- Πόντοι
- 1,848
To πρώτο Montage κυκλοφόρησε το 2016 και η παραγωγή του σταμάτησε στα τέλη του 2023. Μετράτε χρόνια.Πάντως από πωλήσεις το Montage πρώτης γενιάς είναι πρώτο από ότι το δεύτερης. Πιο πολλά reface πούλησαν.
Επίσης στις πωλήσεις του original Montage μπορούμε να προσθέσουμε και τις πωλήσεις των MODX και MODX+, τα οποία είναι και αυτά Montage σε διαφορετικό "καλούπι".
Το Montage M κυκλοφόρησε στα τέλη του 2023 και σχεδόν σε όλο τον πλανήτη έγινε best seller και sold out μέσα σε ένα με δύο μήνες. Γι αυτό και ακόμα και σήμερα υπάρχουν αμέτρητοι τυχεροί/άτυχοι σε όλον τον κόσμο που έχουν προπληρώσει ένα Montage M και περιμένουν μήνες να τους έρθει σπίτι. Όταν πόσταρα στο άλλο θρεντ τις πρώτες φωτός από το δικό μου Montage M6, ταυτόχρονα τις πόσταρα και σε μια σελίδα του FB για Montage M χρήστες. 2Κ+ likes πήρα σε 3-4 μέρες, βαρέθηκα να βλέπω ειδοποιήσεις. Τα δε μηνύματα από κάτω ήταν όλα τα λεφτά.
Κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά τι έγραψα, τους έγραψα ότι μου είχαν πει από την Yamaha ότι θα μου έρθει στις αρχες του Δεκεμβρίου και ότι τελικά μού ήρθε ένα μήνα πριν, και πολλοί μου έγραφαν "Damn, that's a loooonnnggg wait / Worth the wait" και άλλα τέτοια, νομίζοντας ότι το παράγγειλα τον Οκτώβριο του...2023 και ότι μου ήρθε μετά από ένα χρόνο!? Και άρχισαν να μου γράφουν οι περισσότεροι ότι τα δικά τους όργανα τα περίμεναν από 4 μέχρι και 7 μήνες για να τα πιάσουν στα χέρια τους, και ότι άξιζε η αναμονή, η δική τους και η δική μου και άλλα τέτοια παλαβά, και όταν τους εξήγησα ότι λάθος κατάλαβαν και ότι το δικό μου το παράγγειλα και το παρέλαβα μέσα σε 23 μέρες, τράβαγαν τα μαλλιά τους!? Μετά άρχισαν να με ρωτάνε από που το παράγγειλα, πλάκωσαν και οι κλασικοί γκιόζηδες από Νιγηρία και άρχισαν όλοι τους να ρωτάνε την τιμή που το πήρα (μερικοί δε ζήταγαν να τους χαρίσουμε ένα?) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κάποιοι άρχισαν να μου στέλνουν και pm, Ευρωπαίοι κυρίως αλλά και Αμερικάνοι, ρωτώντας με από που το παράγγειλα. Το τελευταίο pm χτες από έναν Άγγλο:
![image.png image.png](https://data.forum.noiz.gr/attachments/42/42416-262da10fce40cbd5bde9a1d6b69faf39.jpg?hash=kq-cYlCWaN)
Η ζήτηση αυτού του synth πραγματικά έχει ξεφύγει.