Αυτο-προσδιοριστείτε

Τραγουδιστής(λέμε τώρα)

Και βασανίζω και λίγο την κιθάρα...

Εγω κιθαριστας-τραγουδιστης ειμαι...βεβαια μην βαλετε στο μυαλο σας κατι φοβερο...απλα θελω να ειμαι αξιοπρεπης κ στις δυο ιδιοτητες μου...αυτο ;)

Υ.Γ. στην ψηφοφορια ψηφισα κιθαριστας...(δεν ειχα τη δυνατοτητα διπλης επιλογης)

Μπασσίστας (κυρίως), κιθαρίστας και το λαλάω και λίγο. Βασικά μπασσίστας όμως!  ;D

Λοιπον εδω και μια βδομαδα και επισημα τρομπονιστας!!!

:)

Υ.Γ. Τα σπασε ετσι?Και δεν κανω πλακα

Εγω βασικα ειχα κατι προβατα στο χωριο και εκει που επαιζα τη φλογερα μου ,μου την εδωσε ξαφνικα να μαθω λεει κιθαρα!...και που εμαθα τι καταλαβα? ..το γυρισα στο λαουτο το κρητικο.τουλαχιστον πινουμε και τις τσικουδιες μας!χαχα!

Aρχισα σχετικα μεγαλος να μαθαινω πληκτρα.Αρχικα μεθοδο αρμονιου και αργοτερα μεθοδο πιανου.Παντα με ιδιαιτερα μαθηματα, δεν πηγα ωδειο για αυτο εχω μερικα κενα, αν και στα θεωριτικα τελειωσα την αρμονια (αν πω οτι την εχω κατανοησει πληρως ψεματα θα πω).

Εχω εμφανιστει μονο μια φορα σε καλο μαγαζι ζωντανα,γενικα

δεν εχω παιξει με αλλα ατομα και αυτο ειναι μειονεκτημα οσο αφορα την εμπειρια.Βαριεμαι  ευκολα να παιζω τα ιδια πραγματα για αυτο

ποτε δεν μπορεσα να φτιαξω  ρεπερτοριο σε καποιο ειδος.      Ερασιτεχνης βεβαια προσπαθω να κανω τις δικες μου συνθεσεις ηλεκτρονικες-instrumental  κυριως New Age.Επηρεασμενος πολυ απο vangelis.Αν και μεγαλος σε ηλικια (39) εχω πολυ δρομο να διανυσω.

Τα πραγματα στην επαρχια ειναι πολυ δυσκολα ειδηκα οταν ασχολειται καποιος με αυτο το ειδος.

Δυστηχως μια ζωη για την μουσικη ειναι πολυ λιγο ;D

Με τη σειρά μου να πω πως παίζω ηλ. κιθάρα σαν κυρίως όργανο..    8)

Ξεκίνησα με πιάνο στα 6-7 με την μητέρα μου καθόλου συστηματικά και μετά το βαρέθηκα!! πήρα 1 ηλεκτρική και έπαιζα 3-4 χρόνια μόνος μου..

τα 2,5 τελευταία χρόνια σπουδάζω κλασσική κιθάρα για να πάρω πτυχιάκι σε 2 χρόνια να έχω κι εγώ ένα χαρτί!

αλλά η ηλεκτρική συνεχίζει να είναι το όργανό μου!!

παίζω και λίγο μπάσο Drums πιάνο φυσαρμόνικα σε ικανοποιητικό επίπεδο αλλά όχι όσο η κιθάρα!! ::)

Αυτά κι από μένα!! ;)

Εγώ παιδιά όπως δηλώνει και το avatar μου είμαι μπασίστας. Βέβαια αν μου δώσεις και μια κλασσική κιθάρα δεν θα έλεγα όχι. Παίζω κιθάρα κυρίως για να γράφω και να δημιουργώ δικά μου κομμάτια.

Δηλαδή παραπάνω απο ένα δε κάνει;  ;D

Παίζω πιάνο (κλασσικό), καθώς και keyboards και συνθέτω. Είμαι και τεχνικός στο home studio μου... Αμα λάχει...  :P

Και για να είμαι ξεκάθαρος (έτσι αν δεν αυτο παινευτούμε θα φρικάρουμε...  :o), έχω δίπλωμα πιάνου, και τελειώνω το διδακτορικό στη σύνθεση...  ;)

(Κοίτα να δεις ψώνιο που σας ήρθε ξαφνικά στο φόρουμ!  ;D ;D ;D ;D)

Εγω κοροιδευω τον κοσμο...

Τους λεω οτι ειμαι μπασιστας.

Υπαρχουν και τρεις φιλοι που το εχουν πιστεψει και εχουμε κανει και συγκροτημα ;D

Είμαι Πληκτράς παιδιά με όλη την σημασία των πλήκτρων (πιάνο, ακκορντεόν, synth) και με τη .........βούλα που λένε!!!!! ;)

Α! κι όπως είπε και ο΄παραπάνω φίλος, έχω πτυχίο Φούγκας , πιάνου και ξεκινάω σε λίγο τη σύνθεση. (Πω πω ψώνια στο noiz!!!!!!! ;D)

prog13 είπε:
Εγω κοροιδευω τον κοσμο...

Τους λεω οτι ειμαι μπασιστας.

Υπαρχουν και τρεις φιλοι που το εχουν πιστεψει και εχουμε κανει και συγκροτημα ;D
Βρε συ Prog13, και εγώ το ίδιο πίστευα εδώ και χρόνια.

Μέχρι που κατάλαβα ότι και τα άλλα κ..οπαιδα το ίδιο κάνανε με εμένα.

Mass illusion.....

Για αυτό τα πήρα και το χόντρυνα το παιχνίδι.

Τώρα τους λέω ότι είμαι και τραγουδιστής...... ;D

Ωχ!!

Λες να με κοροιδευουν τοσο καιρο? :o

Λοιπον ειμαι πληκτρας κατα 70% αυτοδιδακτος. Παιζω και λιγο κιθαρα αλλα και μπασσο και ειμαι και συνθετης. Επανηλθα στην ενεργο δραση μετα απο χρονια απουσια and now i am ready to rock again.

Πρέπει να είχα ψηφίσει μπιμπλικάς παλιότερα, παίζει να είχα ψηφίσει και κιθαρίστας ή ακόμα και ντράμερ (!!!) αλλα πρέπει να την είχα ψωνίσει! Ήταν τοτε που είχα αγοράσει δυο μπαγκέτες και πριν τις φάω βάραγα μια κατσαρόλα...

Πλέον δεν είμαι παρά ένας ταπεινός μουσικοσυνθέτης!

Θέλει κανείς κανα τραγούδι; 20 ευρώ η ώρα... αλλα να θυμάστε κατεβάζω ιδέες πολύ αργά...

Να'μαι κι εγώ ;D

Ευθαρσώς δηλώνω μπασίστας (σκουριασμένος μεν αλλά πρόσφατα επανήλθα στην ενεργό δράση) αν και έχω πολύ δρόμο ακόμα...

Αν και τραγουδώ περισσότερα χρόνια απ'οτι παίζω μπάσο...χμμμ.... ::)

Ενας φίλος ντράμερ έλεγε μια μέρα σε πάρεα εγώ είμε δερματολόγος και το παιδί απέναντη λογιστής(Δηλ πληκτράς).

Νομιζω οτι αυτό είναι το thread που συστηνόμαστε σωστά?

Γεια σας λοιπόν :) με λενε Δημήτρη ειμαι ο αδερφός του fleamail παρακολουθώ το Forum αρκετά θα έλεγα. Παιζω και γω το κατι της οχι που θα ξεφευγα  ;D απο τον αδερφό μου χεχε. Με τον Παρι ξεκινήσαμε καπως παράλληλα, βεβαια εγω αρκετα μικρος τοτε πολλά δεν τα έπιανα αλλα μάθαινα στην πορεία. NIRVANA και ξερό ψωμί κλασσικά και ειμαι υπερήφανος γιατί με τον Παρι φάγαμε πολυ δεικτισμο στα σχολειά μας και στους κύκλους μας. Ο Παρις οχι τοσο γιατι η γενιά του ήταν κάπως του ρευματος αλλα εγω υπέφερα με σκυλαδες και λαϊκό ποπ(χωρίς παρεξήγηση).

Παντα θαύμαζα τον αδερφό μου για την προσπάθεια που έκανε γιατι στην Σέρρες ήμασταν κάπως μειονότητα ,είμαστε δηλαδή ακόμα πιστεύω, όσοι ασχολούμασταν-στε με ξένη μουσική ο Παρις θα σας εχει πει ιστορίες με μπάτσους σε Live φακελώματα κλπ κλπ.

Εγω βέβαια ασχολούμαι με κατι εντελώς διαφορετικό απο τον αδερφό μου δηλώνω λάτρης της αυτοκίνησης ιδιαιτέρως της κλασσικής  :) με κορυφή ενδιαφέροντος το γνωστό σε ολους σας Austin Mini.

Στα περι μουσικής δεν μπορω να δηλώσω ροκας φανκ κλπ εχω πολλα ακούσματα και ανάλογα με τα κέφια αλλα κραταω ακομα την punk-rock χρεια με την οποια μεγάλωσα με μοναδική εξαίρεση τα σκυλάδικα και τα λαϊκό ποπ(οχι αλλο καρβουνο please). Παίζω κιθάρα, μπάσο και εχει κάνα χρονο που ξεκίνησα δειλα να βαράω τα τυμπανα του αδερφού μου(κρυφά πάντα :P ;D). Καλως σας βρήκα και τα λέμε μέσα  ;) 

Καλώς ήρθες Δημήτρη! Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε, έστω και διαδικτυακά, τον Fleamail junior...  ;D

Καλώς ήρθες κι από μένα Δημήτρη! Με τον αδερφό που έχεις, βλέπω εγγυημένη την πορεία προς το GAS και τα επακόλουθά του. Είσαι έτοιμος να γίνεις ένας από μας! ;D

Welcome και πάλι... :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back