Αυτο-προσδιοριστείτε

εγω ασχολουμε με τα πληκτρα. ειμαι κυριος αυτοδιδακτος κ με τη θεωρια δν τα παω πολυ καλα. το δηλωνω!!! :) :)

γειά χαρά κ απο μένα.....έχουμε κ λέμε....

περίπου 15 χρόνια κιθαρίστας,πριν απο 8 χρόνια 'ανακάλυψα' κ το μπάσο...  ;)

Μαθήματα έκανα περίπου 6 χρόνια συνολικά,αλλά λόγω σχολικών,τότε,υποχρεώσεων δυστυχώς ή ευτυχώς συνέχισα μόνος μου - με έμφαση περισσότερο στο 'συναίσθημα' και όχι στους...'παπάδες' (σιχαίνομαι την 'επίδειξη τεχνικής'.. ;D)

πέρα απο τις δικές μου συνθέσεις,τα τελευταία χρόνια ήμουν και είμαι μέλος διάφορων σχημάτων της ανεξάρτητης δισκογραφίας......... :)

2 χρονια κιθαριαρης (αυτοδιδακτος  ::)) αν και παντα μου αρεσε να κρουω πραγματα ;D

Τhe yann

(η ελληνιστι το Γιανν!)

Κατασκευαστης και επισκευαστης εγχορδων (ακουστ. κ ηλεκ.) .

Εργαζομαι για 3ους.

Παιζω: 

-Μπασσο απο το 1985,

(που θεωρω και το οργανο μου,μου αρεσε απο παιδακι..)

-Κιθαρα λιγο αργοτερα (ποτε ομως κιθαριστας)

-και λιγα πληκτρα (αρκετα για να ψευτογραφω κα'να demo) απο το '97

Απο το 1990 εως το 2001...DJ !

(με ταυτοχρονη 4ετια 1990-'94 ραδιοφωνο σε 3 τοπικους σταθμους)

Και απο το 2001 πισω στο φως,στα ξυλα και στα σκαρπελα...!

:)

Από το 97 γριλίζω σε βουνά, λαγκάδια, δάση, ραχούλες, ενίωτε σε καμιά μπάντα...

Τα τελευταία χρόνια είμαι μόνιμα σε μία μπάντα όπου και άρχισα και ανακάλυπτα και την καθαρή φωνή μου. Τα τελευταία 2 χρόνια κάνω και μαθήματα φωνητικής για να βελτιωθώ (ακόμη και όσο ήμουν στρατό έκανα μαθήματα-ο τρελός!) και συνεχίζω δυναμικά :)

ηλεκτρικος κιθαριστας...

αν και ποτε ποτε βασανιζω λιγο και τα πληκτρα...

σπουδή μόνο σε πλήκτρα (τα οποία ελάχιστα αγγίζω πλέον). κατά τα άλλα ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ-ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ.

στα έγχορδα ξεκίνησα με μπάσο, μετά ακουστική κιθάρα.

πλέον Les Paul.  ;D Ψάχνω χρόνο να "κλεψω" από τη δουλεία μου για να ξαναπαίξω με ωραίους ανθρώπους ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ γιατί δεν αντέχω άλλο!

και εγώ αρέσκομαι στο να κρούω πράγματα, κυρίως αυτά που φέρουν 2 πετάλια.

σπούδασα μουσική ακουστική ηχοληψία στο Salford, από το οποίο ποτέ δεν αποφοίτησα.

έχω παίξει από death metal, 80ίλες, μέχρι μπουζουκτσίδικο, και πλησιάζοντας τα 30 με έλκει όλο και περισσότερο το punk  :o

πειράζω μίκτες, πετάλια, μικρόφωνα όσο με πειράζουν κι αυτά γιατί σέβομαι την ελευθερία τους  :o

γεια χαραντάν! καλώς σας βρήκα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γεια σε ολους !!!  Καθαροαιμος μπασιστας και εννοω οτι απο παντα μονο μπασσο εδω και 12 χρονια.

I GO LOW!!! 8)

Ξεκίνησα μέ Tuba καί διάφορα Βlockflote καί σταμάτησα τά πάντα ( από μουσική ) τουλάχιστον γιά 10 χρόνια.

Εδώ καί 6 χρόνια περίπου άρχισα πάλι μέ ηλεκτρον. υπολογιστές , synths καί samplers καί κάνω ( ..μέ τούς όποιους

οικονομικούς περιορισμούς ) ότι θέλω στή σύνθεση, αδιαφορώντας γιά φόρμες καί νόμους ( ...λέμε τώρα! )

:) ???

Να πω κ εγώ τα δικά μου...

Μπάσο τα τελευταία 4 όμορφα χρόνια που βρήκα την υγειά μου κ το νόημα...

Σε παιδική ηλικία αρκετά χρόνια βιολί (7) που ποτέ δεν πολυαγάπησα, ενώ στα φοιτητικά μου λίγο πιάνο για δυο τρία χρόνια επειδή μπορούσα να κάνω τζάμπα κ πήγαινα με παρέα, το οποίο και ποτέ δε διάβασα ιδιαίτερα.

Απ' του χρόνου μου φαίνεται θα βάλω τίποτα φωνητικά στο ρεπερτόριο και φλερτάρω επικίνδυνα και με ντραμς. Κινδυνεύω;

Geia sas treloi kai palavoi mousikofiloi mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paizw se ena group en onomati TRAP

kai psaxnoume pliktra amesa

paizoume dika mas kommatia sta agglika

kai diaskeves

kanoume live emfaniseis

kai to kunigame diskografika

exoume diko mas studio

diaskeves pou paizoume gia na katalavete to styl einai:

placebo, radiohead, muse, depeche mode, starsailor, archive, coldplay, robbie williams, kai polla alla tou idiou styl

Epikoinwniste mazi mou sto 6944603855

THNX EVERYBODY.......... Keep on rockin', popin', metallin', classicin', and whatever your soul keeps u alive!!!!!!!!!!!!!

πιανιστας ειμαι καταδικασμενος να παιζει και πληκτρα...

α εχω και μαστερ στην ηχοληπτικη καταστροφολογια...

Καλως σας βρήκα .

Παίζω κρουστά(τουμπερλέκι, νταούλι ,drums +τλπα) ,αρμόνιο, και κλασική κιθάρα .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπασσάκι και ξερό ψωμί εδώ και δυο χρονάκια.

διάβασμα θεωρίας και ξενύχτια πάνω από βιβλία.

είδωλο τον παστόριους.

παίζω ακόμα κιθαρίτσα, λίγα πληκτράκια και το ψήνω και εγώ για ντραμς.

αυτά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back