Θα το πράξω και εγώ λοιπόν:
Όλα άρχισαν περί τα 9 μου. Οπου μια μέρα πιάνω την ξεχασμένη κλασσική που είχαμε στο σπίτι απο όταν ο κατα 3 χρόνια μεγαλύτερος αδερφός μου είχε κάνει 3 μαθήματα στο ωδείο. Με κατακλύζει ο οίστρος και χωρίς να τα πολυλογώ βγάζω 2 άμλπουμ με διασκευές σε γνωστά κομμάτια απο Παπακωσταντίνου Β., Καλλίρη, Μπίγαλη και παραδοσιακά, με στοίχο που κινούνταν γύρω απο τα προβλήματα της καθημερινότητας μαθητή δημοτικού και μουσική που έμοιαζε με "κοπάνημα των ανοιχτών χορδών ξεκούρδιστης κιθάρας" .
Ακολούθησαν πανελλαδικές περιοδείες και τα συναφή.
2 χρόνια αργότερα κάνω τα πρώτα μου βήματα σαν μπάντα πια με τα ξαδέρφια μου κινούμενη σε ραπ-ροκ ύφος με αλήτικους στοίχους για αταξίες και φάρσες. Τα "Λασπόνερα" γενήθηκαν αλλά με εμένα σε ρόλο συνθέτη, στιχουργού παίζοντας αρμόνιο με ήχο Drums. 1 αλμπουμ παγκόσμια επιτυχία (έχω ακόμα ηχογραφημένα τα early sessions- true stroy).
Δυστυχώς στα μισά του δευτέρου άλμπουμ λόγο μουσικών διαφορών (έγινα metal-ass) η μπάντα διαλύθηκε!
Fast forward 6 χρόνια μετα, 3η λυκείου μετά τα μισά ξαναπιάνω την ίδια κλασσική και προσπαθώ να βγάλω riff-ακια απο metallica (enter sandman, seek and destroy)
Fast forward 6 μήνες μετα,τα κατάφερα!
Με το που πέρασα στη σχολή (Πληροφορική ΑΣΟΕΕ) χαρές και πανηγύρια σπίτι, όχι πως αμφέβαλε κανείς-μαθηταράς απο του λίγους, ο καλός μου ο μπαμπάς που είναι γλυκός σαν μπακλαβάς μου κάνει δώρο ηλεκτρική.
Ένας guitar hero γεννιέται. Την λιώνω!!
Περίπου δηλαδή ανά εξάμηνο μου έρχεται η κάψα και μου φεύγει. Μια την πιάνω και παίζω 5-6-7 ώρες ημερησίως μετά κρέμασμα και την ξαναθυμάμαι μετά απο 5-6 μήνες. Κάπως έτσι αφού βελτιώθηκα σχετικά στα 21-22 πιά με 2 φίλους ο ένας μπάσος και ο άλλος drummer λέμε δεν φτιάνουμε μπάντα...
Μέσα λοιπόν αλλά μετά απο 3-4 δύσκολες πρόβες το αφήσαμε γιατί δεν τα βρίσκαμε μουσικά. Black metal o ένας, rush o αλλος, stoner o τρίτος προσπαθήσαμε να τα βρούμε κάπου στους nirvana αλλα δεν πετύχε.
Μετά μεγάλωσα κιάλλο. Σοβαρεύτηκα, αποφάσισα να τελειώσω και τη σχολή, κουρευτικά με αποτέλεσμα να αρέσω πολύ στις γυναίκες, μετά φαντάρος μετά δουλεία. Φτάσαμε στο 2009 οπού ξεκρεμάω την κιθάρα μετά απο 3+ χρόνια απραξίας και αποφασίζω να το δώ πιο σοβαρά. 1 χρόνο μετά αλλάζω και εξοπλισμό. Κάνω και 6 μήνες μαθήματα.
Φτάσαμε στο τώρα λοιπόν οπού μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ:
Είμαι προγραμματισής
Όταν και αν βρώ χρόνο σπίτι, προσπαθώ να γίνω απο κακός κιθαρίστας λίγο καλύτερος ή να μάθω στο μπάσο το τραγούδι που είπαμε για μια μπάντα που έχουμε σκαρώσει με 2-3 φίλους. Πήρα και κάρτα ήχου μήπως και ηχογραφήσω καμιά απο τις αηδίες που παίζω να σας την βάλω να την ακούσετε.
Αυτά!
Παναγιώτης!
εδιτ: Πω πω μεγάλο βγήκε....!