- Πόντοι
- 16
Εμενα μου αρεσει το δευτερο, κατι σαν να εχει πιο πολυ ογκο πιο πολυ ζωντανια..κατι.
Και εγώ πλάκα κάνω Μαραθώνιε.marathon είπε:Μάκη, δεν είναι για σένα αυτοί οι διαγωνισμοί...δεν καταλαβαίνεις ότι στην έχει στημένη ο longshadow? Μην τσιμπάς.... ;D ;D
Έτσι σε θελω...σε σένα στηρίζομαι σε τούτους τους δύσκολους καιρούς....ffmakis είπε:Το είχα και εγώ το βάμπιρο,αλλά δεν το έβαλα στην μπρίζα ;D ;D
Το έκανα δώρο σε φίλο μπασίστα ;Dmarathon είπε:Έτσι σε θελω...σε σένα στηρίζομαι σε τούτους τους δύσκολους καιρούς....
Αναμένω βίντεο που το πετάς από το παράθυρο από τον 5ο όροφο ;D ;D
...με ηχητικό κλιψ παρακαλώ
λίγο offtopic .. @gdevelek eδώ και λίγους μήνες αγόρασα το v-amp2,ωστόσο δε μπορώ να κάνω ηχογράφηση την κιθάρα μου.Φαίνεται σαν να μην περνάει το σήμα.Τις συνδέσεις τις κάνω κανονικά,όπως φαίνονται στο manual στο σχήμα 3(rec χωρίς λανθ.κατάσταση),απλά δε συνδέω εξωτερικά ηχεία στην κάρτα ήχου.Τί κάνω λάθος?Είχα ανοίξει και σχετικό θέμαgdevelek είπε:αν αναφέρεσαι σε μένα, το έχω το v-amp2 εδώ και καιρό
Θα ήθελα ;D ;D ;D ;DΠολύ ωράιο το real thing τελικά φίλε, καλά όλα βέβαια ξεκινάνε απο τα χέρια σου. Respect. Πολύ ωραίο παίξιμο. Μπράβο.longshadow είπε:Sorry guys, δεν μπορούσα να απαντήσω πιο νωρίς...
Σε όλους σχεδόν άρεσε καλύτερα το πρώτο και το πρώτο είναι "the real thing"...
Το vamp είναι το δεύτερο.
Not bad at all, θα πρέπει βέβαια να ληφθεί υπόψην οτι δεν ακούγεται drive απο αυτό, αλλά απο το πεταλάκι barber ltd...
(ήθελα και τα δύο κλιπς να έχουν το ίδιο drive, αργότερα ίσως ανεβάσω κάτι με ένα παρόμοιο drive αποκλειστικά απο το v-amp..)
Χρησιμοποίησα την προσομοίωση "classic clean" (roland jazz chorus emulation αν θυμάμαι καλά) με μπάσα, μεσαία και πρίμα στο "7" και το gain λίγο κάτω απο τη μέση.
Σαν έξοδο επέλεξα το xlr που έχει στο πίσω μέρος το οποίο αναγράφει ..."ULTRA-G , live 4x12 cab sim" και μάλλον απ'οτι καταλαβαίνω απενεργοποιεί τα εσωτερικά cab sims που έχει το μηχάνημα ...(για αυτό το τελευταίο έχω κάποια επιφύλαξη ,δεν το έχω τσεκάρει 100%)
+1 εγω νομιζα οτι μιλαγαμε για ιδιους ενισχυτες....και λοιπα, μαλλον ακυρη η συγκριση!yameth είπε:Βρε κυρ longshadow μ'... μας πέθανες! Μια στην αναμονή και μια στην ψιλοπαρανόηση.
Εφόσον μιλάμε για προσομοίωση αυτό που θα έπρεπε να είχες κάνει για να συγκριθεί το V-Amp, θα ήταν η αντίστοιχη καμπίνα ή ενισχυτής με αυτό που έγραψες με το μικρόφωνο.
Σε αυτή την περίπτωση τι συγκρίναμε;
Έπαιξες σε jazz chorus το Barber και το ηχογράφησες με SM57; Αν όχι τότε μιλάμε για τελείως άλλα και άσχετα πράγματα μεταξύ τους.
Τι κοινό έχει ο ενισχυτής και η καμπίνα σου με αυτόν που προσομοίωνες;
Αν είναι ο ίδιος... πάω πάσο, αλλιώς είναι απλά άκυρο το τεστ.
Ε... όχι κι έτσι! Ο άνθρωπος που χαίρει της εκτίμησης όλων να το βάλει κάτω στα καλά... ξημερώματα. Μάλλον σε είχε κουράσει η προσπάθεια μέχρι τις 3.00, longshadow μου. Κατεβάζω το κλιπ και τα ξαναλέμε. Θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ κάτι σχετικό.longshadow είπε:Αισθάνομαι οτι το έχω κουράσει κάπως το θέμα και είναι ίσως ώρα για μιά αλλαγή πλεύσης...
...τέρμα τα test clips απο μέρους μου στο μέλλον...
...θα πάω να παίξω με τον Νέστορα.longshadow είπε:...τέρμα τα test clips απο μέρους μου στο μέλλον...