Ο παίχτης κάνει τον εξοπλισμ&#

Εν μερει θα συμφωνησω για το gear οτι δεν κανει τον παικτη...

Προσωπικα ειχα τον ιδιο εξοπλισμο απο το 2006 χωρις να αλλαξω ουτε καλωδιο στο

pedalboard...

δεν ειμαι κ ο super στο παιξιμο της ηλ.κιθαρας,παντα προσωπικη αποψη,αλλα θα πω τα εξης:

Χρησημοποιουσα το DD-6 της BOSS (Delay) και αποφασισα φετος να κανω ενα ολικο refresh

στο pedalboard κατα 80%...

Πουλησα το wah,chorus,Distortion,και καποια αλλα και αγορασα ενα καλυτερο στο καθενα απο τα προαναφερθεντα...

Το αποτελεσμα ηταν μαγευτικο!!! με το ιδιο παιξιμο παντα...

Για παραδειγμα μιας κ ανεφερα το DD-6,αντικατεστησα με το Nova Delay...Προσωπικα ακουσα τεραστια διαφορα για τον λογο οτι ειχε περισσοτερες επιλογες σε σχεση με το πρωτο...

Οπως και στο distortion πηρα το blackstar ht-dual...κ εκει παλι ακουσα μια γιγαντια διαφορα στον ηχο..φυσικα μετα απο ωρες ρυθμισεων κ jamαρισματος....

Οπως ειπα κ πιο πανω πιστευω οτι εμεις πηγαινουμε τον εξοπλισμο κ οχι αυτος..αλλα οταν βλεπεις διαφορα απο τον εξοπλισμο,εγω προσωπικα οφειλω να το πω...

Φιλικα παντα. :)

Να πω και γω την μαμακια μου σαν κουλοτατος παιχτης....

Ασχετο με το ποσο παιχτουρας ειναι ο καθ΄εις να ρωτησω εγω....

Ποιος δεν θελει να εχει φαματο εξοπλισμο ??? (οποιος ειναι αυτος χωρις μαρκες κλπ) Να εχει τον κορυφαιο για τα αυτια του ενισχυτη, να εχει την σουπερ για τα γουστα του κιθαρα (ή οποιο οργανο) και τα μπουτικοπεταλακια ή τα εργοστασιακα που γουσταρει να εχει....! 

Σιγουρα ενας παιχταρας θα ακουστει και θα παιξει καλυτερα απο εναν ερασιτεχνη μουσικο ΑΛΛΑ τι σχεση εχει ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω...εχω τα φραγκα και αγοραζω τα ακριβοτερα και φαμηστεροτερα κατ εμε...γιατι γουσταρω κι ας παιζω μονο 3 ακκορντα, το κανω και το κανω για την παρτη μου γιατι εχω πχ την τρελλα με τα καλα πραγματα γιατι μπορω να ακουσω τις διαφορες απο πεταλι σε πεταλι και απο ενισχυτη σε ενισχυτη και απο κιθαρα σε κιθαρα κλπ κλπ....

Τωρα ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε....Η αποψη μου ειναι οτι ολοι γουσταρουμε τα καλυτερα αλλα δεν εχουμε τα φραγκα να τα αποκτησουμε και παμε και κανουμε κουβεντες για τον παιχτη τα δαχτυλα και τα μουσμουλα...

Σ.Α.Κ.Σ.  (σας αγαπω και σας σεβομαι)

Όλες οι απόψεις, πάνω κάτω, συγκλίνουν στο ότι, όταν η απόκτηση εξοπλισμού δε γίνεται αυτοσκοπός και σε βάρος της τεχνικής κατάρτισης, τότε μόνο οφέλη δίνει στο παίχτη.

Αυτό, όμως που με εκνευρίζει (μην πω εξοργίζει  8) ), πραγματικά, είναι, όταν με τον ταπεινό μου εξοπλισμό (π.χ. v-amp3), ο οποίος θεωρώ ότι "δε μπορεί να αποδώσει τον ήχο, που έχω στο κεφάλι μου" (και καλά  :P ) κάποιος άλλος (σαφώς πιο έμπειρος κιθαρίστας) βγάζει ηχάρα (στα πλαίσια των δυνατοτήτων του v-amp και σε σχέση με ό,τι έκανα εγώ).

Τότε, θέλω να τα σπάσω όλα, να παρατήσω κιθάρες, μπάσα, πεταλάκια και λοιπά και να ασχοληθώ με το κέντημα.

mustafank είπε:
Τότε, θέλω να τα σπάσω όλα, να παρατήσω κιθάρες, μπάσα, πεταλάκια και λοιπά και να ασχοληθώ με το κέντημα.
χαχα! χμμμμ το καινούργιο σου χόμπι παίζει να μετράει. Βασικά λέω να ασχοληθώ και εγώ να βγάλω κάνα φράγκο μέχρι να τελειώσω με την μελέτη!! καστομ ρούχα και έτσι !!

;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@ Insectius

Την επόμενη φορά που θα ποστάρεις φωτογραφία (ες) από τα videos μου θα πρέπει καταρχήν να αναφέρεις και την πηγή.

Μέχρι τότε ασχολήσου με ό,τι θέλεις, όχι όμως με πράγματα που δεν σου ανήκουν. (ξαναμίλαω για τα videos μου).

ΔΕΝ θα τα αναπαράγεις δημόσια , ούτε θα δημοσιεύεις φωτογραφίες από αυτά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έχεις δίκιο τις έβγαλα ,δεν ήταν όμορφη  κίνηση το να ειρωνευτώ κάποιον συμφορουμίτη . ;)     

@ Insectius

Δεν θα σου κάνω εγώ μαθήματα συμπεριφοράς, ούτε με ενδιαφέρει.

Την  επόμενη φορά που θα μου απευθυνθείς προσωπικά και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, το θέμα μας δεν θα είναι ηθικό αλλά νομικό.

Τέλος, αν θες να ξαναμιλήσεις δημόσια σε προσωπικό επίπεδο μαζί μου, θα το κάνεις επώνυμα , άλλως μην μπεις καν στον κόπο.

Νομίζω ότι ξεφύγατε, ο ένας με τις μαλακιούλες κι ο άλλος με τις χαζοευθιξίες.

Χαλαρώστε, μάλλον ξεχνάτε ότι είμαστε σε φόρουμ κι όχι στον Άρειο Πάγο. ::)

cyclops είπε:
κι ο άλλος με τις χαζοευθιξίες.
To πόσο «εύθικτος» θα είμαι με την δουλειά μου,  επιτρέψέ με να το καθορίσω εγώ.

Το πρώτο συνθετικό (χαζό-) καλό θα ήταν μην το χρησιμοποιείς όταν θέλεις να περιγράψεις συμπεριφορές τρίτων, και όχι δικές σου.

Αδικήματα διαπράττονται και εκτός Αρείου πάγου να ξέρεις.

Επειδή πρόλαβα και είδα τις φωτογραφίες που πόσταρε ο φίλος (μου διέφυγαν οι περιγραφές όμως), και χωρίς διάθεση να κάνω το συνήγορο του διαβόλου (εξάλλου άλλο είναι το επάγγελμά μου), πού ακριβώς είναι το μεμπτό, επειδή μάλλον είμαι χαζός και δεν αντιλαμβάνομαι τι παίχτηκε;

cyclops είπε:
Επειδή πρόλαβα και είδα τις φωτογραφίες που πόσταρε ο φίλος (μου διέφυγαν οι περιγραφές όμως), και χωρίς διάθεση να κάνω το συνήγορο του διαβόλου (εξάλλου άλλο είναι το επάγγελμά μου), πού ακριβώς είναι το μεμπτό, επειδή μάλλον είμαι χαζός και δεν αντιλαμβάνομαι τι παίχτηκε;
Τέλος,είμαστε off topic...προ πολλού.

Μη το κουράζουμε. Ανέβηκε υλικό χωρίς την έγκριση του κατόχου, σβήστηκε, ας μη συζητάμε για κάτι που δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.

LK είπε:
Τέλος,είμαστε off topic...προ πολλού.
Καλά, νταξ, το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Μη το κουράζουμε. Ανέβηκε υλικό χωρίς την έγκριση του κατόχου, σβήστηκε, ας μη συζητάμε για κάτι που δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.
Με συγχωρείς, αλλά κάθε μέρα ποστάρονται δεκάδες βίντεο καλλιτεχνών, διάσημων και μη. Δεν είδα να ζητηθούν από κάποιον δικαιώματα για την προβολή τους.

Εκτός κι αν όταν ο καλλιτέχνης είναι φίρμα εντός ενός φόρουμ και φιλαράκι των διαχειριστών, τότε έχει ειδικά προνόμια. Αν είναι έτσι πάω πάσο. ::)

cyclops είπε:
Καλά, νταξ, το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Με συγχωρείς, αλλά κάθε μέρα ποστάρονται δεκάδες βίντεο καλλιτεχνών, διάσημων και μη. Δεν είδα να ζητηθούν από κάποιον δικαιώματα για την προβολή τους.

Εκτός κι αν όταν ο καλλιτέχνης είναι φίρμα εντός ενός φόρουμ και φιλαράκι των διαχειριστών, τότε έχει ειδικά προνόμια. Αν είναι έτσι πάω πάσο. ::)
Τις φωτογραφίες τις έσβησε μόνος του ο χρήστης Insectius.

Έχεις δίκιο τις έβγαλα ,δεν ήταν όμορφη  κίνηση το να ειρωνευτώ κάποιον συμφορουμίτη . ;)      
Αν σε ενδιαφέρει να ενημερωθείς πιο ειδικά για τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ρώτα κάποιον νομικό που εμπιστεύεσαι.

Αν θες να βλέπεις διαπλοκές ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν, όπως αγαπάς.

Ποιός κάρφωσε ότι έχω σπιτώσει τον LK;

δε ξερω γιατι μαλωνετε αλλα δε τους νοιαζει και ολους  ;D

στο κυριως πιατο τωρα. Ο παιχτης ειναι παιχτης με οτι και αν παιξει. Αν εχει και ενα καλο οργανακι ακομη καλυτερα. Αν εχει καλο ενισχυτη τοτε ειναι ο πρωτος του χωριου.

Προσωπικη μου γνωμη

solega είπε:
Ο παιχτης ειναι παιχτης με οτι και αν παιξει. Αν εχει και ενα καλο οργανακι ακομη καλυτερα. Αν εχει καλο ενισχυτη τοτε ειναι ο πρωτος του χωριου.

Προσωπικη μου γνωμη
+1000

solega είπε:
δε ξερω γιατι μαλωνετε αλλα δε τους νοιαζει και ολους  ;D
+1000

Οταν εισαι παιχτουρας παιζεις με οτι βρεις και ακουγεσαι μια χαρα.  ;D

τις γκομενες του thumbnail τωρα τις θελω. ΤΩΡΑ.

Αν χρειαστει ας με παρουν και οι υπολοιποι του βιντεο για αυτες.

Τοσο χαμηλα πεφτω, τοσο ποταπος ειμαι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα