Αυτο-προσδιοριστείτε

Μπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:
Μπασσάκι ...

...κιθαρίτσα, λίγα πληκτράκια και το ψήνω και εγώ για ντραμς.
Προτείνω να ξεκινήσεις από ντραμάκια.

έχω και ένα φίλο που παίζει σαξοφωνάκι και το σκέφτομαι και αυτό κάποια στιγμή.

παλιά είχα και δυο πικάπ και ένα μιχτάκο και έκανα μαλακιούλες. γενικά πολύ μουσικούλα.

Είμαι ερασιτέχνης στιχουργός, 35 ετών ,με λένε Γεωργία και τραγουδώ πολύ πολύ λίγο...Πολύ χαίρομαι που προστέθηκα στην τόσο ζωντανή παρέα σας!Α, ναι...κι έχετε και αρκετά πειραχτήρια ;D ;D ;D

Μπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:
έχω και ένα φίλο που παίζει σαξοφωνάκι και το σκέφτομαι και αυτό κάποια στιγμή.

παλιά είχα και δυο πικάπ και ένα μιχτάκο και έκανα μαλακιούλες. γενικά πολύ μουσικούλα.

AYTIAS.JPG
  ;D ;D ;D

Εγώ παίζω 6 χρόνια μπασάκι, ελάχιστα κιθάρα και πρόσφατα άρχισα και σαξόφωνο.

Επηρεασμένος απο Marcus Miller και Victor Wooten. :D

Γεια χαρά κι από μένα.

Παίζω κιθάρα καμιά 30ρια χρόνια, με κάποια διαλείμματα και πάντα ερασιτεχνικά, γι’ αυτό και ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου "μουσικό".

Γράφω τραγούδια που κι αυτά μένουν σε στενό κύκλο.

Ακούω μουσική σχεδόν από τη μέρα που γεννήθηκα κι όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτή την αρρώστια και τον εθισμό. ;D

Καλώς σας βρήκα!

πιανιστρια-πληκτρου! εεεε τζαζ κυριως (το κλασσικο το βαρεθηκα κ το αφησα..χαχαα)

λατρευω τους ΗammondΟrganRhodes ηχους κ το Nord(κι ας μην μου καθεται..καποτε θα μου κατσει ομως....χααα!)κ τα πιο Synthoμπλι-μπλικε πραγματα...

+ συνθεση!

αυτα!  ;D

Drummer είμαι κι εγώ αν και παίζω και λίγο κιθάρα και κάτι πολύ λίιγότερο πιάνο.

;D ::)

Παιζω νραμς τον τελευταιο χρονο.Ξεκινησα απο μια σχολη στα εξαρχεια.Νομιζω τη ξερετε ολοι.Δε ζω απο τη μουσικη και τωρα με λογω δουλειας ειμαι στο παρισι που συνεχιζω τα μαθηματα με δασκαλο.

Διαβαζοντας την ελαχιστη θεωρια που απαιτηται για τα ντραμς(αξιες,μέτρο,συμβολα,κτλ) ειχα τη περιεργια για τη γενικοτερη μουσικη θεωρια και μεσα απο βιβλια και πολυ ιντερνετ και με το δασκαλο που ξερει απο θεωρια μουσικης εχω βαλει στο προγραμμα απο την νεα σεζον να αρχισω κιθαρα για να βλεπω τη θεωρια μουσικης στη πραξη.Στοχος μου ειναι να μαθω οσο πιο πολλα γινεται γυρω απο μουσικη,να γινω μελος καποιου γκρουπ ,να συνθεσω ενα δικο μου κομματι και δε ξερω...,γενικα ΜΟΥΣΙΚΗ!

ειμαι βιρτουοζος της μπαλαλαικας αλλα θελω να γινω ηλεκτρικος κιθαριστας .....

???

κ εγώ ξεκίνησα με κλασικό πιάνο και κατέληξα μέσα από μπάντες (ροκ,μεταλ) και φίλους να παίζω κάτι σαν πιάνο+πλήκτρα (jazz wanabee και σε σχήμα με ελληνικό παραδοσιακό κ όχι μόνο ρεπερτόριο)  ...

αρκετά τα μουσικά χρόνια στη πλάτη αλλά λίγο ή/και μηδαμηνό το practise τα τελευταία μπόλικα χρόνια της ζωής μου.

αποτέλεσμα => Η μουσική δν συγχωρεί =>  κουλός με δείγματα σκουριάς στα χέρια

καλώς σας βρήκα  8)

Μην με πειτε ψωναρα,αλλα το ονειρο μου ειναι να γινω multi-instrumentalist (προς το παρον μονο κιθαρα μπασο ντραμς παιζω) αλλα αυτο που θεωρω τον εαυτο μου οτι ειναι και θα συνεχισει να ειναι πραγματικα ειναι συνθετης.... Αν και ειμαι παρα πολυ μικρος ακομα νιωθω να εκφραζομαι πραγματικα μεσα απο αυτο.....  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back