρις να εχει καποιος ιδεα για το τι κιθαρα μπορει να ειναι ουτε με σφαιρες... ;D
Δηλαδή θέλεις να καταλάβουμε αν πίσω απο το wah ακούγεται πχ ένας strat neck ή ένας p-90??marathon είπε:Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει 2 απλά tracks (δεν έχει άλλα όργανα) απλά στο πρώτο έχει λίγο wah
Ακριβώς...Κι εγώ δε μπορώ να το ξεχωρίσω. Παρόλα αυτά, θα ρισκάρω και θα πώ ότι η κιθάρα με το wah έχει P90.longshadow είπε:Δηλαδή θέλεις να καταλάβουμε αν πίσω απο το wah ακούγεται πχ ένας strat neck ή ένας p-90??
Απο την στιγμή που το wah "σκουπίζει" τα πάντα είναι λίγο κουφή μαντεψιά...
H άλλη με το slide?elavd είπε:Ακριβώς...Κι εγώ δε μπορώ να το ξεχωρίσω. Παρόλα αυτά, θα ρισκάρω και θα πώ ότι η κιθάρα με το wah έχει P90.![]()
Είσαι γάτος (τι γάτος γάταρος)...longshadow είπε:Το παίξιμο στο slide πάντως δεν μου φαίνεται και τόσο "human"...
Πρέπει να είναι guitar synth.
Ποιά είναι η γνωστη επικρατουσα και διαδοθεισα αντιληψη στο νοιζ? Αυτό δεν το κατάλαβα...fenderiarhs είπε:Δε ξερω αλλα εχω την υποψια οτι χρησιμοποιεις ενα λανθασμενο (και στην εκτελεση και στη συλληψη) τροπο για να αποδειξεις τη γνωστη επικρατουσα και διαδοθεισα αντιληψη στο νοιζ
Πιθανόν με ανοιχτά τα μάτια...με κλειστά?... επιμενω οτι αν μου δωσεις LIVE δυο κιθαρες μια με μονους και μια με διπλους η p90 και εναν ενισχυτη παιζω ολΑ μου τα λεφτα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ (η και οποιοσδηποτε αλλος με στοιχειωδη εμπειρια) ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
ο alderbody λυπαται πολυ αλλα επι του παροντος βρισκεται εντος Τριγκουπολεως για επαγγελματικους λογους και δεν εχει καρτα ηχου στο pc που ποσταρει.marathon είπε:Υameth, Εlavd, Alderbody, Superfunk...και λοιποί ιδού η Ρόδος...