- Πόντοι
- 16
Ειναι γεγονος οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ.Ειναι μερικοι ανθρωποι που ''το χουν''.Εχω ακουσει ηχογραφηση που νομιζεις οτι ειναι triple rectifier και ο τυπος εχει χρησημοποιησει VST και impulses.
Κατά 90% είναι έτσι όπως το γράφει ο Yameth στην υπογραφή του.Gear Acquisition Syndrome είπε:Ειναι γεγονος οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ.Ειναι μερικοι ανθρωποι που ''το χουν''.Εχω ακουσει ηχογραφηση που νομιζεις οτι ειναι triple rectifier και ο τυπος εχει χρησημοποιησει VST και impulses.
Καλά... πλάκα κάνω, έτσι;yameth είπε:Ωραίο delay! ;D
Αν όμως δεν ξέρει να τα χρησιμοποιεί ή τα παίρνει για να λέει πως έχει κάτι, τότε καλύτερα να μην τα πάρει (άσχετο με το συνολικό θέμα)yameth είπε:Οπότε, όποιος έχει... παίρνει.
Και εγώ έτσι νόμιζα,αλλά κατάλαβα ότι μου έριχνε την ποιότητα του ήχου ;Dyameth είπε:Ωραίο delay! ;D
Μάκη μου, η δικιά μου Τ60 παίζει Absynth και Νexus...και κανένα σαντούρι και ney ;Dffmakis είπε:Μαραθώνιε πάρε να ακούσεις κάτι ποιό κοντά σε αυτά που θέλεις.
Η κιθάρα είναι Peavey T60
marathon είπε:...εκτός εάν τη κιθάρα τη κρατάει ο John McLaughlin που είναι όλο το σύνολο...αλλά βλέπεις, αυτός, δεν τα χρειάζεται όλα αυτά
Τα έχουμε ξαναπεί...
μιλαμε για αυτο εχω και εγω ΗΧΑΡΑ,χρησιμοποιω την ιδια καρτα ηχου!! ;DFrom the webside of John McLaughlin:
"... The Guitar signal arrives from an M-Audio 410 via FireWire to the computer ("G4 Laptop") . I send it directly through Amplitube 2, which is a very nice program, add some delay, and then it is bussed into 2 more channels which are then EQ Logic Pro 7 has some very nice PlugIns, and I use the channel strip EQ for each channel, and add a bit of chorus to each channel. This makes the sound more random in terms of chorus, less predictable. Of course, you can do a little more EQ on these channels to get the exact tone you want.
The output of these two channels is sent through outputs 1 2 of the M-Audio 410.
Here is synth setup in my stage setup
I use the following softsynthsȺ
- Logic 7 EVP88, ES1 and ES2.
- Spectrasonics Atmosphere and Distorted Reality."
Tώρα κατάλαβα τι φταίει και δεν βγαζω καλό ήχο ;D ;DSuperfunk είπε:μιλαμε για αυτο εχω και εγω ΗΧΑΡΑ,χρησιμοποιω την ιδια καρτα ηχου!! ;D
.
Superfunk είπε:μιλαμε για αυτο εχω και εγω ΗΧΑΡΑ,χρησιμοποιω την ιδια καρτα ηχου!! ;D
Mac δεν έχετε ακόμα... ;D ;DTώρα κατάλαβα τι φταίει και δεν βγαζω καλό ήχο ;D ;D
ΤΙ?με το Mesa Boogie Basis M-2000 μου όλο καμάρι και μου έριξε στα αυτιά ο ηχολήπτης, στο στύλ "τι μας κουβάλησες εδώ ρε μεγάλε, εδώ γράφει ΤΑΔΕ στην μαρκίζα και αυτός ακούει και ακούγεται, εσύ connect στο D.I. και σιωπή",
Χα χα χα το έχω ζήσει κι εγώ με έναν μαέστρο....WilliamSats είπε:ΤΙ?
Πλάκα κάνεις?
Α ρε... Κάτι τέτοιοι τύποι θέλουν εμένα, άκου εκεί D.I.
Ήχο απο το SM57 στον ενισχυτή και τέλος, αυτός είναι ο ήχος μου.
Σόρρυ για το οφ-τόπικ, αλλά πετάω σπυράκια όταν ακούω για ηχολύπτες που πειράζουν τον ήχο σε επαγγελματίες και γνώστες του "σπορ".
Έτσιstudio54GR είπε:Χα χα χα το έχω ζήσει κι εγώ με έναν μαέστρο....
Αφού μας έπρηξε τα @@ με την νέα τεχνολογία, άκουσε το μικρόφωνο κι επαναπροσδιόρισε θέση.... ;D ;D ;D ;D ;D
Μαλλον δεν εχεις παιξει ΠΟΤΕ σε μαγαζι της παραλιακης για να εχεις τετοιες ΤΡΕΛΛΕΣ απαιτησεις... ;D ;DWilliamSats είπε:ΤΙ?
Πλάκα κάνεις?
Α ρε... Κάτι τέτοιοι τύποι θέλουν εμένα, άκου εκεί D.I.
Ήχο απο το SM57 στον ενισχυτή και τέλος, αυτός είναι ο ήχος μου.
Σόρρυ για το οφ-τόπικ, αλλά πετάω σπυράκια όταν ακούω για ηχολύπτες που πειράζουν τον ήχο σε επαγγελματίες και γνώστες του "σπορ".
Γι'αυτό δεν παίζω σε μαγαζιά της παραλιακής χαχαχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;DSuperfunk είπε:Μαλλον δεν εχεις παιξει ΠΟΤΕ σε μαγαζι της παραλιακης για να εχεις τετοιες ΤΡΕΛΛΕΣ απαιτησεις... ;D ;D
Οι ενισχυτες κιθαρας στα "μαγαζια" απλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ εδω και χρονια. ;D
Δίκιο έχεις... Άτιμη ανάγκη.Superfunk είπε:Ε,ναι ρε μεγαλε,αλλα ο αλλος που εχει παιδακια να θρεψει τι να κανει?
Να διαλεξει το...57αρι απο το ΝΟΥΝΟΥ? ;D
Δε λεει...
Additional authentic cabinet simulation designed by Juergen Rath.yameth είπε:...Μπορεί να λένε ότι θέλουνε για την εταιρεία αυτή αλλά κάποιος εκεί μέσα έχει καλό αυτί...