- Πόντοι
- 398
Πές μας και για το χρονοδιάγραμμα του live.
~12 hours. Όπα της ο αγγλομαθής.Costas Siachamis είπε:Πές μας και για το χρονοδιάγραμμα του live.
Εσείς ξεκινάτε στις 24:00 ή οι Β.Α.Ν.D;Nestoras είπε:~12 hours. Όπα της ο αγγλομαθής.![]()
pericles είπε:ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ;D ;D....παρακουνται οι προτιθεμενοι να πανε οπως ειναι ενδεδυμενοι καταλληλως .(το αυτο και για τα υποδηματα -Παρακαλω οχι σανταλια -σαγιοναρες -κελεμπιες κλπ)Η ευπρεπεια ειναι μιση αρχοντια (οπως και η καθαριοτητα )Ετσι δεν ειναι κρυριε Ιλαρχε; 8) 8)
Πλάκα στην πλάκα, αυτό πήρε το αυτί μου- Hard Rock και όποιος αντέξει οι 4WD σήμερα 8)pericles είπε:ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΡΟΚ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ;D ;D....
To πιο pop γι' απόψε διασκευή στη διασκευή:Terry RoscoeBeck5 είπε:Πλάκα στην πλάκα, αυτό πήρε το αυτί μου- Hard Rock και όποιος αντέξει οι 4WD σήμερα 8)
Γι αυτό έχει... αγριέψει ο Sir στο διπλανό thread ;D
Και χτες τον ρώτησα..αλλά δεν απάντησε.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ψιτ φίλος, ρωτάει ο κόσμος... Τι ώρα;
Φίλος είμαστε και κάποιας ηλικίας- όπερ ούτε για γκάζια, ούτε για ξενύχτια ;DCostas Siachamis είπε:Και χτες τον ρώτησα..αλλά δεν απάντησε.
Δεν ξέρει....
Αχαχούχα..καλά ξημερώματα...
Είμαι δεδηλωμένος "άπιστος".Terry RoscoeBeck5 είπε:Και σκέφτηκα, «αποκλείεται», ο Apos και να μην έχει ούτε μια Stratocaster;D
Εγώ από ένα σημείο και ύστερα κουτούλαγα... αλλά ο Περικλής είχε γύρει κανονικά ;D ;DCostas Siachamis είπε:...εντυπώσεις;
....σχόλια;
...ατμόσφαιρα;
Όταν έχεις project band που παίζει κομμάτια police οι έξτρα θερμίδες χρειάζονται. ;Dpericles είπε:Αυτο το παιδι που ρωταει (ο Κωστακης ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ;;(Εθεαθη σε γνωστο Σουβλατζιδικο της Νικαιας να κατατροπωνει μια πιατελα κοντοσουβλι + διαφορους γυρους κλπ.)